Bildirim
Park Sensörü Taktıran var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: myd
Arkadaşlar aranızda corolla ya park sensörü taktıran var mı? Evet..Alırken taktılar..Hediye...Orjinal park sensörünü serviste kaça takarlar? Sormak lazım..Bir de tamponu deliyorlar mı sensör için? Evet..Yanılmıyorsam beş tane minik delik açılıyor..
-
Serviste pahalı olduğunu biliyorum. Ben takdırmadan evvel sormuştum, 2 kat fiyat vardı arada. Cenmax 3405 Parkmatic kullanıyorum 1 senedir, ve son derece menunum, tavsiye edebilirim. Bana maliyeti (montaj dahil) 175 YTL olmuştu. Sensörlerin montajında mecburen tamponu deliyorlar, ama pek de o kadar çirkin bir görüntü olmuyor. İncelemek istersen link aşağıda :quote:
Orijinalden alıntı: eminkeskinquote:
Arkadaşlar aranızda corolla ya park sensörü taktıran var mı? Evet..Alırken taktılar..Hediye...Orjinal park sensörünü serviste kaça takarlar? Sormak lazım..Bir de tamponu deliyorlar mı sensör için? Evet..Yanılmıyorsam beş tane minik delik açılıyor..
http://www.cenmax.com.tr/3405.html
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ascentarium
Serviste pahalı olduğunu biliyorum. Ben takdırmadan evvel sormuştum, 2 kat fiyat vardı arada. Cenmax 3405 Parkmatic kullanıyorum 1 senedir, ve son derece menunum, tavsiye edebilirim. Bana maliyeti (montaj dahil) 175 YTL olmuştu. Sensörlerin montajında mecburen tamponu deliyorlar, ama pek de o kadar çirkin bir görüntü olmuyor. İncelemek istersen link aşağıda :
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ascentarium
Serviste pahalı olduğunu biliyorum. Ben takdırmadan evvel sormuştum, 2 kat fiyat vardı arada. Cenmax 3405 Parkmatic kullanıyorum 1 senedir, ve son derece menunum, tavsiye edebilirim. Bana maliyeti (montaj dahil) 175 YTL olmuştu. Sensörlerin montajında mecburen tamponu deliyorlar, ama pek de o kadar çirkin bir görüntü olmuyor. İncelemek istersen link aşağıda :
Peki ekranı nereye konumlandırdınız? Kablolar felan görünmüyor değil mi?
-
Civicte 3405 kullanıyorum, ve çok çok memnunum, corollaya ise orjinal dedikleri sesli olanı takmışlardı serviste, parama acıdım, çok çok kötü dengesiz ötüyor, işlevsiz....quote:
Orijinalden alıntı: mydquote:
Orjinalden alıntı: Ascentarium
Peki ekranı nereye konumlandırdınız? Kablolar felan görünmüyor değil mi?
Alıntıları Göster
-
Bence corollada olmazsa olmaz bir donanım varsa o da LCD ekranlı park sensörüdür.İnanılmaz bir rahatlık sağlıyorquote:
Orijinalden alıntı: qNesh
Civicte 3405 kullanıyorum, ve çok çok memnunum, corollaya ise orjinal dedikleri sesli olanı takmışlardı serviste, parama acıdım, çok çok kötü dengesiz ötüyor, işlevsiz....
Alıntıları Göster -
Peki bu park sensörü takıldığı yerin sadece karşısını mı ölçüyor yani atıyorum kaldırımı felan gösteriyor mu yoksa sadece hizasını mı algılıyor ?quote:
Orijinalden alıntı: efesefes
Bence corollada olmazsa olmaz bir donanım varsa o da LCD ekranlı park sensörüdür.İnanılmaz bir rahatlık sağlıyor
Alıntıları Göster -
evet hissediyor kaldırımı daquote:
Orijinalden alıntı: myd
Peki bu park sensörü takıldığı yerin sadece karşısını mı ölçüyor yani atıyorum kaldırımı felan gösteriyor mu yoksa sadece hizasını mı algılıyor ?
Alıntıları Göster -
park sensörünü kimler takar? sanayideki herhangi bir elektrikçi mi yahut bu işi yapan özel birileri mi var? Yani diyelim internetten sipariş verdim cihazı aldım, elektrikçiye götürüp al bunu tak mı demeliyimquote:
Orijinalden alıntı: erincar
evet hissediyor kaldırımı da
Alıntıları Göster -
Ben ilk aldığımda Toyan'da sesli park sensörünü taktırmıştım ve gayet memnunum. Bana kalırsa LCD ekranına falan da hiç gerek yok. Bazı araçlarda bu ekranlar gövdeye gömülmüş, o zaman başka; ancak gövde üstünde eğreti duran bir ekran iyi değil.quote:
Orijinalden alıntı: cuneyt97
park sensörünü kimler takar? sanayideki herhangi bir elektrikçi mi yahut bu işi yapan özel birileri mi var? Yani diyelim internetten sipariş verdim cihazı aldım, elektrikçiye götürüp al bunu tak mı demeliyim
Alıntıları Göster
-
quote:
park sensörünü kimler takar? sanayideki herhangi bir elektrikçi mi yahut bu işi yapan özel birileri mi var? Yani diyelim internetten sipariş verdim cihazı aldım, elektrikçiye götürüp al bunu tak mı demeliyim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cuneyt97
Arkadaş güzel bir noktaya deyinmiş
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Sanayideki usta takar ancaakkk...Aracınız yeni corolla ise ve garanti kapsamındaysa ustanın elektriği nereden alacağını iyi bilmesi gerekir...Geçenlerde serviste gördüğüm bir araç vardı...Adam dışarıda alarm taktırmış,usta elektriği yanlış yerden alınca aracın beyni hasar görmüş...Ve araç garanti dışı kalmış...(Servis müdürü anlattı)...
-
quote:
Orijinalden alıntı: eminkeskinquote:
Sanayideki usta takar ancaakkk...Aracınız yeni corolla ise ve garanti kapsamındaysa ustanın elektriği nereden alacağını iyi bilmesi gerekir...Geçenlerde serviste gördüğüm bir araç vardı...Adam dışarıda alarm taktırmış,usta elektriği yanlış yerden alınca aracın beyni hasar görmüş...Ve araç garanti dışı kalmış...(Servis müdürü anlattı)...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: eminkeskin
quote:
Park sensörünü dışarıdan alıp servisine taktırmak istesem çok mu ayıp etmiş olurum
-
quote:
quote:
Park sensörünü dışarıdan alıp servisine taktırmak istesem çok mu ayıp etmiş olurum
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
en doğal hakkınız bence
-
quote:
Arkadaşlar aranızda corolla ya park sensörü taktıran var mı? Orjinal park sensörünü serviste kaça takarlar? Bir de tamponu deliyorlar mı sensör için?
MYD EĞER HALA TAKMADIYSAN KARDEŞ ŞU AN YETKİLİ SERVİSLERDE ÇOK ÇOK UCUZ,TAM EMİN DEĞİLİM 120-140 CİVARI,YETKİLİ SERVİSTE TAKTIRIRSAN VE İLERDE BİR ŞEY OLURSA KARŞINDA DOĞRU DÜRÜST MUHATAP BULURSUN,TAMPONU ÇOK DİKKATLİ DELİP YERLEŞTİRİYORLAR ORİGİNAL PARÇASI GİBİ OLUYOR,BEN ESKİDEN LÜZÜMSUZ BULUYORDUM,AMA YANILMIŞIM ÇOK KULLANIŞLI -
quote:
Orijinalden alıntı: hilmiborquote:
Arkadaşlar aranızda corolla ya park sensörü taktıran var mı? Orjinal park sensörünü serviste kaça takarlar? Bir de tamponu deliyorlar mı sensör için?
