|
2025’in en iyi filmleri: Bu yıl övgülere boğulan 20 film
-
-
İğrenç leş. Timothee ne ya çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Çoğu bu puanları haketmiyor bu filmlerin. Frankenstein fena değildi ama abartıldığı kadar da iyi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Aralık 2025; 21:03:28 > -
Güzel liste
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
One Battle After Another'ı listelerde görünce gülüp geçiyorum. Son yıllarda bu kadar şişirilen ve bu kadar balon olan İkinci bir film hatırlamıyorum.
Bencede çok kötü bir film.
Pek bi cacık yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yine bol miktarda zenci ve timoti içeren film listesi.
Tek dikkatimi çeken katil israil tarafından yardım istediği arabanın içinde katledilen minik hind recebin hikayesini anlatan film. Yakın yaşlarda bir kızım var, muhtemelen izleyemem. Kızcağızın yardım konuşmalarını bile izleyemiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adrenalin severler ve kötü çocuk tipiyle Brad Pitt formula
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hangi ülke yapımları olduğu yazmıyor. Fransız yapımlari var ise aralarında izlenir
Predator güzel filmdi'de bu arkadaşlara duygu basıp başrol karakterle empati yapalım diye midir bilmiyorum ama adamın kullandığı solucan bile füzeye kafa atıp patlattılar çok tuhaf geldi duygusal yapma olayları.
-
İçinde güzel yapımlar var hakikaten.
Son yıllarda eleştirmenler tarafından çok övülen yapımlara özellikle soğuk bakıyorum. Zira bazı yapımların özellikle marketing çalışmaları sebebiyle gereğinden fazla şişirildiğine çokça şahit olmaya başladım. Özellikle listedeki filmlerden "One Battle After Another" bence bunun en bariz örneği. Bu filmin sadece pazarlama bütçesinin 70 milyon USD olduğu düşünülürse, eleştirmenlerin bariz şekilde yemlendiğini düşünmek komplo teorisi olmasa gerek. Bence yılın en büyük fiyaskosu bu filmdi.
Bir kore sineması manyağı olarak listedeki filmlerden "No Other Choice" da beni hayal kırıklığına uğratan başka bir yapım oldu. Konusuyla çok şeyler vadetse de, ves anderson tarzı çekim tercihi bu filmden soğumam için yetti. Sonunu getiremeden kapattığım başka bir film oldu benim için.
"Sinners" ise oldukça değişik ve ilgi çekici bir filmdi. İçinde müzikal, korku, gerilim, dram gibi unsurları çok iyi harmanlamış, izledikçe değişik yollara doğru yönünü değiştirmiş farklı bir yapımdı. Bu filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
"Train Dreams" belki de en düşük beklentiyle izlediğim ve en beğendiğim filmlerdendi. Aslında filmde çok etkileyici bir hikaye yok. Aksiyon dozu sürekli yukarıda olup sizi heyecanlandıran yapımlardan da değil. Ama hikaye anlatımı o kadar sade ve içten ki sonuna kadar hiç sıkılmadan izliyorsunuz.
"Frankenstein" da benim için yine yılın büyük sürprizlerindendi. Açıkçası Dracula, Frankenstein, Nosferatu ... gibi yeniden çevrilen korku filmleri hiç ilgimi çekmez. Ama bu film, bildiğimiz hikayeyi bambaşka bir boyuta taşımış ve orjinalinden tamamen farklı bir yaklaşımla ele almış.
"Weapons" ise son yıllarda ilk Sinners filminden sonra en beğendiğim korku filmi oldu. Korku filmlerini seviyorsanız bu yapıma da bayılırsınız.
"F1" için değişik duygular içerisindeyim. Filme ne bayıldım, ne de sıkıldım. Bence düşük beklentiyle izlenildiğinde beğenebileceğiniz bir film. Ama hikaye tarafı için kıyaslayacak olursak asla "Ford vs Ferrari" ya da "Rush" ın yakınından geçebilecek bir film değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 29 Aralık 2025; 9:49:1 >_____________________________
-
frankenstain ve predatör harici merak ettiğim film yok listede. sinnerside merak ediyordumda zenci övücülüğünü politik doğruculuğu basmışlar yine sanırım. weaponsu izlemiştim ortalama bir filmdi listenin gerisi beni cezbetmedi.
