Şimdi Ara

Son 2 3 gündür hız problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, son 2 3 gündür internet hızımda sebebini anlayamadığım bir düşüş yaşıyorum. Müşreti hizmetlerini aradım herhangi bir sorun gözükmüyor dediler. Modem arayüzünden baktım herhangi bir problem görünmüyor ama çıldırmak üzereyim ne oyun oynanıyor ne internette dolaşılıyor çok sinir bozucu bir durum. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz?

    Not: ethernet kablosu ile kullanıyorum interneti.



  • Bu aralar ttnet in altyapısında sıkıntı var . 2 gün önce benim de aynı problemim oldu. Modem arayüzünde hız 8192 olarak gözüküyordu fakat hız testinde 0.1 mbps olarak ölçülüyordu. MH aradığımda ise hat değerlerimin normal olduğunu yoğunluktan dolayı böyle bir şey olduğu söylendi. Komşuya da sordum onlarınki de aynı problem var. Ara ara ölçtüm hız bazen 6 mbps bazen 0.1 mbps geldiğini farkettim. Sürekli değişiyordu. 24 saat sonra sorun kendiliğinden çözüldü. Kısaca sorun senle ilgili değil altyapı kaynaklı. Geçici bir şey düzelir.
  • sorun hakkında paul doany'ye twitter üzeriden mesaj atın, 10gündür her gün aradım ve bizde problem yok dediler. paul doany'ye twitterdan mesaj attıktan sonra ertesi sabah türk telekomdan aradılar ve ilgileniyorlar.
  • Bu akşam sürünüyor yine maşallah. Özellikle yurtdışı. Youtube vesair.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.