Şimdi Ara

Solgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunları ihmal etmiyorum ve gerçekten kendimi iyi hissetmeye başladım

• çok uzun süreler spor yapmış takviye besin çok kullanmış birisiyim.

kreatin protein tozu bcaa vs

lakin takviye olarak vitamin alınmasına karşıyım.

bence sıradan bir birey takviye alacaksa balık yağı almalı. bunu da tecrübe ettim 2 aydan sonra ciddi fark gördüm.

her şeyin özü disiplin ve isteğe bağlı.

sevdiğiniz şeylere sıkı sıkı bağlanmak gerek bu yazılım olur, spor olur, müzik olur ne yapmayı seviyorsanız ona bağlanmalısınız.

sevmediğiniz hiç bir şey hayatınızda sürekliliğini koruyamaz ve kalıcı olamaz.

sevmediğiniz bir kadınla bile yatın 3-5-6 derken artık onu hayatınızda istemediğinizi fark edeceksiniz.

sevdiğiniz şeyleri tespit edin ve üstlerine gidin onları birer yaşam tarzı haline getirin.

mücadeleniz sevdiğiniz şeyler için olursa kazanma şansınız o kadar fazla olur.Solgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü 

• o inleyen kızı unutman için üniversitenin acilen açılması gerekiyor dostum aksi taktirde gece kafamı yastıga vurdugumda o inleyen sesi beynimde tekrarlar dururdu

• knk solgarda tam neler var pharmatondan iyi midir

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

knk solgar vm 2000 yaz karsılastır farkı gör

• benim tc (yürüyüş var bir tek spordan sayarsak) Solgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü 

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

geçenlerde numarasını bile sildimSolgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerde inlettin hocam kızü anlat da biz de bilelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    solgar daha iyi ama sen yine de en basitinden sağlık ocağına git kan tahlili yaptır eksik bi şey varsa ona göre al bence. b ve c vitamininin fazlasını vücut dışarı atar da diğer şeyler birikir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Solgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • multivitamin alma hem çok pahalı hemde cok gereksiz vitaminler var içinde. illa alıcaksın eczaneen decavit alabilirsin cok daha ucuz.

ama benim tavsiyem önce kan tahlili olman hastanede sonra saglık ocagından vitamin yazdırman. çinko, magnezyum ve özellikle d vitamini önemli. fosforda olabilir duruma göre. cok fazla protein kullanıyorsan da b6 ve b12 vitamin komplex i yazdırabilirsin

mesela ben multi vitamin kullanıyordum son kan tahlilinde demir oranım çok fazla cıktı. fazl demir çinki ve magnezyum emiliini azaltıyor bildiğim kadarıyla ve baska zararlarıda olabiliyor

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

hangisi önemsiz sizin için

Solgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü

dediğim gibi vucudunda fazladan atıyorum demir vitamini varsa sen extra demir kullanıyorsan zararlı. zaten bu multivitaminlerin içinde herseyden fazla fazla oluor

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

mesela biz arıtıcı kullanıyoruz mineral vs alamıyorum solgar vm mineral acısından cok zengin iyi geliyor bana. 6 ayda bir kan degeri ölctürüyorum güzel geliyo sonuclarım aşırı değil. şöyle yapıyorum mesela 3 ay multivitamin kullanıyorum 2 hafta ara veriyorum

kan testi yapıyorsan zaten sorun yok. ekstra d vitamini baktır ama genelde multivitamin içinde ki d yeterli olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.