Şimdi Ara

sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
7.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Bu ben değilim sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği. 

• theblackside T kullanıcısına yanıt

Anlamada zorlandığınız hatta anlayamadığınız şu... Artık köpekler o köpekler değil... Sayıları inanılmaz fazla olduğu için gruplaşıp katile döndüler... Kapiş?

• theblackside T kullanıcısına yanıt
    Hayır, ben çocukken markete gidemiyodum mahalledeki köpekler sebebiyle. Hatta evim okuluma çok yakın olmasına rağmen okula yürüyerek gidemiyodum, siz neyden bahsediyosunuz? Aynen dezenformasyon falan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 sene süre vermişler barınak yapana kadar ondan sonra toplanacakmış o zamanda bir bahane bulur toplamazlar boşuna gündemi meşgul ettiler zaman kaybı bir ülke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt

rahat ol 2030'a kadar uygulanmayacak. O zamandan sonra zaten Akp gitmiş olacak, muhtemelen chp veya başa gelen parti bu kanunu kaldıracak veya değiştirerek daha ılımal bir hale getirecek. Bunlar boş yapıyor bakma.

• ...........................DONANIMHABER GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE...............

Forumda bazı insan görünümlü ama hayvandan beter ....

• şimdi farkına vardım hocam, teşekkür ederim tekrar.sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği. 

• Donald Trump kullanıcısına yanıt

sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği. 

• Stoa kullanıcısına yanıt

Ben Bunu Yazmaya Gelmiştim Zaten

2029 Kadar Süre Verdi Cumhurbaşkanı

Şuan 10 Milyon İt Var 20 Milyonu Bulur İtler 2029 Kadarsokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği. 

Kimse Hayırlı Ve İyi 1 Gelişme Beklemesin Burası Türkiyesokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 6 Ağustos 2024; 13:17:29 >
  • Hocam zaten toplayacaklar dilekçeye ne gerek var ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2028 e kadar süre işi muallakta arkadaşlar, kanunda 2028 e kadar süre diyor diğer taraftan da toplayın diyor, yönetmeliği genelgeyi beklemek gerekiyor, öyle olursa yüzlerine tükürmek lazım kanun yapıcıların ve siyasilerin.

• biraz önce maça kadar uyuyayım dedim, uyuyorken bir de ne olsun dışardan köpek sesleri ve iki köpek bir köpeği parçalıyor sıkıştırmış, inanın insanın bu köpek sorunu yüzünden kendine bakacağı gezeceği bile gelmiyor.

• sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği.
    sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği.x (formerly twitter)
    Cumhuriyet (@cumhuriyetgzt) on X
    https://x.com/cumhuriyetgzt/status/1820860096542322999

Konu başlığını "kedi ve köpek katliamı için dilekçe" şeklinde değiştirmeniz lazım.

• hükümetin çok yanlışı oldu, tek başarısı viyadükler/inşaat ve savunma sanayisi, köpek tasarısını çok geciktirdi ve eline yüzüne bulaştırdı, iyi bir kanun çıkaramadı, 2028 e kadar işi yanlış bir kere, otel mi inşaa edecekler bunlara da 2028 e kadar diyor, adamlar 2028 e kadar hiç bir şeye yapmaz 2028 de bir çit çeker al sana barınak, ama bunu şimdi yaptırmalıydı, eğer kanunu mahkeme de böyle yorumlarsa 4 sene köpekler sokakta kedi ve insan doğrayacak bunun hesabını nasıl verecek iktidar, zaten umurlarında olduğunu da zannetmiyroum ama, el mahkum baksana bütün partiler köpek toplanma kanuna itiraz etti, kötünün iyiis napcan, nasılsak öyle yönetiliyrouz,

• arkadaşlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 2028 e atıyorlar, şimdi ben valiliğe gidip şikayet etsem nolcak ki, adamlar barınağın dışına saldıkları köpekleri bile toplamak söz konusu olduğunda yer yok diyorlar, hükümet yine bizi kandırdı, ama el mahkum bunlara napcaz ki:

sokak köpeklerini belediyeye toplattırmak için dilekçe örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 7 Ağustos 2024; 19:32:19 >
  • Pursaklar belediyesine de yazdım onun cevabını da paylaşırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.