|
T.C ... BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINA 02 Ağustos 2024 tarih ve 32620 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7527 sayılı Kanunla değişik 5199 sayılı Kanun’un 6. Maddesi: “Sahipsiz veya güçten düşmüş hayvanların en hızlı şekilde yerel yönetimlerce kurulan veya izin verilen hayvan bakımevlerine götürülmesi zorunludur. Bu hayvanların öncelikle söz konusu merkezlerde oluşturulacak müşahede yerlerinde tutulması sağlanır. Bakımevlerine alınan hayvanlar Bakanlık veri sistemine kaydedilir ve rehabilite edilen köpekler, sahiplendirilinceye kadar hayvan bakımevlerinde barındırılır.” şeklinde düzenlenmiştir. İlgili madde gereği ... mahallemizde bulunan SAHİPSİZ KÖPEKLERİ EN HIZLI ŞEKİLDE ilçede bulunan ya da izin verilen hayvan bakımevine götürerek rehabilitasyonunu tamamlayıp sahiplendirene kadar barındırmanızı talep ederim. Aksi halde sahipsiz köpekler hakkında aynı Kanunun 14 . maddesi (o) bendi gereği rehabilite edilmiş köpekleri bakımevi dışında bir yere bırakmak yasak olduğu için 28 inci madde (j) bendi gereği hayvan başı 50 bin TL idari para cezası uygulanması için mülki amire başvuracağım.
Bilgilerini ve gereğini arz ederim. arkadaşlar dilekçe örneğini aşağıdaki adresten aldım ,fakat ben üzerinde biraz değişiklik yaptım nasıl isterseniz artık: mediumKöpekleri Toplamayan Belediyeler için Şikayet Dilekçesi Örneği https://medium.com/@ayca.gurelman/k%C3%B6pekleri-toplamayan-belediyeler-i%C3%A7in-%C5%9Fikayet-dilek%C3%A7esi-%C3%B6rne%C4%9Fi-bc48cf190b23 |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. De ki: Şüphe yok, namazım da, ibadetlerim de, diriliğim de, ölümüm de alemlerin Rabbi olan Allah içindir. Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... ![]() Hakan FİDAN
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt