Şimdi Ara

Sonradan SUNROOF takılırmı???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
176.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sunroof u anca tadan bilir
  • Biraz yorumlara göz gezdirdim kararsız kaldım ikinci el a3 sportback satın aldım beyaz renk buna cam tavan uygulamsı olurmu? sky
  • sonradan Sunroof takmak hic saglikli olmaz. Sunroof üretimdeyken eklettirecen ve Sunroof ona göre Saglam bir sekilde yapilir. Ama sonradan takmak hic ama hic tavsiye etmem, araciniza yazik olur.

    Saygilar
  • servise götürsek desekki orjinal tavan takın nekadara mal olur acaba 5000 tl yi bulurmu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şekocan
    servise götürsek desekki orjinal tavan takın nekadara mal olur acaba 5000 tl yi bulurmu acaba?

    Bunu yapmanın en ucuz yolu sunroofsuz arabaya havada buçuklu tur attırıp kaskoya farkını verip sunroflu tavan taktırmak olur. Evladiyelik olur, satamazsın orası başka...
  • arabanın tepesine im dat çıkışı konmuş gibi duruyor
  • izmir 3. sanayide biyer var. yaklaşık 1500 e sunroof yapıyo. ama sonu iyi mi olur kötü mü bilinmez. bi sunroof içinde sonradan para verip çakma yapmaya değmez bence. o paraya sıralı LPG taktırsın şirokkoya daha iyi bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    izmir 3. sanayide biyer var. yaklaşık 1500 e sunroof yapıyo. ama sonu iyi mi olur kötü mü bilinmez. bi sunroof içinde sonradan para verip çakma yapmaya değmez bence. o paraya sıralı LPG taktırsın şirokkoya daha iyi bence.



    audi a3 sky cam tavan montajımı yoksa normal sanrufmu?
    teşekkürler

     Sonradan SUNROOF takılırmı????
  • Ben önermem. Orjinal sunrooflu benim aracım ama yinede önermem. Güzel birşey ancak su sızıntısından kaçış çok zor. Şöyleki içerden tahliye kanalı yapıldığında o delikler tıkanabiliyor çamurdan tozdan vs. Sürekli üstünde yağmur damlası görmek hoş olmuyor ayrıca. Adana gibi ılıman bir yerde yaşayan birisi olarak bile pek ilgimi çekmiyor sunroof çünkü derdi tasası bitmiyor. Lastikleri zamanla aşınıyor yenilenmesi gerekiyor vs vs çok derdi var ben olsam hiç dokunmam:) Ucuzda birşey sayılmaz, ayrıca orjinalliğin bozulmasıda söz konusu. Çoğu taklalı araca yapılır satarken dert çıkartır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drahte 1905

    Bundan sorna Sciroccoya araraba demiyorsunuz çarpılırsınız



  • quote:

    Orijinalden alıntı: şekocan


    quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    izmir 3. sanayide biyer var. yaklaşık 1500 e sunroof yapıyo. ama sonu iyi mi olur kötü mü bilinmez. bi sunroof içinde sonradan para verip çakma yapmaya değmez bence. o paraya sıralı LPG taktırsın şirokkoya daha iyi bence.



    audi a3 sky cam tavan montajımı yoksa normal sanrufmu?
    teşekkürler

     Sonradan SUNROOF takılırmı????



    Olmaz cam tavan.
    Sanayidede olmaz serviste de..
    Bunlar şaka geliyor ama cam tavan mercedeslerde audilerde orjinal olsa bile sıkıntı yaratıyor. Güvenliği bile hala tartışılıyor ki firmalar bunun için milyon dolarlık ar-ge ler yapıyor.

    Gideceksiniz 2 milyara cam tavan yaptırıp sonra takla anında oranızı buranızı kestireceksiniz..




