Şimdi Ara

Sokakta Düğün Var Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arka sokakta düğün var. inanılmaz ses yapıyorlar. Nereye başvuruyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstersen git onlara söylemeyi dene
  • 23ten sonra yasak olması lazım. 5 dakika daha bekle ara polisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

23ten sonra yasak olması lazım. 5 dakika daha bekle ara polisi

kankime hep katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

23ten sonra yasak olması lazım. 5 dakika daha bekle ara polisi

kankime hep katılıyorum

thanks my best friend
  • Gittim düğün sahibi kimse herkes ordan oraya yönlendiriyor

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Merhaba tanisabilir miyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

Merhaba tanisabilir miyiz

hayır ufff git be slk şey .s
  • ulan geçen sana yaşadım bu olayı, birileri polis çağırmış. polis geldi adamlarla konuştu. sonra bir baktım polis düğün pastasından falan yiyor. gittiler hiç birşey olmamış gibi sonra :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha demin asker eğlencesinden geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

ulan geçen sana yaşadım bu olayı, birileri polis çağırmış. polis geldi adamlarla konuştu. sonra bir baktım polis düğün pastasından falan yiyor. gittiler hiç birşey olmamış gibi sonra :d

burda da döner verir yollarlar bence.

• Sen de git düğüne.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düğün Arka Sokaklardaysa Rıza Baba'dan rica et,biraz sessiz olsunlar.

• Çarşamba günü binanın altında ki alanda asker uğurlaması vardı arapça şarkılar falan vs. nefret ederim böyle işlerden aradım polisi hayret 5-10 saniyede geldi abartısız. Aşağıda park var biraz ilerde orda ekipler var galiba oradan geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Düğün Arka Sokaklardaysa Rıza Baba'dan rica et,biraz sessiz olsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Düğün Arka Sokaklardaysa Rıza Baba'dan rica et,biraz sessiz olsunlar.

çok komik bir espri çok üst düzey bi espri
    bazı espriler yapıyolar Sacramental bu kadar komik değil hahahhaha
    ben buna şimdi gülüyom ya yarın gülemicem diye üzülecem
    genel olarak esprilere baktığında çok üst düzel bir espri kalıyo bu
    ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma yapmıyayım
    sen bu espriyi bi uçak kirala arkasına koy yedi dümen duysun bu espriyi
    lan gülemekten öldüm yemin ediyom ya
    yani biraz adını sen koy gene gülecem
    çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim
    bu esprinin kalitesi ülke olarak önümüü de açar ülke olarak kalkınırız
    sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 2 Mayıs 2014; 23:20:59 >

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Kalbimi kirdin, bunu unutmam...

• Balkona daya 1000 w iki tane hoparlör aç animals haa dikkat et bassa geçtiğinde hoparlör düşebilir. Tutmaya kalkma.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ankarada yaşıyorum bugün itibarıyla benzer bi düğün vakasıyla bende karşılaştım ve olayı çözdüm 1 saat sonra ses soluk kalmadı...

öncelikle işin hukuki boyutundan bahsedeyim, öyle 10-11-12 gibi bi durum yok ( izinli haller hariç ) ama büyükşehirlerde bu izinler çok çok nadir verilir malum burala 10 yıl önce göcüp geldiğimiz köylerimiz değil... gürültü yapmanın saati olmaz...

SOKAK DÜĞÜNÜ/APARTMAN BAHÇESİ DÜĞÜNÜ YASAK !!!!!!!

Mevzuat der ki...

Çevre ve Orman Bakanlığının 17.05.2007.gün ve 2007/5 sayılı Genelgesi ve 2009/49/EC sayılı Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi konulu yönetmeliğinin genel ilkeler başlıklı 5. maddesinin ( j ) bendi gereği sokak düğünleri yasaktır.

5326 Sayılı Kabahatler Kanunun 36. maddesi (Gürültü)

GÜRÜLTÜ
    Madde 36- (1) Başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde gürültüye neden olan kişiye, elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.
    (2) Bu fiilin bir ticarî işletmenin faaliyeti çerçevesinde işlenmesi halinde işletme sahibi gerçek veya tüzel kişiye bin Türk Lirasından beşbin Türk Lirasına kadar idarî para cezası verilir.
    (3) Bu kabahat dolayısıyla idarî para cezasına kolluk veya belediye zabıta görevlileri karar verir.

İŞGAL

Madde 38 - (1) Yetkili makamların açık ve yazılı izni olmaksızın meydan, cadde, sokak veya yayaların gelip geçtiği kaldırımları işgal eden veya buralarda mal satışa arz eden kişiye, belediye zabıta görevlileri tarafından elli Türk Lirası idari para cezası verilir.

(2) Yetkili makamların açık ve yazılı izni olmaksızın meydan, cadde, sokak veya yayaların gelip geçtiği kaldırımlar üzerine inşaat malzemesi yığan kişiye, belediye zabıta görevlileri tarafından yüz Türk Lirasından beşyüz Türk Lirasına kadar idari para cezası verilir.

(3) Özel kanunlardaki hükümler saklıdır.

*** Gelelim benim hikayeme, saat 16:00'da ankaranın bağlarıyla başlayan zulüm elektrosaz işkencesi eşliğinde devam etti, sanırsın benim evde çalınıyor... adamlar 40 kişi düğün yapıyor biz en yakın 6 apartman yaklaşık 300 kişi gürültüye katlanıyorduk. Saat 19:00'a kadar sabrettim. Baktım azıttılar, önce 155 i aradım bekledim yarım saat, sonra tekrar aradım, bu defa ilçe karakolunun telefon numarasını aradım... Olayın yarın takipçisi olacağımı belirttim. ( gerçekten olacaktım yasal haklarımı arayacaktım) Bi 10 dakika sonra ekip geldi, saygısız guruhun sesini kestiler, muhtemelen ceza da kestiler... Ekip ayrıldıktan 10 dakika sonra tekrar başladılar, aynı şekilde önce 155 sonra ilçe karakolu aradım, ekip ayrıldıktan sonra gürültüye devam ettiler dedim. Ceza kesip gitmek diye bi şey yok, gürültüyü de engellemeleri gerekiyor, yoksa parasını veren gürültüye devam eder... Neyse ikinci aramamla beraber yine yarın olayın takipçisi olacağımı belirttim, ekip bi şey yapmadı geldi gitti dedim. Ekip bir süre sonra tekrar geldi köyden indim şehre tayfasının sesleri bir daha çıkmadı... çok şükür saatlerdir kafam sakin...

Hakkınızı gasp ettirmeyin arkadaşlar, gerekirse defalarca polisi arayın, polisten başkasıyla muhatap olmanıza gerek yok... ancak ve ancak bir kere savsaklar polis ama baktılar kararlısınız, hakkınızı arıyorsunuz ve mevzuatı biliyorsunuz, poliste kendini riske atmıyor... mecburen sesi kestiyor... gürültüyü bitiriyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.