Şimdi Ara

Soma için 46.5 milyon lira toplanmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımlardan falan. 301 aileye eşit şekilde ve 2 ev. sizce bunlar yeterli olur mu ?

bence olmaz ama neyse. siz ne düşünüyorsunuz ?

• para ölenleri geri getirmez...
  • gemicik paraları çıkmış güzel.
  • oo hökümete çerez parası
  • devlet verdiyse fazlasıyla alırlar zaten vergi derken
    ama toplanan para bağış diye duymuştum ben
  • Biyat kulturu herseyi para ile cozebilecegini zannededursun, yardimlar umarim ailelere ulasmistirBuraya yaziyorum bir sene sonra SOMA'daki madeni isleten holdingin durumu kazadan once ne ise ayni olacak. Yine komur karasi kaderleriyle alin terini doken maden iscilerinin sirtindan zengin olacaklar ve kazandiklari parayi biyat ettikleri o devlet buyuklerine harac olarak verecekler. Kisacasi bu kervan yurumeye devam edecek...
  • kişi başı 150 bin çok değil evlerinin direkleri gitti en azından sefalet çekmesinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki sorumlular ceza aldı mı, birileri 300 kişinin katiller olarak hapse girdi mi?
    Tabi ki hayır. Muz Cumhuriyeti yaptınız ülkeyi diyince de kızıyorlar bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 154.485 lira ne abi?
  • Ne kadar toplanirsa toplansin 500 trilyon da toplansan bir evladin bir esin bir annenin bir bababin ozlemi etmez

• Kişi başı 151 bin tl ödenecek siz hesap edin.
  • Bi dakika ya, maden sahibi tazminatları vermedi mi daha??
  • Para dan daha önemli çalısma şartları ve iş güvenliğine lafa yorup borsaya böyle acıların yaşanmamasi için çalışmalar yapsınlar

• COK AZ

• Çok komik bir rakam.
  • türkiyede 301 mağden işçisi yok ..sadeece somadada maden yok....göstermelik..köle düzeni aynen devam
  • en ufak bir felakette hemen yardım toplanıyor, bu hükümet ne işe yarıyor? duyarlı vatandaşlar olmasa ne yapacak kim bilir?
    van depreminde, deprem vergileriyle duble yol yapıldı demişti maliye bakanı. yine yardım kampanyaları düzenlemişlerdi deprem için.
    bu ülkede ne insan canına değer veriliyor, ne de alınan vergilerle doğru düzgün şekilde halka hizmet ediliyor. varsa yoksa duble yol yaptık, şu kadar hizmet yaptık bilmem ne diye övünüyorlarda, alınan vergilerin %50'si hizmet olarak vatandaşa geri dönüyor mu çok merak ediyorum.

• Toplanılanı değil, ulaşan rakamı söyle bize ?

• Komik bulan arkadaşlara selam olsun bir zahmet totonuzu kaldırıp bağış yapmaya gittiniz mi? Türkiye de akılcı muhalefet yok. Acıları bir nebze olsun azalsın diye verilen bağışlar bile muhalefete uğruyor. Yani bu insanlık mı oluyor adamlık mı? Ne oluyor şimdi yaptığınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.