Şimdi Ara

Soğuk aldım sanırım ( ölüyorum yardım edin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır annem gil evde yok 2 gün önce arkadaşlarla akşam gezerken hafif bi boğaz ağrısı ile üşüme başladı bende , eve geldim yattım sabah kalktım tir tir titriyorum şuan halen öyle boğaz ağrısı , ateşim var yanıyorum , başım felaket derecede ağırıyor sanki içerisinde bi top var kafamın oraya buraya gidiyor sallayınca , dün evde thaylol hot vardı + limonlu çay içtim ama nafile beynim durmuş durumda sanki kafam yok bi yardımcı olun daha önce bu evreden geçen arkadaşlar bitik durumdayım bakacak kimse yok evde hastaneye gidemem .

• 10-15 TL parana kıy. Git bir eczaneye. 2 li karışım bir iğne yapsın akşama kadar yat dinlen bişeyin kalmaz. Bizim burda bir eczane yapıyor. Biri normal sıvı diğer beyaz toz gibi bişey. ikisini karıştıyor. Acayip çabuk toparlamamı sağlıyor. Tavsiye ederim. İğneden korkmuyorsan tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

10-15 TL parana kıy. Git bir eczaneye. 2 li karışım bir iğne yapsın akşama kadar yat dinlen bişeyin kalmaz. Bizim burda bir eczane yapıyor. Biri normal sıvı diğer beyaz toz gibi bişey. ikisini karıştıyor. Acayip çabuk toparlamamı sağlıyor. Tavsiye ederim. İğneden korkmuyorsan tabi.

Sıkıntı parada değil be usta yani şuan üzermdeki halsizliği anlatamam tir tir titriyorum zar zor yazdım insan tuvalete girmeye erinirmi ya o kadar fena durumdayım evde ölücem valla.
  • 3-4 bardak adaçayı ve ıhlamur karışımı iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zencefil varsa dene, çaylara şeker yerine bal kat. bana da olur yılda 2 kez filan
  • tek başına halsiz halde ne yapabilirsin ki arkadaşını falan çağırsana yazın hasta olmak da kötü oluyor geçmiş olsun
  • La bu havada hasta olduysan bravo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende geçen grip oldum ölüyodum , 5-6 saat burnum aralıksız aktı , yara falan oldu tabi silmekten ; sonra hastaneye gittik yeşil dalga uygulaması mı neymiş 150 lira civarında bi para kesilcekmiş maaştan bilmem ne , muayene olamadan geldik :)

sonuç itibariyle hastaneye gitmem bile yetti. (not: muayene olamadım :D)
  • Ciddi durumun var ve bu soğuk algınlığı değil. Doktora git. Tıpçı tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avarel Dalton

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

10-15 TL parana kıy. Git bir eczaneye. 2 li karışım bir iğne yapsın akşama kadar yat dinlen bişeyin kalmaz. Bizim burda bir eczane yapıyor. Biri normal sıvı diğer beyaz toz gibi bişey. ikisini karıştıyor. Acayip çabuk toparlamamı sağlıyor. Tavsiye ederim. İğneden korkmuyorsan tabi.

Sıkıntı parada değil be usta yani şuan üzermdeki halsizliği anlatamam tir tir titriyorum zar zor yazdım insan tuvalete girmeye erinirmi ya o kadar fena durumdayım evde ölücem valla.

Yaz gribi çok ağır geçer. Bence beni dinle iğne yaptir yarına biseyin kalmaz. Yoksa bu grip hemen geçmiyor. Adamın iflahini kesiyor.

• Zencefilli bal ve sogan-bal olayini arastir hocam. Alternatif olarak turp-bal'a da bak.

• Eczaneden yazıyorum, Augmentin bid 1000 mg sabah akşam tok karna 1 er tane, günde 3 kez nurofen cold , 2 güne bişeyin kalmaz
  • Gecmis olsun.. arkadasina haber ver gelsin . Bi hastaneye gotursun seni. Igne vuruldunmu hic biseyin kalmaz

• yeni bi keneli virüs vardı olmasın
  • Geçmiş olsun . Ben de soğuk almıştım yeni iyileştim . Ama kendini zorlayıp hastaneye gitmen şart.

• gripin + ılık duş + bol bol dinlenmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.