  • ncap testlerinde dikkat ederseniz....
    yandan çarpmalarda sunroof komple cam halinde direk yukarı fırlıyor...... kapakmış gibi komple yerinden çıkıyor sanırım bu güvenlik için....
    sonradan takılanlarda butür şeyler sizce olabilirmi?
  • Arkadaşlar gelin şu sevdadan vazgeçin.. Sonradan sunroof takdırıp memnun olan kimseyi bende duymadım şimdiye kadar.. Firmalar garanti veriyor 2 sene 3 sene, peki ya sonra..?
  • Bir arkadaşım var sanayide tam tersini söylüyor eğer tavan sacına uygun sanruf bulunursa çok güzel oluyormuş birde yeni bir esnek slikon türü çıkmış onuda uyguluyorlarmış sonuç mükemmel yeni sistem bir kesim aleti var , testere ile kesipte tavanı şişirme olayı falan tamamen ortadan kalkmış eskiden olsa 2 yıl kadar önce ozaman dediğiniz bütün yorumlar doğru olurdu endişe edilecek bir durum yok gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz.
    Yinede verdiğiniz bilgilerden dolayı sonsuz teşekkürler.
    Sanruf olmazsa olmaz bir aksesuar bunu asla unutmayalım kullanan bilir saçınız rüzgardan bozulmuyor sinüzit olmuyorsunuz klimadan uzun yolda hasta olmak istemeyenlerede bulunmaz bir nimet havası sükseside lüks arabalarda olmazsa olmaz.
    Sıfır araba alırkren özel sipariş olmazsa malesef hazırda sanruflu passat yok buda çok anlamsız sıfır lüks otomobil alırken tüm arkadaşlara tavsiyem mutlaka sanruf tercih edin.

    saygılar..

    http://www.webasto.com.tr/general/tr/am_automobile_3220.html

    http://www.sunroofcenter.com/galeri.asp

     Sonradan SUNROOF takılırmı????




  • yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum..

    yaklaşık 7 ay önce aracıma sunroof taktırmıştım.. daha sonra ortaya çıktı ki takılan sunroof yanlışmış.benim istediğim sunroof daha büyük idi ve aracın fabrikasyon sunroofu ile birebir aynı boyutlarda idi. geçen hafta aracımı sunroofu aldığım ve montajı yapan firma olan sunroof center'a bıraktım. doğru sunroofun gelişi çok uzun sürdü çünkü benim istediğim normalde sunroof center ın getirdiği bir sunroof değilmiş.

    aracıma takılan 80x40 cm idi halbuki doğrusu 95x50cm olacaktı. bir iki gün içinde yeni sunroofun resimleri konacak buraya.. eğer herhangi bir arkadaşımız aracına sonradan sunroof taktırmak isterse sunroof ölçülerine çok dikkat etsinler.. benimki gibi bir hata yapılmasın..
  • Keşke sunroof'u iptal ettirme gibi bir imkan olsa.Bizim palioda fabrika çıkışı sunroof var araba 10 yıllık oldu.Sunrooflar yıllar geçtikçe sorunlar çıkartıyor.Lastikler eskiyor içeriye su damlatma sorunu oluyor şimdilik su akmıyor ama ses yapmaya başladı keşke sunroof olmasaydı.Normal bir arabam olsa kesinlikle sunroof için tavanı kestirmezdim.
  • merhaba,

    10 sene hiç de az bir süre değil.. ayrıca aslında sunroofların her 2 senede bir ayar ve bakımlarının yapılması gerekir.çünkü sistem çalıştıkça bazı boşluklar oluşur ve bunlar rüzgar sesi yapar eğer ayar yapılmazsa bu defa nemlenme yapıp su alma sorunu bile olabilir.bunun haricinde sunroof contalarının da elastikeyitini kaybetmesi sonrasında yenilenmesi gerekir.

    bunlar yapılırsa sunroof ile ilgili sorun yaşamazsınız..
  • sonradan yapılan sunroofun pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum şahsen neticede yavan saçını kesiyorlar
  • eğer donanımhaber bir buluşma organize ederse bahar veya yaz aylarında aracımı getiririm ve isteyen herkes sunroofu inceleyebilir.bu şekilde herkesin daha iyi bir fikri olabilir sunroof konusunda..
  • Kısmetse yarın işlemi gerçekleştiriyorum,detaylı resim ve video ekleyerek bu işlem hakkında merak edenlere en azından bir fikir vereceğini tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.