Şimdi Ara

Soğuk Fırsat!...Donuyoorrr... Delonghi Dondurma Makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
11
Favori
7.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    üye olduktan 5 dk sonra ekrana 50/10 çek hesabınıza yüklendi yazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qantas

    üye olduktan 5 dk sonra ekrana 50/10 çek hesabınıza yüklendi yazdı.


    Deneyeyim bi :)
  • Kullanılmaz bu denilmiş de ben geçen sene Tefal Dondurmacım almıştım, sürekli kullanıyoruz. Yaz kış fark etmiyor evde sürekli dondurma bulunur bizim.
    Ayrıca fiyat da çok iyi bence. Hem Tefal'den büyük 1,5 litre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 21 Ağustos 2015; 0:28:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artemisbd

    Bi de bu işle uğraşacak karı aldık mı değme keyfimize

    yalan mı gara gız diyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size tarif verebilirim. Yalnız hassas teraziye ihtiyacınız var. Yarın sabah unutturmayın özelden mesaj atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_master -- 21 Ağustos 2015; 0:42:31 >




  •  Soğuk Fırsat!...Donuyoorrr... Delonghi Dondurma Makinesi
  • herkes yazmış birşeylerde algida,panda vs gibi şeyleri dondurmadan sayanın vay haline dondurma yapmak çocuk oyuncağı gibidir malzemeler 1kg süt için 250gr veya 300 gr şeker(300 gr fazla tatlı gelebilir damak tadınıza göre seçin)7gr salep(tabi gerçek salepten bahsediyorum kilosu şu anda ne kadar bilmiyorum ama 3 sene önce falan 300tl civarıydı,nasıl yapacaksınız 1kg sütü geniş bir tencereye koyun ama süt hazır olmayacak yağı alınmamış taze süt olacak,şeker ile sahlepi bir tepside döküp güzelce karıştırın,süt tam kaynama durumuna gelirken karışımı azar azar dökerek sürekli karıştırın kıvamın yoğunlaştığını göreceksiniz yeterli seviyeye gelince soğumaya bırakın biraz sonra dondurma makinasını koyup bekleyin ne kadar uzun tutarsanız dondurmanın kıvamı o kadar iyi olur(isterseniz bundan dövme dondurmada yaparsınız :) ) eğer meyveli yapacaksanız dondurma cihazda iken içine dökün ama buz olacaktır dondurmada,cihazla ilgili duruma gelirsek önemli olan hızlı soğutup sürekli karıştırması öyle komplike olmasına gerek yok,maliyetini hesaplayın 2-2.5tl süt,1 tl şeker deyin,sahlep içinde 3tl koyun toplasan 7 tl yapar,10 numara dondurma yersiniz,balıkesirde bile kilosu 25tl meredin bu adamların maliyetini hesaplayın kafandan %500 kazanıyorlar




  • Şayet evde çocuğunuz varsa kesinlikle dondurma makinesi almanızı tavsiye ederim.Çünkü insan çocuğunu bile bile zehirlemez sanırım.Ayrıca maliyet açısındanda bakarsak 1 kg dondurma keçi sütü alarak yaparsan 7-8 tl'ye mal oluyor.Ben 3 yıldır tefal dondurmacım kullanıyorum kendim evde dondurmamı devamlı yapıyorum inanın dışardaki dındurmalardan hem çok lezzetli oluyor hemde gayet uygun fyaya geliyor.Ayrıca öyle çok fazla uğraş gerektiren birşeyde değil.
  • GateFLY kullanıcısına yanıt
    Hormonlu sebze meyve yemek nekadar doğal ? En basitinden Elmadaki hormonlar kimyasallar yüzünden kurt yaşamıyor kurtların bile yaşamamadığı bir elma kimyasal dolu demekki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sekodemo

    Hormonlu sebze meyve yemek nekadar doğal ? En basitinden Elmadaki hormonlar kimyasallar yüzünden kurt yaşamıyor kurtların bile yaşamamadığı bir elma kimyasal dolu demekki

    Her gıdayı zamanında-mevsiminde yersek daha faydalı olacağı ve daha az kimyasala maruz kalacağımızı düşünüyorum.Biz dayanamayıp her meyveyi her mevsimde yemek istiyoruz.Sonuç malum.
  • Hazır dondurma ile ev yapımını karşılaştıranın aklından şüphe ederim.
  • 2 liraya haftada bir hazır dondurma alıp yemek mi bununla saatlerce uğraşıp daha çok masrafa girmekmi bilemedim sağlıklıda olsa.. ev hanımı olmak lazım zaten bu tür şeylerle uğraşmak için yok ekmek yapma yok dondurma..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala dondurmanın sadece yazın yendiğini sananlar var aramızda...
  • Alet dondurmadan çok döndürme aleti gibi duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi_master

    Hocam ben size tarif verebilirim. Yalnız hassas teraziye ihtiyacınız var. Yarın sabah unutturmayın özelden mesaj atın.

    Bana da tarif verirseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artemisbd

    Bi de bu işle uğraşacak karı aldık mı değme keyfimize

    Bu zamanda nerde ...Çayınızı koyup önünüze getirirse şükredin ...
  • Delonghinin kompresorlu makinesini aldım ama 500 çeşit tarif var ve hepsi gerçek dondurma tarifi değil
    Keza denemelerim çok kötü bitti bu tariflerle olmuyor
    Makinem hem karıştırıyor hemde soğutuyor 40 dakkada dondurma kıvamına getiriyor içindeki malzemeyi ama gel görki Karışımlar dondurma ile alakası yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: juba09

    quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    2 kere kullanılıp rafa kalkar gibi.

    kesinlikle katılıyorum. bazı ev aletleri kullanmak için değil sanki satın almak için yapılıyor. özellikle kolay temin edilebilen yiyecek yapma makineleri bknz: ekmek yapma makinesi(şehirden veya bakkaldan uzak olanlar için kullanışlı).

    Ekmek yapma makinesini oldukca fazla kullaniyorum.

    Dışarıdan aldığım ekmeğin tadı daha kötü geliyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsoldier


    quote:

    Orijinalden alıntı: juba09

    quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    2 kere kullanılıp rafa kalkar gibi.

    kesinlikle katılıyorum. bazı ev aletleri kullanmak için değil sanki satın almak için yapılıyor. özellikle kolay temin edilebilen yiyecek yapma makineleri bknz: ekmek yapma makinesi(şehirden veya bakkaldan uzak olanlar için kullanışlı).

    Ekmek yapma makinesini oldukca fazla kullaniyorum.

    Dışarıdan aldığım ekmeğin tadı daha kötü geliyor artık.

    Tam buğday ekmeği ve diğer tahıllı ekmeklerden yapın hocam. Saman gibi beyaz ekmek yapmıyorsunuz umarım. Bir de sıcak sıcak ilk çıktığında insanın kanına giriyor o ekmekler




  • Dondurma yapmak için gereken malzemeler kaç lira tutuyor? 500 lira ona verene kadar 2.5 liraya 2 sene yazın her gün dondurma yerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.