MYD EĞER HALA TAKMADIYSAN KARDEŞ ŞU AN YETKİLİ SERVİSLERDE ÇOK ÇOK UCUZ,TAM EMİN DEĞİLİM 120-140 CİVARI,YETKİLİ SERVİSTE TAKTIRIRSAN VE İLERDE BİR ŞEY OLURSA KARŞINDA DOĞRU DÜRÜST MUHATAP BULURSUN,TAMPONU ÇOK DİKKATLİ DELİP YERLEŞTİRİYORLAR ORİGİNAL PARÇASI GİBİ OLUYOR,BEN ESKİDEN LÜZÜMSUZ BULUYORDUM,AMA YANILMIŞIM ÇOK KULLANIŞLIquote:
Orjinalden alıntı: hilmibor
quote:
MYD EĞER HALA TAKMADIYSAN KARDEŞ ŞU AN YETKİLİ SERVİSLERDE ÇOK ÇOK UCUZ,TAM EMİN DEĞİLİM 120-140 CİVARI,YETKİLİ SERVİSTE TAKTIRIRSAN VE İLERDE BİR ŞEY OLURSA KARŞINDA DOĞRU DÜRÜST MUHATAP BULURSUN,TAMPONU ÇOK DİKKATLİ DELİP YERLEŞTİRİYORLAR ORİGİNAL PARÇASI GİBİ OLUYOR,BEN ESKİDEN LÜZÜMSUZ BULUYORDUM,AMA YANILMIŞIM ÇOK KULLANIŞLI
valla taktırmadım, taktırmadığıma da pişmanım arabayı sürttüm.. ben bi toyota ya mail atayım kaça takıyorlarmış öğreneyim..
-
Taktırmak faydalı...Hatta önde bile olmalı...Ama bu seferde ota,çimene çalıyor,inip habire bakmanız gerekiyor...Geçenlerde yine çaldı ciddiye almadım...Tamponu çizdirdim...quote:
Orjinalden alıntı: hilmibor
quote:
MYD EĞER HALA TAKMADIYSAN KARDEŞ ŞU AN YETKİLİ SERVİSLERDE ÇOK ÇOK UCUZ,TAM EMİN DEĞİLİM 120-140 CİVARI,YETKİLİ SERVİSTE TAKTIRIRSAN VE İLERDE BİR ŞEY OLURSA KARŞINDA DOĞRU DÜRÜST MUHATAP BULURSUN,TAMPONU ÇOK DİKKATLİ DELİP YERLEŞTİRİYORLAR ORİGİNAL PARÇASI GİBİ OLUYOR,BEN ESKİDEN LÜZÜMSUZ BULUYORDUM,AMA YANILMIŞIM ÇOK KULLANIŞLI
valla taktırmadım, taktırmadığıma da pişmanım arabayı sürttüm.. ben bi toyota ya mail atayım kaça takıyorlarmış öğreneyim..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminkeskin -- 28 Mayıs 2009; 12:43:05 >
-
Arkadaşlar para mara vermeyin böle faydalı ama ucuz şeylere.quote:
Orijinalden alıntı: eminkeskin
Taktırmak faydalı...Hatta önde bile olmalı...Ama bu seferde ota,çimene çalıyor,inip habire bakmanız gerekiyor...Geçenlerde yine çaldı ciddiye almadım...Tamponu çizdirdim...
Alıntıları Göster
ben aracı teslim aldığım bayiye talep edip ücretsiz sesli uyarılı olanlardan taktırttım.
biraz zorlayın takıyorlar. servise size gelmem deyin alt tarafı 50 tl lik çin malı sensör.
araba 35.000 TL den başlıyor ve yeni corollanın en ucuz bakımı 270 tl tutuyor bizahmet hediye etsinler.
-
taktırmayan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: tnskc
Arkadaşlar para mara vermeyin böle faydalı ama ucuz şeylere.
ben aracı teslim aldığım bayiye talep edip ücretsiz sesli uyarılı olanlardan taktırttım.
biraz zorlayın takıyorlar. servise size gelmem deyin alt tarafı 50 tl lik çin malı sensör.
araba 35.000 TL den başlıyor ve yeni corollanın en ucuz bakımı 270 tl tutuyor bizahmet hediye etsinler.
Alıntıları Göster -
Ben takdırmadım. :-)quote:
Orijinalden alıntı: acu___men
taktırmayan var mı?
Alıntıları Göster
Ne kadar sürede/saatte takıyorlar?
quote:
Orjinalden alıntı: acu___men
taktırmayan var mı?
Benzer içerikler
- falken lastik kimin
- mmt şanzıman
- toyota verso tutulan modeli
- toyota corolla 1.33 triger zincir mi kayış mı
- 2012 toyota auris 1.6 otomatik vites yorumları
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- sıfır araba fiyatları
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- toyota corolla"nın en çok tutulan modeli hangisi
- gr corolla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X