Şimdi Ara

iOS 5.1.1 Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell'den Genpa garantili olarak almış olduğum iPhone 4S'imi bugün itibariyle 5.0.1'den 5.1.1'e yükselttim ve bariz bir şekilde ses kısılma problemiyle karşı karşıya kaldım.İnternette biraz araştırma yaptım birçok kişide bu sorun ortaya çıkmış.Yabancı forumlarda da oldukça belirtilen bir sorun ama çeviremediğim için anlayamıyorum ne çözüm sunduklarını.Böyle bir sorun yaşayan varsa sorunlarını burda paylaşabilir veya çözümü bilen varsa paylaşabilir.Foruma baktım ama böyle bir başlık göremedim.Eğer gözümden kaçtıysa kusura bakmayın.Çok bariz bir ses kısılması var bu ses ile ben sabah alarmı kesinlikle duyamam.İllegal olarak(cydia vb) ses yükseltme imkanımız varmıdır? Yada bu soruna legal olarak çözüm getiren bir işlem var mıdır?
    Bilgilerinize ihtiyacım var.

• Saniyorum benimde 5.1.1 guncellemesinden sonra oldu, ahize sesim yani konusurken karsi tarafin sesi kisildi. İphone uzmani sayilabilirim ama ne yabanci ne yerli sitelerde hicbir cozum yok. Eskiden kendim indirdigim bir seviyeye indi hem de maximumdayken. Ne restore ne baska bisey ise yaramiyor. Ahize sesi disinda butun sesler nirmal. Cozum olabilecegi soylenen herseyi denedim. Ahize hoparlorunu bile degistirrenler olmus ama cozum olmamis. Neticede ios 6 yi beklemekten baska care yok sanirim. (iphone 4s ios 5.1.1 JB)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 Görüntü Problemi
    17 yıl önce açıldı
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.