Soğuk baklava kilo 85 tl (Aslı börek - a101)
-
-
Ümraniye mi?
-
evet.
bir-çok a101de vardır ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç yemedim. tadı nasıl acaba
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fıstıktan çalmadılarsa iyi
-
Bezelyeli de olamaz o da pahalı...
-
Ne Ümraniye imiş arkadaş, Bim'in ve A101'in resmen kampanya diyarı :)
Bir de Ankara Eryaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 8 Şubat 2022; 11:29:52 > -
Tadı çok güzel fakat gel gelelim fıstık oranı biraz az. Bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor.
-
Bu tatlı türü epey pahalıya geliyor.Süt normal baklavaya göre epey ağırlaştırıyor. Mesela burada sütün kilosuna 85 vermiş oluyorsunuz
bime a101 e üretilen ürünlerde markalar kendi kalite standartlarını korumuyor
-
Gerçekten öyle. 6 dilimi yarım kilo geliyor pastahaneden aldığımızda. 100 Tl den veriyorlar dilimi neredeyse 10 lira oluyor. Ama lezzet konusunda çok iyi bazı yerlerde gerçekten.
-
Çoğu yerden soğuk baklava yedim Ankara'da bu aslı böreğin soğuk baklavasını da yedim hani derler ya 85 lirayı ye daha iyi aynen öyle hiç beğenmedim
85 liralık btc al bikaç ay sonra yüzbir şubesi açarsın
Ürünü banabiden sipariş ediyordum. Malzeme kalitesi fena değil, dondurulduğu için dokusu biraz kötü, ezilmiş gibi bir yapısı var. Fiyat baya avantajlı duruyor, eski aldığım fiyatlarda.
2-3 aydır ankara'da deniyoruz, biz severek yiyoruz fıstığı da güzel iri iri. Dün de bim'e gelmiş başka bir marka ama a101'deki çok daha iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 8 Şubat 2022; 16:29:24 > -
bence haksız çok acımasız bir yorum olmuş, bende aldım buzdolabı alt kısmında 3-4 saat çözünmesini bekledim ve işin açıkçası beğendim.
(daha önceden güllüoğlu, hacıbaşar ve diyar'dan soğuk baklava yemiş biriyim)
-
Saygı duyarım
Yer fıstığını gıda boyasıyla boyayıp işlemden geçirip kullananda epey fazla…quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimBezelyeli de olamaz o da pahalı...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
A101 den denemek için alacaktım.Bir dünya katkı var.Birde tereyağ tadı kokusu vermek için tereyağ aroma vericisi kullanılmış Almadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ne Ümraniye imiş arkadaş, Bim'in ve A101'in resmen kampanya diyarı :) Bir de Ankara Eryaman. |
Sıtkı, güllüoğlu vb. Yerlerden soğukbaklava yemiş birisi olarak başıma bir şey gelmeyecekse ben beğendim. Kg’mı herhangi bir pastanede 130 TL’ye satsalar çoğu insan beğenerek yer ayrıca İçeriğine takılan arkadaşlar sanki dışarda yediği her şeyin içeriğine bu kadar şeffaf erişebiliyorlar.
|
Bezelyeli de olamaz o da pahalı... |
A101 den denemek için alacaktım.Bir dünya katkı var.Birde tereyağ tadı kokusu vermek için tereyağ aroma vericisi kullanılmış Almadım...
|
akıllanmamişsin demekki.
nöbetçilier, atın bunu zindana. nihohoha |
%12 baklava var içinde.... |
bir çok yerde denedim ucuzunu da pahalısını da kesinlikle abartılıyor şu soğuk baklava, hoşuma gitmedi. klasik baklava candır. |
durun ben ekonomistim boş baklava alın 20 lira 🤣🤣🤣
|
Benzer içerikler
- starbucks doğum günü hediyesi nasıl alınır
- burger crush
- akbank hgs kampanyası
- türk telekom"a geçiş kampanyaları
- kırmızı fırsat 16 gb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X