Şimdi Ara

SON DAKİKA: İdlib'de 33 ŞEHİT var. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
3
Favori
141.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
747 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

rusyanın uçağını düşürdüğümüzde bu bizi olumsuz etkilemeye başladığında asrın lideri rusyaya gidip putin'in gönlünü almıştı! ve rusya yeni ticari anlaşmalar yapıp cebini daha fazla doldurarak bizi affetmişti... hani hatırlarsak?

şimdi yine kapalı kapılar ardında ne konuşuldu da ateşkes ilan edilip, belki de bir barış yapılacak?
    idlib'de son olay ile 36 ve genelde suriye'de 100'den fazla askerlerimiz ne için öldü? bugüne kadar kazandığımız ne oldu? yani ölen yüzlerce askerimize değdi mi?

kimse kızmasın bozulmasın. onurlu bir türk vatandaşının bu soruları sorması lazım. birileri de cevaplamalı....

Alıntıları Göster
    Valla şimdide hava koruma sistemleri tekrar aktif Suriye ordusu operasyonu devam edecek diyorlar.

Rusya İran konuşmuş sanırım şu Hizbullah liderlerini vurmamız pek iyi olmadı.

Her an her şey olabilir artık, şaşırmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çözüm süreci,feto falan,onları hata olarak gördüğümü de söyledim zaten,bana göre safece bir hata..
    Ama CHP gibi göz göre göre işbirliği yapmadılar bana göre..

Bak hala bunu diyebiliyorsun. Sonra taraflı değilim diyorsun. Ne diyebilirim ki?

Aynı mantıkla senin muhalefetin kötü yanlarını değil akpnin iyi yanlarını göstermen lazım ama hala "ben yapmam ama siz öyle yapın" diyorsun

quote:

ak partinin en az yanlışla en doğru seçenek olduğunu düşünüyorum..

Mesela bunu demen fanatiklik işte. Çünkü başkalarını eleştirdiğin konuların kat kat fazlasını akp yapıyor ama taraflı olduğundan görmezden geliyorsun.

Ayrıca hangi ssi atmışım?

• bu ne rezilliktir arkadaş.bunlar yüzünden kendi milletimden utanır oldum.

SON DAKİKA: İdlib'de 33 ŞEHİT var.

Orijinalden alıntı: MrOpen

Bu mesaj silindi.
    partinin açık ve tam ismi Adalet ve Kalkınma Partisi değil mi?

Madde 1 - Bu Tüzük hükümlerine göre kurulmuş olan Partinin adı; ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’dir.

partinin kısaltılmış adı "AK Parti" değil mi?

Madde 3 - Partinin kısaltılmış adı “AK PARTİ” şeklindedir.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne CHP derken sorun olmuyor da,
    Adalet ve Kalkınma Partisi'ne AKP denildiğinde niye insanları taraflı veya kötü niyetli kabul ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Şubat 2020; 20:54:35 >

• Bugün İzmir Gaziemir' deki cenazede de benzer manzara vardı. Herkesin elinde telefonlar... İnsanın içinden Bir dakika kardeşim cenazeye mi geldiniz, Aile Çay Bahçesi' ne mi!!! diye bağırmak geliyor cidden. Milletimiz bir acayip oldu...
    Ama tanrı kanar mı bunlara?
  • K110 kullanıcısına yanıt
    Memlekete faydan olur ne güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

Edepsizsin. Beyin hücereline kan ulaşmıyor sanırım senin. Meclis kararı diyorum. Sen BM in 2170 sayılı kararı diyorsun. meclisin 2170 sayılı kararı. İstediğini istediğin gibi anlayıp istediğin yöne çevirme konusunda serbestsin. güneş balçıkla sıvanmaz. zaten arkadaş sana gerekli düzeltmeyi yapmış.

Deveye sormuşlar boynun eğri mi? Nerem doğru ki demiş. Senin nereni düzeltsek bilmiyorum. Var git yoluna ötede oyna. Sen sözlerinle Devlet kur, devlet yık, Devlet yönet. Her şeyi sadece siz bilirsiniz zaten. Ne de olsa dağdaki çobanların oyuyla bu hükümet başta. Boşver gerisini.

Alıntıları Göster
    Adam sanıp cevap verdiğim için kendime kızıyorum şimdi. Dansöz gibi kıvıranları hatırladım.
    TBMM 2170 sayılı kararıymış.
    Aç Google'a bak, meclisin 2170 nolu kararı nelerden bahsediyor.
    Adam olsan diğer arkadaş gibi koyardın linkini buraya, onunla yazıştığımız gibi yazışır birbirimizi anlardık ama sende o kapasite yok ki ?
    Orada kimse kimseyi düzeltmedi, seni düzelttik sen farkında bile değilsin hala.. Bilgisiz, belgesiz bir daha yazma bana..
    Meclis kararını bile anlamayıp trene bakar gibi bakıyorsun... Hukuk yoksunu musun, yazışmayı bilmeyen terbiye yoksunu musun karar veremedim. Edepsiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 29 Şubat 2020; 21:11:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Valla şimdide hava koruma sistemleri tekrar aktif Suriye ordusu operasyonu devam edecek diyorlar.

Alıntıları Göster
    Hizbullah dediğiniz bir yerde "İRAN", zaten suriye'nin karada desteği "İran", havada desteği "Rusya"....
    Suriye ordusu içinde Suriyeli askerler azınlık kalır.... İran gizli gizli işini götürüyor....

aslında İdlib'de karşımızda İran, Rusya, Arablar, ayrılıkçı Kürtler, bir sürü şii ve yasa dışı örgüt var.

yani eşkiya ile çatışıyoruz. her türlü adilik beklenir....

kısaca; Suriye = ÇAMUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Şubat 2020; 21:6:6 >

• AHZ kullanıcısına yanıt
    Su an son vaziyet nedir Hatay'da ?Biz kmlerce oteden farkli duygular icinde ilen, siz dogal olarak iyi durumda degilsinizdir hali ile direkt askerlerimizin icinde gorev yaptiginiz icin.

Dun bana da istisare yaparken bilgi gelmisti,bir arkadasimizin joh olarak gorev yapan asker kardesi icin bilgi almistik arkadasimiz vasitasi ile.

Toplamda 70 civari olarak sehit ve yarali bilgisi gelmisti,olayin vahameti ve sicakligi ekseninde bilgi eksiklikleri ve her kafadan bir ses cikmasi olabilir tabiki.Sade vatandasimizin boyle vahim bir saldiri olayi beklememesi akabinde saskinlik ve ambale olmalari gayet dogal aslinda.

Orijinalden alıntı: amadeus99

Alıntıları Göster
    Türkiye ve Rusya'yı savaşın eşiğine getiren şartları hazırlayan onlar devami aşağıdaki linkte

DAHA önce çok sık yazdım... Amerika Birleşik Devletleri'nin kafasının nasıl çalıştığını aktarmaya çabaladım.Washington önce düşmanını meydana getirir, sonra da buna uygun ekseni kurar ve yönetirdi.Bu parayı da silahı da siyaseti de kapsıyordu... Anlaşılması kolay olmadığı için çok kişi atlıyordu.Daha geçtiğimiz hafta AHABER'de YAZBOZ'da OLANI BİTENİ ÖZETLEMİŞ VE ŞUNU PAYLAŞMIŞTIM:

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

partinin açık ve tam ismi Adalet ve Kalkınma Partisi değil mi?

Madde 1 - Bu Tüzük hükümlerine göre kurulmuş olan Partinin adı; ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’dir.

partinin kısaltılmış adı "AK Parti" değil mi?

Madde 3 - Partinin kısaltılmış adı “AK PARTİ” şeklindedir.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne CHP derken sorun olmuyor da,
    Adalet ve Kalkınma Partisi'ne AKP denildiğinde niye insanları taraflı veya kötü niyetli kabul ediyorsunuz?

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 18 Mart 2021; 20:51:6 >

• Sağ salim daha fazla asker kaybetmeden çıksak şuradan şahane olacak artık.

Fazla gerildi ortalık.

Orijinalden alıntı: Guest-31C666817

-

Alıntıları Göster
    aslında her ikiside doğru ama en doğrusu ADALET ve KALKINMA PARTİSİ

bu söylediğim AK parti TÜZÜĞÜNDEN alıntıdır....

Madde 1, yani ilk Madde = Bu Tüzük hükümlerine göre kurulmuş olan Partinin adı; ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’dir.
    https://www.akparti.org.tr/media/279929/cep-boy.pdf

Ayrıca, AKP'mi daha kısa AK Parti'mi?

Bu nasıl bir alınganlıktır, anlamak mümkün değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Şubat 2020; 21:39:39 >

• Şehit sayısı hakkında ciddi şüpheler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Şehit sayısı hakkında ciddi şüpheler var.
    https://twitter.com/kacsaatolduturk/status/1233691261871194112
    eğer bir yalan ve dolan var ise yakında gerçeği ortaya çıkar

ama, eğer bu söylentiler doğru çıkar ve bir kere daha "aldatıldık" derlerse şaşırmamak lazım.
    ne yazıkki artık devlete güvenmiyorum.

umarım şehit sayısının daha fazla olduğu doğru değildir, yalandır.

Harbiden anlayamıyorum....

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Şehit sayısı hakkında ciddi şüpheler var.
    https://twitter.com/kacsaatolduturk/status/1233691261871194112
    Valla yorumları okudumda çok vahim eğer gerçekse , bir yandan da hükümetin bu kadar çok şehidi açıklayacak cesareti yok yoksa halk ayaklanırdı gibime geliyor saklayada bilirler ...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.