Şimdi Ara

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Puzzles

Magandalık amacıyla değil, kendini savunmak amacıyla taşınması gerektiğini düşünüyorum.
    Malum burası Türkiye , öyle tipler var ki yanında kadın, çocuk olsa bile kavga etmeye çalışan , tek kişiye beş kişi saldıran insanımsılar mevcut. Açın haberlere bir bakın.
    Umarım kimsenin başına kötü bir olay gelmez ancak her ihtimale karşı bulundurmak gerek.

Tamamen haklısınız ama bence sopa yerine biber gazı daha mantıklı olur Sonuçta kavga etmek yerine biber gazı sıkıp oradan uzaklaşabilirsiniz

• Biber gazı arkadaşlar.

Kavga etmeyin, en güçlü insan kendi sabrını ve gururunu frenleyebilen insandır, siz bulaşmasanız da "bela" üzerinize gelirse basın gazı saldırganı etkisizleştirin ve orda daha fazla bulunmayıp uzaklaşın.

Bugün sokaklardaki psikopatların %90 ı saldırdıkları eğitimli kişilerce "büyük ihtimalle" (kendinize %100 güvenmeyin ve karşınızdakini küçümsemeyin, hiçbir kavganın sonucu önceden tamamen bilinemez) etkisiz hale getirilebilir ancak bunların da en az %10 luk kısmının işin kalleşliği üzerine "kaşarlandığını" unutmayın, özellikle savunma sanatları eğitimi almakta olan genç arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Ben Baseball oynamıyorum ama 1 tane arabamda aynen o kısımda bulunacak

Beyzbol topu ve eldiven de al.
    Çevirmede alıyorlar sopayı.

bilerekmi yapıyorsunuz bu yorumları

• Benim favorilerim

1-) Savaş Sanatları Eğitimi(Ömür boyu . Formda olmak için hiç bırakmamak gerekir.)
    2-) Blast Knock
     ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..

3-) Biber Gazı

4-) Taser Blade zevkli oyuncak :D

Elektro şok cihazları kaslara uyarıcı yüksek volt düşük amper elektrik yollayarak kasların kısa süre için kasılmasını sağlar böylece saldırgan kısa süreli etkisiz hale gelir o kısa süre içinde paketleme kısmı size kalmış durumda. Ard arda birden fazla şok vermek ölümcül olabilir o yüzden paket yapmayı iyi öğrenmeniz lazım. Karşıdaki adam silah çektiyse hiç bir şey yapmayın hayatınızı boşunuza tehlikeye atmayın. Ne kadar eğitimli olursanız olun 2-3 mt den silah çekmiş adama karşı yapabilceğiniz tek şey ya kurşunu yersiniz yada yemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayV -- 30 Ağustos 2014; 13:55:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Sopa fazla etki etmez, hem karşıdakinin eline geçme ihtimali var,hem de artık herkeste sopa var. Caydırıcı değil. Sallama ya da döner caydırıcıdır. Silahtan önceki en iyi yoldur Ayık olmak lazım
     ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..

Cezası var.

http://www.aliexpress.com/item/Belt-Sword/1864535207.html

Ama bu ceza yemez

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    hocam nerede yaşıyorsunuz bu kadar şeyi gerçek hayatta görmediniz herhalde ? videoda değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon232

Bazılarına isim bile koyuyorlar

Okula servisle giderken şoförümüz üstüne Haydar ismini kazımıştı.

O sopaların klasik adı Haydar'dır hocam.Herkes haydar der.
  • gerçekten başıma geldiğide oldu fakat videoda gördüklerimde oldu ama bunları birimizin yaşamaması olmadığı anlamına gelmez sanıyorum ?

bizzat başıma geleni anlatayım , akşam saat 11 gibi köpeğimi gezdirmeye çıkmıştım üstelik öyle ıssız bir yerde değil

şehir meydanına dogru gıdıyordum meydana geldıgımde cami duvarında oturmuş sokak serserisi tinerci kılıklı 17 18

yaşındaki çocuklar vardı görünce pek yaklaşmadım ama durduk yere beni görünce indiler sakin sakin yurumeye devam ediyordum 7-8 tane çocuk kestıler onumu durduk yere hop nereye gıdıyorsun felan dıyerek cevap vermedım o kopegı nerden buldun lan o bızım kopegımız felan demeye basladılar dedim ne sizin köpeği işinize bakın dedim 2-3 kişi olsalar yere sererim diye geçiriyorum aklımdan ama ben öyle deyince bıçak çektiler hemde hepsi birden bırı vurmaya kalktı vuramadı bıcak ve 6-7 kısı olduklarından kopegı felan bırakıp kacmaya basladım bı kapalı eskı carsı tarzı yere gırdım bır dukkandan yardım ıstedım pesımdeler tabı bıcak olmasa yıne ılk arkamdakını sererım yere ama dondugum an saplarlar neyse o dukkanın etrafına toplandılar heryerı tutup bırakmadılar tanıdıkları felan cagırdımda kurtuldum guc bela ya kımseyı bulamasam ne olacaktı ?

• Hapse düşünce dübürü koruma metoduda düşünün bunların yanında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz konuyu ne amaçla açtık nerelere gitmiş biz dostluklar bahsediyoruz adamlar yok silah yok elektro şok yok biber gazı bu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

gerçekten başıma geldiğide oldu fakat videoda gördüklerimde oldu ama bunları birimizin yaşamaması olmadığı anlamına gelmez sanıyorum ?

bizzat başıma geleni anlatayım , akşam saat 11 gibi köpeğimi gezdirmeye çıkmıştım üstelik öyle ıssız bir yerde değil

şehir meydanına dogru gıdıyordum meydana geldıgımde cami duvarında oturmuş sokak serserisi tinerci kılıklı 17 18

yaşındaki çocuklar vardı görünce pek yaklaşmadım ama durduk yere beni görünce indiler sakin sakin yurumeye devam ediyordum 7-8 tane çocuk kestıler onumu durduk yere hop nereye gıdıyorsun felan dıyerek cevap vermedım o kopegı nerden buldun lan o bızım kopegımız felan demeye basladılar dedim ne sizin köpeği işinize bakın dedim 2-3 kişi olsalar yere sererim diye geçiriyorum aklımdan ama ben öyle deyince bıçak çektiler hemde hepsi birden bırı vurmaya kalktı vuramadı bıcak ve 6-7 kısı olduklarından kopegı felan bırakıp kacmaya basladım bı kapalı eskı carsı tarzı yere gırdım bır dukkandan yardım ıstedım pesımdeler tabı bıcak olmasa yıne ılk arkamdakını sererım yere ama dondugum an saplarlar neyse o dukkanın etrafına toplandılar heryerı tutup bırakmadılar tanıdıkları felan cagırdımda kurtuldum guc bela ya kımseyı bulamasam ne olacaktı ?

O kadar kötü bı durumda olsam karşılık verirdim

• sametsamett kullanıcısına yanıt
    verilmiyor işte hadi birine vurdun devirdin ya diğerleri çoklu kavgadan hep korkup kaçmışımdır çünki kimin nerden vuracagını kestıremıyorsun kaldiki ellerinde bıçak var silah olmadığı sürece sana saldırsalar kurtulman imkansız
  • geçmiş olsun hocam ..itle it olmak yerine doğru olanı yapmışsınız ..

@BOLDVIPER

Samet hocam Allah korusun bir şey olsaydı evdekiler aileniz üzülürdü değermiydi ?

@sametsamett
  • Nolur nolmaz gibi vb. her şey hikaye

Aklı selim ve soğuk kanlı olan adam gibi aracını da kullanır, kavga da etmez, etmek zorunda kalırsa da gereğini yapar.

Şekil 1 a.

http://www.youtube.com/watch?v=eSfy8ZnyOc8

Bir de Taksim meydanında 8 taksicinin bir adama sopalarla daldığı video vardı, polis başta izliyordu, adam tek başına sopayı birinden kapıp 2sinin kafayı patlatınca polis müdahale etmişti

Ne diye aranırsa bulunur fikrim yok.

Edit: Hiç kavga etmemekte (hele böyle korkak insanlarla) en iyisi,

Bkz: Sene 2007 Özel bir dershane önünde 2 arkadaşım + 4 zibidi kavga ediyor. Bunlar direkt baseball sopasıyla tekinin bacağına vurup çocuğu hala topal gibi bıraktılar,
    Diğerinin kolunu kırdılar (neyse ki iyileşti) Bizimki karşıdan birinin yüzüne yumruk atıp suratını darmadağın ettiği için 9 ay sonra biten mahkemede üste birde tazminat ödedi.
    Neymiş surata vurmak daha büyük suçmuş. ( önce bacak ve kolu sopa ile kıranlar mağdur yani, nefs-i müdafaa suç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 30 Ağustos 2014; 15:40:44 >

• Silah görse polisi arayacak adamlar racon kesmiş konuda

• N11 den cekle 25 tl ye elektrosok taşıyoruz ve yakinda demir jop alacağım sanalpazardan. Kavgayi yasam tarzi edinmis cahil cuheylan insan çoooook.

• Silah taşıyan adam karıdır,ödlektir,adam yerine koyup selam vermem.
    Adam silah çekermiş,yok canı yoldan bulmamış.
    Delikanlı isen adamın elinden silahı al at yere yumruk manyagı yap.

Cok baydı bu tipler be kundura ayakkabınızda baydı raconunuzda.

İnsan olmayı ögrenin al plakasını davacı ol,şikayette bulun.

Silah : Ölüm

Ne haddine hayırdır Allah mısın ?

Kuru muhabbet.Al biber gazını sık yoluna bak.Olmadı mı cek ara sokaga cık arabadan plaka al darp varsa hastane raporu al maddi manevi tazminat davası aç.

Teksas oldu ülke be,şu ülkeden gün be gün nefret ediyorum bu ve buna paralel mentaliteye sahip insanların yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playas -- 30 Ağustos 2014; 16:38:28 >
  • Çok mert bi millet olduğumuz için bu böyle bileğine güvenemeyen sözde artistler yüzünden bizde koymak zorunda kalıyoruz ayrıca amerikadan fazla beyzbol sopası satın alıyormuşuz haberlerde vardı bi ara
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.