Şimdi Ara

SON DAKİKA: İdlib'de 33 ŞEHİT var. (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
3
Favori
141.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
747 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: helsloot

Valla yorumları okudumda çok vahim eğer gerçekse , bir yandan da hükümetin bu kadar çok şehidi açıklayacak cesareti yok yoksa halk ayaklanırdı gibime geliyor saklayada bilirler ...

Alıntıları Göster
    Hocam yerel kapsamda mutlaka birşeyler oluyordur tepki olarak ama medya verir mi? İmkansız. YouTube kanalları ve sosyal medya dışında bunları öğrenmek zaten imkansız. Yine de er geç ortaya çıkacaktır. Tek kelime ile hezeyan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Umarım daha fazla şehit yoktur. Bunu saklayacak kadar da şereflerinden yoksun olduklarına inanmak istemiyorum bu kadarınıda yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: smart1978

Adalet ve Kalkınma isimlerinden rahatsız olunacak ne yaptılar ki ?

Harbiden anlayamıyorum....
    ısrarla "AK Parti" diye söylenince herkesin onları bembeyaz pamuk gibi AK olduklarını düşüneceklerini mi sanıyorlar? :)

eğer eğri oturup doğru konuşacak isek; bu kadar yalan ve dolandan sonra AK değilde aslında oldukça koyu GRİ oldular, yakında KAPKARA olmasalar iyi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 29 Şubat 2020; 22:18:53 >
  • Ülkenin içinde bu kadar sorun var iken aklıma şu sorular geliyor. Madem Suriyeli kardeşlerim diyoruz silaha karşılık silahla barış sağlanabiliyor mu ? Sınırımıza yakın yerlerde savaşa harcanan para ile bu göçmenler ülkeye girmeden bu sınıra yakın örneğin 5km alanda olsabilir barınamıyor mu ? İlla içeri kadar girip bu hatta mı olmamız gerekiyor. Hava desteği almadan bu kadar iç kısımlara girmenin zaten riski yok muydu, gözükmedi mi?

Yazık, bir can bile olsa ben vermek istemem siyaset miyasette anlamam, bizim ülkeye saldırı yoksa benim askerimin canı kıymetli güvenli yere kadar götürür daha da risk almazdım. Hepsi can , hepsinin arkada bekleyenleri var.... Yazık Allah rahmet eylesin....
    Düşük hızlarda seyredebildikleri için alçak irtifa uçuyorlar, bu sayede radarda görünmüyorlar veya anlık görünüyorlar. Orta veya yüksek hava savunma sistemleri bunlara kilitlenseler dahi güdüm süreklilik arz edemeyeceği için vuramamaları olasıdır. Yapabilecekleri en iyi yol alçak irtifa füzeleri -şu omuzdan atılanlar vs.- ama onlarda ani taarruz durumunda pek işe yaramayabilir.Sonuç olarak sihalar ciddi stratejik avantaj sağlıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İron-i Man kullanıcısına yanıt
    Aydınlattığınız için sağolun hocam

• rickrick kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• ölen öso askerleriylede rakamı şişiren siyasi komplekslerle hükümet indirebilceğini sanan bel altı çalışan tayfaya kanmayın saat kaç oldu ösoyuda içine katıyor algı yaratıyor o hesabın kesinlikle fetöcülerle bağlantısı var zaten

yeminle siyasetimiz çok ucuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Mart 2020; 0:42:11 >
    Yok imza mimza
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    ölen memleket çocukları değil de , savunduğun parti ilk sıranda olduğu müddetçe, senin gibilerle aynı havayı solumaktan utanıyorum.

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Şu durumda bile "nasıl muhaliflere laf atabilirim" diye düşünüp, saçmalayıp laf atmaya çalışıyorsun. Diyecek çok şey var sana da yeri değil işte. Kör ideolojin batsın ne diyeyim.
    Gene duvara kafa atma şeysi kullanmış baktım da.. Kalın Bi kafam olsa da ben de atsam duvara kafa :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 29 Şubat 2020; 23:15:25 >

• quote:

Şu durumda bile "nasıl muhaliflere laf atabilirim" diye düşünüp, saçmalayıp laf atmaya çalışıyorsun. Diyecek çok şey var sana da yeri değil işte. Kör ideolojin batsın ne diyeyim.
    ne alaka şehit sayısı 70-100-150 diye propaganda yapan dolu sosyal medyada yapan üstüne alsın zaten sen niye alıyon?
    Yok imza mimza
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Biz de duvara kafa atalım. Pat pat

Biz de duvara kafa atalım. Pat pat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 29 Şubat 2020; 23:17:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

ölen öso askerleriylede rakamı şişiren siyasi komplekslerle hükümet indirebilceğini sanan bel altı çalışan tayfaya kanmayın saat kaç oldu ösoyuda içine katıyor algı yaratıyor o hesabın kesinlikle fetöcülerle bağlantısı var zaten

yeminle siyasetimiz çok ucuz....
    bir zamanlar muhalifler hep ergenekoncuydu, şimdi ise fetöcü oldu.... taktik aynı taktik :)

ilginç ki, ergenekon'un da fetö'nün de bir zamanlar arkasında aynı parti vardı... bilin bakalım kimdi? :)

belki bunun burukluğu ile her eleştiriyi AKP ile ilişkilendirme peşindesiniz.. yarası olan gocunur mu desek? :)

• imkanları olsa şehitlerin sebebini chp diye anons edecektir bunlar. öyle bir karakter farklılığı. her yaptıkları falso. ülkemize o kadar çok zarar verip, suçu da başkasına atmakta çok maharetliler.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.