Şimdi Ara

Son DAKİKA !! El Bab 2 Şehit 15 Yaralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı harekatı kapsamında El Bab kentine ilerlemeye çalışan Özgür Suriye Ordusu güçlerini destekleyen Türk askerlerine, terör örgütü IŞİD tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.
    169'uncu gününe giren Fırat Kalkanı harekatına katılan Türk askerlerinin bulunduğu Suriye'nin El Bab bölgesindeki birliğe, sabah saatlerinde IŞİD terör örgütü saldırı düzenledi.

2 ŞEHİT, 15 YARALI

Saldırıda 2 asker şehit oldu, 15 asker de yaralandı. Bölgeden tahliye edilen yaralı askerler tedavi için Kilis Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

BÖLGE ATEŞ ALTINA ALINDI

Saldırının ardından IŞİD terör örgütü unsurlarının bulunduğu bölgeler ise karadan ve havadan ateş altına alındı.

TSK'DEN EL BAB AÇIKLAMASI

Çatışma haberinin geldiği El Bab ile ilgili olarak TSK'den açıklama geldi. TSK'den yapılan açıklamada, dün akşam başlatılan operasyonlar sonucunda stratejik olarak önemli bazı tepelerin ele geçirildiği belirtildi.

• Komanda astsubay üstçavuş tanıdığın o bölgeden verdiği haberler pek iç açıcı değildi
  • lanet olası el bab kaç insanımızı aldı :’-(:’-(:’-(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Bab merkezine girmişiz, maalesef direniş dahada şiddetleniyor. Korkuyorum daha çok şehidimiz gelcek
  • son dakika haberi yasak bilader..içeri alırlar valla seni..
  • Rabbim askerimizin yanında olsun.

Bize düşen desteklemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 şehit diye gördüm ben 😪

• Hani 15 yaralı askerimizin durumun iyi olduğu söyleniyordu,şimdi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı deniyor.Ulan medya seninde kime çalıştığın belli ya neyse...Allah rahmet eylesin şehitlerimizden,yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.Gerçekten çok büyük bir acı maalesef.O kadar fazla şehit verdik ki son zamanlarda,bu başımıza gelen felaketlerin sorumlularını ve ona destek verenler ile,o bir dünyada görüşeceğiz,bu dünyada elimizden bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 8 Şubat 2017; 18:22:14 >
  • Konuya bakıyorum, herkes siyaset peşinde. Yahu burdan hükümeti eleştirsek ne olur, eleştirmesek ne olur. Askerimiz zaten orada. İş çok ileri seviyelere gitmediği sürece dua etmekten başka yapacak neyimiz var millet olarak ?

Allah yar ve yardımcıları olsun.
  • 4 şehit oldu başımız sağolsun ne denir ki ..

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Konuya bakıyorum, herkes siyaset peşinde. Yahu burdan hükümeti eleştirsek ne olur, eleştirmesek ne olur. Askerimiz zaten orada. İş çok ileri seviyelere gitmediği sürece dua etmekten başka yapacak neyimiz var millet olarak ?

"Konudaki herkes siyaset pesinde". Ne demek Bu şimdi? Mesajları okudun mu? Amacın durduk yerde tartışma çıkarmak belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 8 Şubat 2017; 18:43:11 >
  • Çok şehit veriyoruz.Ypg'nin askeri silah teknolojisi bizden lüks oldu anasıni satiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Çok şehit veriyoruz.Ypg'nin askeri silah teknolojisi bizden lüks oldu anasıni satiyim.

Hocam sizin malum ırkla düğün işi noldu

• 4 oldu.
  • sorun yok gece jetler havalanır dağı taşı bombalar sabaha herkes unutur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Konuya bakıyorum, herkes siyaset peşinde. Yahu burdan hükümeti eleştirsek ne olur, eleştirmesek ne olur. Askerimiz zaten orada. İş çok ileri seviyelere gitmediği sürece dua etmekten başka yapacak neyimiz var millet olarak ?

"Konudaki herkes siyaset pesinde". Ne demek Bu şimdi? Mesajları okudun mu? Amacın durduk yerde tartışma çıkarmak belli.

Ne alakası var? Okuduğum mesajlarda hep bir eleştiri var. 1 Allah kulu da hayır duası etmemiş. Bu yüzden öyle dedim. Amacım polemik çıkartmak değil, hiç bir zamanda olmadı. Bu bölüm açıldı açılalı 1 kez olsun ne uzaklaştırma ne de ceza aldım. Burdan da anlayabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Ne alakası var? Okuduğum mesajlarda hep bir eleştiri var. 1 Allah kulu da hayır duası etmemiş. Bu yüzden öyle dedim. Amacım polemik çıkartmak değil, hiç bir zamanda olmadı. Bu bölüm açıldı açılalı 1 kez olsun ne uzaklaştırma ne de ceza aldım. Burdan da anlayabilirsiniz.

"Konudaki herkes siyaset pesinde"
    Sadece 2 mesajda vardı

"Konuda Bir allah'ın kulu hayır duası etmemis"
    Edenler var

"Bu bölümde 1 kez olsun ceza almadim"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 8 Şubat 2017; 20:3:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

"Konudaki herkes siyaset pesinde"
    Sadece 2 mesajda vardı

"Konuda Bir allah'ın kulu hayır duası etmemis"
    Edenler var

"Bu bölümde 1 kez olsun ceza almadim"

Tamam sensin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.