Şimdi Ara

Son karar savamı starmax mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sava 165 üretim tarihi 2015 son ay

starmaxx 160 tl üretim tarihi 2016 haziran

ebat: 205 55 16

Yada başka tavsiyesi olan ?

• Savayı bilmiyorum ama eski grande punto aracıma starmax almıştım. Yol sesi arttı, yol tutuşu rezaletti. ABS olduğu halde arada frende kayıyordu. Artık 3 5 fazla verip daha iyi birşey almaya karar verdim.
  • Kumho cazip fiyatlı 172tl

205 55 16 kh27

Ben de alıcam 4 adet yazlık nasip kısmet henüz tam karar veremedim her kes farklı bir görüş öne sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starmaxx kullanan bir sürücü olarak starmaxx'ı öneriyorum. St 730 Ultrasport modelini kullaniyorum ve gayet memnunum. Yağmurda ve hafif karda da kullanmis olmama rağmen beni hiç uzmedi çok şükür. Geçen sene mart ayinda arabami Istanbul dan Erzurum a getirdigimde gayet guzel bir yolculuk yasatmis ve beni memnun birakmisti. Ucuz bulunca geçen interneeten sparis verdim yedekte dursun diye.

• Sava bildiğim kadarı ile goodyear ın yan ürünüydü. Fiyatına göre kaliteli bir lastik. Etiket değerleri petlastanda starmaxtanda iyi. Ben bir arkadaşa aldım kendisi memnun. Bence sava alın.

Kendim debica aldım. Debica da iyidir. Sava ile aynı hemen hemen. onada bakabilirsiniz.
  • Lastiklerin üzerindeki ab etiketlerine bakın. A en yüksek f en düşük.

Sava Avrupa da genellikle Almanya üretimi oluyor. Goodyear ortağı.

Starmax kullanmadım ama kendime 225/45/17 sava aldım memnum.

• Az kullanilmis petlad vereyim ankara da iseniz yari fiyatına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce doğru kararı mı verdim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adanaliydin heralde sen hemserim ? Bak sahibindende ilan var hem de get açmış tekbas otomotiv. 194 lira demis goodyear a . Ben de yarin bi gidip bakacam. Elden alirsam 170 e felan düşer. Ben de lastik ariyorum..ayn ölçü ebatta.

Yazik.gunah savaydi kumhoydu felan verme. Starmaxi.bilmiyorum.denemedim. ama 160 onlara verecegine goodyear al kafa rahat olsin

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-good-year-205-55-r16-lastik-374252309/detay

Şuan konyadayim yarin pozanti yolu acik.olursa insalah ogle sonu adanada olacam, bakalim istersen beraber

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Evt Adana'dayim. Baktım linke fiyat iyi aslında. 3ten sonra boşum haberleşelim hocam hem tanışmış oluruz.

• ilteris_ kullanıcısına yanıt
    Adana'dayim hocam tskler. Ben çok km yaptığım için 0 almak istiyorum.

• ucuz lastiklerin içerisinde etiket değeri en iyi olan sava. başka lastiğe bakmaya gerek yok. karda ve kuru zeminde çok iyi ıslak zeminde premium kış lastikleri kadar iyi değil. Yazlık lastik ise alacağınız etkiket değeri pek iyi durmuyor sava'nın diğer markalara da göz gezdirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 26 Ocak 2017; 7:14:27 >
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    N11 den rikan falanda buldum ama etiket değerine ulaşamadım 140 liraya buldum.

• hepsiburadada günün fırsatlarına briston koymuşlar aynı ebat,bence kaçırma önerilenlerin hepsinden iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Evt Adana'dayim. Baktım linke fiyat iyi aslında. 3ten sonra boşum haberleşelim hocam hem tanışmış oluruz.

Dostum Karapınar Ereğli eminlik tam bir faciyaydı. 5 saatlik yolu 9 saatte geldim..her yer buzzzz

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hadi ya doğrudur . Kısmet diyelim bende hbr bekledim ama yapacak bişey yok.

• Savayi bilmiyorum ama hafif ticari aracimda starmax var.aldigim kisi taktirmis ama ben memnun kalmadim yol tutusu bana guven vermiyor.Biraz eğimli yolda frene dokunmamla kayma durumu ve abslerin devreye girmesi bir oluyor

• Petlasin bir modelini buldum etiket değerleri b-c olduğu icin ve fiyat hepsiburadada 155 TL olduğu için onu alacağım galiba.

• Petlas bulamadığım için Sava almıştım. Kar ve buz üzerinde çok güzel bir lastik. Hava sıcaklığı -10 derece iken asfalt kimbilir kaç derecedir Elmadağ inip çıktım. Tek tavsiyem çok soğuk (-15 ve altı) havalarda 120 nin üzerine çıkmamanız.

Lastiği alalı 2000 km yapmışım. Kar, buz ve çok soğuk havalarda kullandım. Yağmurda kullanmadım denk gelmedi bu konuda yorum yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 27 Ocak 2017; 12:25:41 >
  • sava eskimo s3+ kullanıyorum çok memnunum..
  • Ben lastik de eğer michelin yada conti alamazsam, bristone yada goodyear alırım.
    Gerisi bana macera geliyor.

Çünkü sıfır alıp da çok parçalanan lastik gördüm. Totalde 200-300 fazla ver dostum. LAstik bence aracın en önemli parçası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.