|
Son 25 yılın en iyi 100 filmi sinemacıların oylarıyla belirlendi
1 Mobil
-
-
2019 yapımı Joker bu listede kesinlikle olmalıydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Parasite güzel film fakat kesinlikle bu tarz listelerden bırak birinci olmayı ilk 10 girebilecek bir film bile değil bana göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Oy kullananların çıktığı dönemde izlemiş olması gerektiğini düşünüyorum.
-
Ciddi bir film izleme sayım var ama listenin yarısını izlemedim sanırım :S
-
Diversity olsun diye ne varsa eklemişler.
-
bu parasite in nasıl bi lobisi nasıl bi gücü var oscar aldı şu dandik film şimdi de 25 yılın en iyii filmi seçilmiş. inanılmaz. gladiatör falan 92. sırada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 29 Haziran 2025; 16:53:56 >_____________________________ -
Bu listeyi kim yaptıysa sinemadan ve filmden anlamiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ilk 100 de LOTR un olmadığı liste
İyi demek en iyi dem2k değildir. Parasite bu listeye göre sonlarda olmalı
Tırışka
Lotr, matrix yok, onun yerine up, ratatouille falan var 😅😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ HP OMEN 17 CK2005NT / ASUS MG278Q / Razer Deathadder V3 Pro -
Her ne kadar son 25 yıl dese de bana göre gelmiş geçmiş en iyi film "Esaretin Bedeli" (The Shawshank Redemption)
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
-
Bunu yazmaya gelmiştim, gidiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
8. sırada get out var, 87. sırada yüzük kardeşliği var.
60 iq biri falan mı yaptı bu listeyi
_____________________________ "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57. -
Bu slak sinemacılara göre dünya Ammerika ve Fransa'dan ibaret anlaşılan :) :) :)
-
Troller toplanmış kendimize sövdürelim demiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Barış Alper'in ayağının kırılmaya çalışılıp kırmızı yenilmediği ligde yapı diye zırvalayan bir kitle varDünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
-
Türkçesini yazaydınız ya. İngilizce bilmek zorunda mıyız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Oppenheimer ı ilk 100 e bile koymam fazla abartılan bir film
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Parasite güzel film fakat kesinlikle bu tarz listelerden bırak birinci olmayı ilk 10 girebilecek bir film bile değil bana göre
|
|
bu parasite in nasıl bi lobisi nasıl bi gücü var oscar aldı şu dandik film şimdi de 25 yılın en iyii filmi seçilmiş. inanılmaz. gladiatör falan 92. sırada |
|
Bu listeyi kim yaptıysa sinemadan ve filmden anlamiyor.
|
|
8. sırada get out var, 87. sırada yüzük kardeşliği var. 60 iq biri falan mı yaptı bu listeyi |
|
Oppenheimer ı ilk 100 e bile koymam fazla abartılan bir film
|
|
Interstellar ve LoTR sıralamasına bakınca, dikkate alınacak bir liste değil.
|
|
Hahaha listeye gel :) Listede Black Panther falan var. Dandik Marvel filmi...
|
|
Her ne kadar son 25 yıl dese de bana göre gelmiş geçmiş en iyi film "Esaretin Bedeli" (The Shawshank Redemption) |
Benzer içerikler
- whatsapp biyografi sözleri
- arkadaşlık siteleri
- jpg formatı nedir
- whatsapp mesaj düzenleme
- instagramdan konum atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt