Şimdi Ara

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
2
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıl kadar önce polis abilerimle muhabbet ederken bana "arabada çok boş dolaşıyorsun" dediler, bende "ne işim olur abi itle köpekle, hem olmaz ya olsa bile yumruk yumruğa gireriz sıkıntı olmaz" diyordum.

ama şunu anladım ki sizin itle köpekle işinizin olmaması onların sizinle işi olmayacağı anlamına gelmiyor... ve işin daha da kötü yanı, teke tek höd dedinmi "al sana g.t" diyen adamların(ki hiç biri adam değil böyle tiplerin, lafın gelişi adam diyoruz) üçü beşi bir araya gelince tek kişiye karşı onlardan delikanlısı yok..

herneyse polis abimlerin dediğinin doğruluğunu ıspatlarcasına bir gece bizim işimiz olmayan 7 köpek çıktı karşımıza, ha ben birader ve babam herifleri ezdik hemde iyi ezdik ama şimdi düşünüyorum da arabada bir sopa olsaymış 7 tane yoğun bakım gönderirmişiz.

tavsiye niteliğinde alın veya almayın..

size bir kaç tavsiyem..

1-araçta ruhsatlı bile olsa kesinlikle silah taşımayın, böyle bir durumda kesin vurursunuz, vurduğunuzu bile anlamazsınız, istisnasız karşınıza kim çıkarsa vurursunuz babanıza tekme atılınca, hayır vurduğunuz sorun değil karşı tarafı adam yerine koyup sizi hapse gönderirler..nereden biliyorum, olay sonrasında kamera kayıtlarını izliyorum, birini kovalarken arkamdan gelen 3 şerefsiz bizi bıçaklamış ve kaçmış, ben hala farkında değilim adam kovalıyorum, düşünün göz nasıl dönmüş.

2- araçta kesinlikle boş dolaşmayın, ama haydar, baseball sopası gibi şeyler değil..bunlar direk suça girer..her yol kenarında bulunabilecek şeyler, olay sonrasında ifadenizde "yolun kenarında gördüm, can havliyle kendimi savunmak amacıyla aldım ve kullandım" diyebileceğiniz nesneler olsun..misal yamuk bir su borusu, 12 lik inşaat demiri..vs...

şimdi kimse çıkıp bana "aaa bak insanları nasılda şiddete yöneltiyor" felan demesin, karşınızdaki adamın adam olduğunu bilsem teke tek adam gibi kavga edin edecekseniz derim, ama karşınızdakiler genelde adam değil, tek bir kişiye 3 kişi, 3 kişiye 7 kişi girebilecek kadar delikanlı!!! tipler..yani özetle kancığa delikanlılık yapmaya kalkmayın.

ha olay sonrası o itlere ne mi oldu, kimi yurtdışına kaçtı kimi şehirdışına, şu anda görüldüğü yerde yakalama kararları var..

bana ne mi oldu..o ana kadar arabada herhangibi bir sopa..vb nesne bulundurmayan ben paspasın altındaki 35 lik saplama ile dolaşıyorum. olaydan önce, olaydan 3 gün sonra vermeyi düşündüğüm ruhsat dilekçesini yırttım attım, olayı unutmadan almayı da düşünmüyorum...bakalım bir daha ne zaman yazarım..

uzun lafın kısası kafanızda "delikanlılık" gibi bir düşünce varsa bu düşünceden hemen kurtulun, çünkü delikanlılık delikanlıya söker, karşınızdaki adamla delikanlı gibi teke tek kavga edersiniz, dayak yersiniz atarsınız sonun değil, ama ne olursa olsun delikanlı gibi olur..ama bu tipte adamlar ne yazık ki kalmadı..tek başına uyuz bir enik gibi vik vik eden bu ezik tipler, 3-5 kişi olunca onlardan delikanlısı olmuyor...örnek istermisiniz..olaydan 1 yıl sonra mahkeme sürecinde olayın içerisindeki itlerden birinin yurtdışından döndüğünü ve bir mekanda olduğunu duydum, mekana gittim olayla alakası olmayan diğer bir kişiyle beraber içki içiyorlardı, selamsız sabahsız sandalyeyi çektim yanına oturdum ve "beni tanıdın mı" dedim...(şimdi burayı dikkatli okuyun delikanlılık seviyesini anlayacaksınız) ilk cevabı "ANAM AVRADIM OLSUN BEN YOKTUM ABİ" oldu...anlayın siz delikenlılık seviyesin, siz anneniz için belki bıçaklanmayı belki vurulmayı göze alırsınız ama bu it yalan olduğunu bile bile kıçı kurtarmak için anasını avdadı yapmaktan çekinmiyor...

