|
Bakan Koca'dan Delta varyantı, seyircili maçlar ve müzik yasağı açıklaması
-
-
aaaa müzik yasağı kalkıyormuş aaaa bak sen şu işe tüh tüh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 29 Haziran 2021; 17:31:56 >_____________________________ HER ŞEY MÜSTEHAK -
Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Buralarda bir laf vardır Joe: "Bugünün hızla değişen dünyasında, asla risk almamak için uğraşan insanlar en büyük riski alanlardır" -
Müzikle delta varyantı ne alaka 🤣 hadi hepsini geçtim, müzikli mekan yasağıyla sağlık bakanı ne alaka 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 29 Haziran 2021; 18:10:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maçımı evden izliyorum, müziğimi de youtube'dan ya da mp3'den dinliyorum, sıkıntı yok.
-
Korona demek yeni bir yönetim şekli faşizm distopik düzen demek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir. -
Milyonlarca kişi ölmüş dışarısı pandemi kaynıyor şuradaki yorumlara esprileri bak. Gençler iyi eğleniyor musunuz, baba ana çalışıyor tabii, mp3 dinleyip youtube izliyormuş hayat güzelmiş, müzisyenlere ne oluyormuş filan fistan. Dünya size güzel.
-
Herkesin kendini korumasını söyleselerdi,
dünyada anti faşist diye bir zümre kalmayacaktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Dünya kapanıyor biz açılıyoruz şaka gibi. Herkes aşılanana kadar en azından 1 ay daha devam etmeliydi yasaklar. Maddi desteklerde 1 ay daha devam etmeliydi. Umarım kçö alan insanlarım prim günleri tam sayılır. Hayatlarından çalınan 1 yıllık bir kayıp var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yaklaşıl 2 aydır yalnız yaşıyorum ondan önce aile evindeydim
Benim babam covid sürecinde sadece camiye gidiyordu virüs
kaptı. Ben cumalara gidiyordum covidde onuda bıraktım kafeye diskoya bara gitmiyorum işten eve evden işe yaşıyorum ben kapmadım hemde hastanelere bile yoğun gittim farklı sorunlarla. Abimde benim gibi yaşıyor kapmadı. Evde sadece babam virüs kaptı ve ağır geçirdi iyileşti ve hala camiye gidiyor…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yetmedimi 2 yıldır yalandan kapanma kapanmaya bitirirecekelrini nasıl dusunursunuz adamlar bitsin istemiyor anlamiyormusunuz ortada salgın kalmadı deltalar pluslar türedi İstanbuldaymis aça merak ediyom virüsü izole ettnizde deltasini plusunu nasıl ayırt ediyorlar sahte test kitleriyle hayret vallaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Delta da enerji tasarruflu eşyalar gibi plus plus gider. Eskiye bir plus daha koyun lütfen.
yaşam tarzına müdahale olduğu için gelen tepkiler sonrası bu yasağın sağlık nedeni ile alındığını kanıtlamak için açıkamayı sağlık bakanı yapıyor ki inandırıcı olsun :)
_____________________________ Alper ŞEN
KALBİMİZDESİN PİLOT ALPER

GALATASA|RA|Y -
Delta varyanti gelmesin, virüs yayılmasın mı istiyorsunuz?
Çözüm basit. Ruslar gibi virüs getiren turistler ülkeye sokulmayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
Dolar nası sokulacak peki zaten turistlerden başka getiren yok?
Lebülüp lubulup stadlar
Gelmeyecek. Getirdikleri dolar verdikleri zararın onda birini karşılamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Türkiye TürklerindirBaba bana subaru al
PSN : Jeopol -
Bu bakanda çok oldu he kendisi seçilmiş milletin vekili bile değil memur sadece bakan olarak atanmış olduğu için Erdoğan yasak diyor bu diyor kalkacak çok bekler
anne babası sıhhatte olup işyerleri kapanmamışlar müziğimi bilgisayardan dinlerim,yemeği eve söylerim,eğlencemi evde yaparım,böyle iyiyim diye atıp tutuyor görüyorum. sırtını babaya yaslayıp okuldan başka hiçbir sorumluluğu olmayan başıboşlar için hayat kolay tabi. bu foruma yorum yazdığı bilgisayarın, telefonun taksidini ödemiş mi? elektrik ve adsl faturası kimin üzerine? oturduğu evin kira kontratında kimin imzası var diye sorarlar klavye delikanlıları. hiçbiriniz müzisyen ya da hizmet sektörü emekçisi değilsiniz tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Haziran 2021; 23:55:11 >_____________________________
|
Müzikle delta varyantı ne alaka 🤣 hadi hepsini geçtim, müzikli mekan yasağıyla sağlık bakanı ne alaka 🤔
|
|
Milyonlarca kişi ölmüş dışarısı pandemi kaynıyor şuradaki yorumlara esprileri bak. Gençler iyi eğleniyor musunuz, baba ana çalışıyor tabii, mp3 dinleyip youtube izliyormuş hayat güzelmiş, müzisyenlere ne oluyormuş filan fistan. Dünya size güzel.
|
|
Maçımı evden izliyorum, müziğimi de youtube'dan ya da mp3'den dinliyorum, sıkıntı yok.
|
|
Yaklaşıl 2 aydır yalnız yaşıyorum ondan önce aile evindeydim
Benim babam covid sürecinde sadece camiye gidiyordu virüs kaptı. Ben cumalara gidiyordum covidde onuda bıraktım kafeye diskoya bara gitmiyorum işten eve evden işe yaşıyorum ben kapmadım hemde hastanelere bile yoğun gittim farklı sorunlarla. Abimde benim gibi yaşıyor kapmadı. Evde sadece babam virüs kaptı ve ağır geçirdi iyileşti ve hala camiye gidiyor… |
|
Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.
|
|
yaşam tarzına müdahale olduğu için gelen tepkiler sonrası bu yasağın sağlık nedeni ile alındığını kanıtlamak için açıkamayı sağlık bakanı yapıyor ki inandırıcı olsun :) |
|
Gelmeyecek. Getirdikleri dolar verdikleri zararın onda birini karşılamaz.
|
|
Yurdumun sığırları seni anlayamaz hocam. Bilim der, biz aydın insanlarız der. |
Benzer içerikler
- wolfs hangi platformda
- stalklamak nedir
- x kullanıcı adı değiştirme
- arkadaşlık siteleri
- instagram ortak paylaşım yapamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt