bunları ihmal etmiyorum ve gerçekten kendimi iyi hissetmeye başladım |
Solgar vm 2000 + Spor + Yazılım + Su 4lüsü

-
-
çok uzun süreler spor yapmış takviye besin çok kullanmış birisiyim.
kreatin protein tozu bcaa vs
lakin takviye olarak vitamin alınmasına karşıyım.
bence sıradan bir birey takviye alacaksa balık yağı almalı. bunu da tecrübe ettim 2 aydan sonra ciddi fark gördüm.
her şeyin özü disiplin ve isteğe bağlı.
sevdiğiniz şeylere sıkı sıkı bağlanmak gerek bu yazılım olur, spor olur, müzik olur ne yapmayı seviyorsanız ona bağlanmalısınız.
sevmediğiniz hiç bir şey hayatınızda sürekliliğini koruyamaz ve kalıcı olamaz.
sevmediğiniz bir kadınla bile yatın 3-5-6 derken artık onu hayatınızda istemediğinizi fark edeceksiniz.
sevdiğiniz şeyleri tespit edin ve üstlerine gidin onları birer yaşam tarzı haline getirin.
mücadeleniz sevdiğiniz şeyler için olursa kazanma şansınız o kadar fazla olur.
-
o inleyen kızı unutman için üniversitenin acilen açılması gerekiyor dostum aksi taktirde gece kafamı yastıga vurdugumda o inleyen sesi beynimde tekrarlar dururdu
-
knk solgarda tam neler var pharmatondan iyi midir
-
knk solgar vm 2000 yaz karsılastır farkı gör
-
benim tc (yürüyüş var bir tek spordan sayarsak)
-
geçenlerde numarasını bile sildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde inlettin hocam kızü anlat da biz de bilelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
solgar daha iyi ama sen yine de en basitinden sağlık ocağına git kan tahlili yaptır eksik bi şey varsa ona göre al bence. b ve c vitamininin fazlasını vücut dışarı atar da diğer şeyler birikir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
multivitamin alma hem çok pahalı hemde cok gereksiz vitaminler var içinde. illa alıcaksın eczaneen decavit alabilirsin cok daha ucuz.
ama benim tavsiyem önce kan tahlili olman hastanede sonra saglık ocagından vitamin yazdırman. çinko, magnezyum ve özellikle d vitamini önemli. fosforda olabilir duruma göre. cok fazla protein kullanıyorsan da b6 ve b12 vitamin komplex i yazdırabilirsin
mesela ben multi vitamin kullanıyordum son kan tahlilinde demir oranım çok fazla cıktı. fazl demir çinki ve magnezyum emiliini azaltıyor bildiğim kadarıyla ve baska zararlarıda olabiliyor
-
hangisi önemsiz sizin için
-
dediğim gibi vucudunda fazladan atıyorum demir vitamini varsa sen extra demir kullanıyorsan zararlı. zaten bu multivitaminlerin içinde herseyden fazla fazla oluor
-
mesela biz arıtıcı kullanıyoruz mineral vs alamıyorum solgar vm mineral acısından cok zengin iyi geliyor bana. 6 ayda bir kan degeri ölctürüyorum güzel geliyo sonuclarım aşırı değil. şöyle yapıyorum mesela 3 ay multivitamin kullanıyorum 2 hafta ara veriyorum
-
kan testi yapıyorsan zaten sorun yok. ekstra d vitamini baktır ama genelde multivitamin içinde ki d yeterli olmuyor
Benzer içerikler
- savcılıktan hat dökümanı nasıl çıkarılır
- sigara içtikten sonra mide bulantısı nedenleri
- görev yap para kazan
- amd hangi ülkenin
- whatsapp mesajın yanında i işareti ne anlama gelir
- samsung projeksiyonlu telefon
- ince belli çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
- ets2 türkiye haritası
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X