başka örnek mi arıyorsunuz..bakınız taksimdeki taksici olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 30 Ağustos 2014; 16:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler biraz medeni olun. Sopa falan gerek yok boyle seylere. Ben biber gazi gazi tasiyorum. Sopadan daha etkili

Antalya gibi sıcak bir memlekette, güneşin altında araç içinin park halinde 50-60 dereceyi bulduğu bir yerde, o biber gazının patlama riski de yüksek. Vereceği hasar bir yana, sonra günlerce o arabaya (gözler yaşarmadan) binilmez. Forumda başına gelenler vardı, internette de örnekleri mevcut... Kışın ben de araçta bulunduruyorum, ama o haberlerden sonra yazın bulundurmaktan çekiniyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kalp pili takmıyorsa kalıcı zarar vermez.

Önceden soracak mıyız? Şansımıza takıyorsa cinayetten dava açılır büyük bir olasılıkla.

Almanya'da yıllar önce bir dava vardı, o geldi şimdi aklıma. 1 genç yaşlı bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalıyor, kadın da astım hastası ve ilacı çantada. Stres ve panikten astım krizi tutuyor, sprey yanında olmadığı için kullanamıyor ve ölüyor. O genç cinayetten yargılanmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler biraz medeni olun. Sopa falan gerek yok boyle seylere. Ben biber gazi gazi tasiyorum. Sopadan daha etkili

Antalya gibi sıcak bir memlekette, güneşin altında araç içinin park halinde 50-60 dereceyi bulduğu bir yerde, o biber gazının patlama riski de yüksek. Vereceği hasar bir yana, sonra günlerce o arabaya (gözler yaşarmadan) binilmez. Forumda başına gelenler vardı, internette de örnekleri mevcut... Kışın ben de araçta bulunduruyorum, ama o haberlerden sonra yazın bulundurmaktan çekiniyorum artık.

Ilgincmis Ama patladigindaki etkisini dusunemiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Araçtan öyle sinirlenip ineceğimi sanmıyorum. Sinirlendiğim zaman oturur sakinleşmeyi beklerim. Şeker hastasıyım zaten. Olur da bir de şekerim düşükse karşımdakini hiç düşünmeden öldürme ihtimalim var. (Şeker düşünce vücut ciddi bir miktarda adrenalin pompalamaya başlıyor. Niye öldürdüğümü dahi düşünemem yani. ) O yüzden araçtan çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. Arabada da kesici/yaralayıcı bir şey bulundurmuyorum. Ha olur da bir şey olursa yanımda sürekli 1 litrelik tamamen çelik matara var kapı cebinde duran. İçi su doluyken isterlerse sopayla gelsinler. Ama dediğim gibi bir tartışma durumunda arabanın kapılarını kilitleyip ya polisi ararım ya da öbür sürücü cama gelene kadar bekler, sonra gaza basar giderim.

Hocam Zaten Şeker Hastaları adam öldürseler Hastası olduğunu Evrakla Kanıtlayabilirse cezai İndirim Bile Uyguluyor... Zor Hocam allah sabır versin.

• he_man kullanıcısına yanıt
    En iyisi üst düzey Wıng Chun bilmek yakın dövüste hiç bi şekilde dayak yemek mümkün deil
  • alikum kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısınız Ülkemizin malum durumu herkes kavga etmek için can atıyor keşke kavga etsek laf atsak diye stres atma bişeyleri ispatlama çabası içerisinde en iyi en etkili yakın dövüş uzak doğu sporu Wıng Chun öğrenmek iyi şekilde bildiğinizde kişi olmaksınızın savunma ve saldırı yapabilirsiniz ki zaten Wıng Chun bilen çok aşırı seri şekilde can alıcı noktalara vurduğundan karşısınızda ki elini kaldıramadan etkisiz hale getirebilirsiniz.
  • Sizde iyi takıtınız Polisi arama konusuna her konuya kesin yazıyosunuz.
  • Her şeye cuk diye oturuyor çünkü
  • Sokakta kavga etmek zar atmak, kumar oynamaktır. Wing çun, kick box vs sporlar iyidir ama bıçaklı bir saldırgan muhakkak bir yerinizi keser. (bununla ilgili çok test, haber vs var, isteyen bulup okusun)Bıçak kesiği geldiği yere göre kurşundan daha tehlikelidir, 50-150 saniye ortalama zamanda kan boşalır, ölüm olur. Silah taşımak ise gitar alıp müzisyen olacağını sanmaktır. Senede 200 mermi istihkak ile john wayne olacağınızı sanmayın. Velhasılı bunlara özenip başınızı belaya koymayın, arabadan inecek gibi yapıp binip gazlayın kaçın. Birini öldürünce kahramanlık madalyası vermeyecekler, kaçıncada kimse size korkak tavuk demeyecek.olaylara karışmayın

• Benimki bagaja ancak sigiyor; sandalye bacagi cevirmede de dikkat cekmiyor

• cold steel bir inceleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

Sonuna kadar haklısınız Ülkemizin malum durumu herkes kavga etmek için can atıyor keşke kavga etsek laf atsak diye stres atma bişeyleri ispatlama çabası içerisinde en iyi en etkili yakın dövüş uzak doğu sporu Wıng Chun öğrenmek iyi şekilde bildiğinizde kişi olmaksınızın savunma ve saldırı yapabilirsiniz ki zaten Wıng Chun bilen çok aşırı seri şekilde can alıcı noktalara vurduğundan karşısınızda ki elini kaldıramadan etkisiz hale getirebilirsiniz.

Tabiki böyle savunma sanatları işe yarar..ama burada sorun dayak atmak veya yemek değil..

Birisiyle, kıçına güveniyorsan girersin birbirine yumruk yumruğa, dayak yersin veya atarsın olur biter..samimi söylüyorum böyle bir durumda dayak yesem ertesi gün "helal olsun herife, iyi dövdü" derim..

Biz o gece 3 kişi 7 iti indirmemize ragmen, 2 yıl geçmesine rağmen, hala sinir tepemde, sinirli olmamın sebebi 3 yerimden bıçaklanmam da değil, ki bıçaklayanlarında ağzını gözünü dağıttık orası ayrı...70 yaşındaki babama atılan tekme bütün bu sinirimin sebebi..o gece o tekme bana atılsaydı yeminle söylüyorum sırf 70 yaşındaki babamın başı belaya girmesin diye kıçıma baka baka giderdim

Bunların boxer giymesi bile haram, dantelli don giymeleri lazım desem o da olmaz, tabıdığım kadınların %99 u bunlardan daha erkek

Anla durumu götü kurtarmak için Anam avradım olsun diyor...ulan 2 kişisiniz be, yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 30 Ağustos 2014; 21:31:36 >

• alikum kullanıcısına yanıt
    Diyecek bişey yok Adamlar toplu olmayınca kuzu toplu olunca kurt kesiliyolar.5 paralık insan müsfetteleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Magandalık amacıyla değil, kendini savunmak amacıyla taşınması gerektiğini düşünüyorum.
    Malum burası Türkiye , öyle tipler var ki yanında kadın, çocuk olsa bile kavga etmeye çalışan , tek kişiye beş kişi saldıran insanımsılar mevcut. Açın haberlere bir bakın.
    Umarım kimsenin başına kötü bir olay gelmez ancak her ihtimale karşı bulundurmak gerek.

valla ben kavgaya hep boş giderim... ama biri sopa ile inse arabadan ve üstüme gelse , kesinlikle bacagından vururum onu.Sopayla trafik kavgasına girmek akıllıca değil.Bence zorunda kalmadıkça çıkarmamak lazım yoksa benim gibi birien denk gelirsin mazallah hem kendi basını hemde karsı tarafın basını belaya sokarsın sakat kalırsın ömür boyu vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Magandalık amacıyla değil, kendini savunmak amacıyla taşınması gerektiğini düşünüyorum.
    Malum burası Türkiye , öyle tipler var ki yanında kadın, çocuk olsa bile kavga etmeye çalışan , tek kişiye beş kişi saldıran insanımsılar mevcut. Açın haberlere bir bakın.
    Umarım kimsenin başına kötü bir olay gelmez ancak her ihtimale karşı bulundurmak gerek.

valla ben kavgaya hep boş giderim... ama biri sopa ile inse arabadan ve üstüme gelse , kesinlikle bacagından vururum onu.Sopayla trafik kavgasına girmek akıllıca değil.Bence zorunda kalmadıkça çıkarmamak lazım yoksa benim gibi birien denk gelirsin mazallah hem kendi basını hemde karsı tarafın basını belaya sokarsın sakat kalırsın ömür boyu vs.

Farkettiyseniz cümlemin başında " magandalık amacıyla " değil dedim. Ayrıca sizin kavgaya " boş " gitme tabiriniz silahla gitmekse , dolu olarak gitmek tankla filan oluyor galiba. ?
    Sopayla, silahla değil, hiçbir şekilde kavgaya girmek akıllıca değil. Ancak dediğim gibi o kadar çok "maganda" var ki , milleti sakat etmeyi , öldürmeyi amaç edinmiş , bir şekilde önlem almak gerek. Neyse , mesajımı anlayan anlamış zaten. İyi akşamlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Farkettiyseniz cümlemin başında " magandalık amacıyla " değil dedim. Ayrıca sizin kavgaya " boş " gitme tabiriniz silahla gitmekse , dolu olarak gitmek tankla filan oluyor galiba. ?
    Sopayla, silahla değil, hiçbir şekilde kavgaya girmek akıllıca değil. Ancak dediğim gibi o kadar çok "maganda" var ki , milleti sakat etmeyi , öldürmeyi amaç edinmiş , bir şekilde önlem almak gerek. Neyse , mesajımı anlayan anlamış zaten. İyi akşamlar...

hyr onu demedim... arabadan indim kavga edicem diyelim arabada (veya yanımda) ruhsatlı silahım varsa yanıma almam demek istedim... Ama indim girdim kavgaya , benim çıplak elime karsı karsımdaki sopa ile geldi o zaman arabaya döner silahımı alır ve karsıdakinin ayagına eline vs sıkarım.Yani aracınızda sopa olsada sopayla inmeyin kavgaya.Demek istediğim buydu.Daha geçen bezbol sopasıyla kavgaya inen taksi şöförünü vurmadımı adam trafikde... Nefret ediyorum kavga için araçlarından inen insanlardan... Kavganın hertürlüsüne karşıyım.. Ama bence en temizi biber gazı... Adam indi arabasından , senin arabanın yanına mı geldi inmeden sık gözüne ... Sonra in pataküte döv bin git arabana.... Ha bide illa sopa tasımak istiyorsanız bir ara bende bundan vardı... sopadan cok daha etkiliidir.

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 30 Ağustos 2014; 22:49:34 >

• Bende Elektro Şok Var
    Çekerim Emaneti Veririm Elektriği
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

Bende Elektro Şok Var
    Çekerim Emaneti Veririm Elektriği

Oo o da iyiymis

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim teksas mı burası herkes silah mı taşıyor sanki bu adam birine çektiyse kesin onun da belinde silah olacak diye bir şey yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.