_____________________________ -
Kesinlikle katılıyorum 👍
zaman kaybı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللهُ وَاَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا عَبْدُهُ وَرَسُولُهُ” Eşhedü el lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlü 🇹🇷🤝🇵🇸
FİFA PC origin id
SchizophreneTURK -
sinners güzeldi
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
Başroldeki albay performansı ve genç hatun güzelliği hariç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Daima Gülümse -
Diziler okadar çok hayatımızdaki Film uzun zamandır seyretmedim.
Yeni predator filmini o kadar sevemedim, bir önceki prey daha iyiydi açıkçası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
One Battle After Another'ı listelerde görünce gülüp geçiyorum. Son yıllarda bu kadar şişirilen ve bu kadar balon olan İkinci bir film hatırlamıyorum.
|
|
Frankenstein çok iyiydi izlemeyen kaçırmasın |
|
Yine bol miktarda zenci ve timoti içeren film listesi.
Tek dikkatimi çeken katil israil tarafından yardım istediği arabanın içinde katledilen minik hind recebin hikayesini anlatan film. Yakın yaşlarda bir kızım var, muhtemelen izleyemem. Kızcağızın yardım konuşmalarını bile izleyemiyorum |
|
Çoğu bu puanları haketmiyor bu filmlerin. Frankenstein fena değildi ama abartıldığı kadar da iyi değil.
|
|
Son yıllarda eleştirmenler tarafından çok övülen yapımlara özellikle soğuk bakıyorum. Zira bazı yapımların özellikle marketing çalışmaları sebebiyle gereğinden fazla şişirildiğine çokça şahit olmaya başladım. Özellikle listedeki filmlerden "One Battle After Another" bence bunun en bariz örneği. Bu filmin sadece pazarlama bütçesinin 70 milyon USD olduğu düşünülürse, eleştirmenlerin bariz şekilde yemlendiğini düşünmek komplo teorisi olmasa gerek. Bence yılın en büyük fiyaskosu bu filmdi. Bir kore sineması manyağı olarak listedeki filmlerden "No Other Choice" da beni hayal kırıklığına uğratan başka bir yapım oldu. Konusuyla çok şeyler vadetse de, ves anderson tarzı çekim tercihi bu filmden soğumam için yetti. Sonunu getiremeden kapattığım başka bir film oldu benim için. "Sinners" ise oldukça değişik ve ilgi çekici bir filmdi. İçinde müzikal, korku, gerilim, dram gibi unsurları çok iyi harmanlamış, izledikçe değişik yollara doğru yönünü değiştirmiş farklı bir yapımdı. Bu filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim. "Train Dreams" belki de en düşük beklentiyle izlediğim ve en beğendiğim filmlerdendi. Aslında filmde çok etkileyici bir hikaye yok. Aksiyon dozu sürekli yukarıda olup sizi heyecanlandıran yapımlardan da değil. Ama hikaye anlatımı o kadar sade ve içten ki sonuna kadar hiç sıkılmadan izliyorsunuz. "Frankenstein" da benim için yine yılın büyük sürprizlerindendi. Açıkçası Dracula, Frankenstein, Nosferatu ... gibi yeniden çevrilen korku filmleri hiç ilgimi çekmez. Ama bu film, bildiğimiz hikayeyi bambaşka bir boyuta taşımış ve orjinalinden tamamen farklı bir yaklaşımla ele almış. "Weapons" ise son yıllarda ilk Sinners filminden sonra en beğendiğim korku filmi oldu. Korku filmlerini seviyorsanız bu yapıma da bayılırsınız. "F1" için değişik duygular içerisindeyim. Filme ne bayıldım, ne de sıkıldım. Bence düşük beklentiyle izlenildiğinde beğenebileceğiniz bir film. Ama hikaye tarafı için kıyaslayacak olursak asla "Ford vs Ferrari" ya da "Rush" ın yakınından geçebilecek bir film değil. |
Benzer içerikler
- facebook arkadaş gizleme
- gif yapma
- google yaş doğrulama
- instagram hesap çalma
- instagram profilime kim baktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt