Şimdi Ara

Sniper Elite Resistance Türkçe Yama İstek...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu oyun daha yeni çıktı ve seriyi takip edenler bu oyunu da sevmişlerdir. Yalnız tüm seriyi türkçe oynamış biri olarak bu oyununda türkçe yamasının çıkmasını rica ediyorum. Bu işle uğraşan değerli üstadlar @volktyson @Story Master ve diğer arkadaşlara da konuyu duyurmak isterim. Umarım en kısa sürede yaması çıkar.

• Ücretliyse gerek yok şahsi fikrim. Oyunu İngilizce bir şekilde 12 saate yakın bir sürede (toplamda 8 bölüm var) bitirdim. Sadece göreve başlarken birkaç satır bilgi veriyor onun dışında oynanışta hikaye unsuru yok bile. Oyunun mantığı; Git, öldür, patlat, sonraki bölüme geç. Öyle ahım şahım hikayesi olmadığı için yamasız da oynarsanız bir şey kaybetmezsiniz.

• Valla bende istek attım ama ses seda çıkmadı 1 grup var şuan çeviren o da malum belli aya kadar ücretli sonra ücretsiz paylaşıyormuş her neyse umarım gönüllü çevrilen biri çıkar

Not: tg yama sözde çıkarmış yama o da ücretli ama ne kadar doğru bilemem daha önce tg yamadan hiç yama edinmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 10 Şubat 2025; 23:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Var ama ücretli

Sniper Elite: Resistance +DLC'ler (Türkçe Yama)

https://sinnerclownceviri.net/konu/sniper-elite-resistance-dlcler-tuerkce-yama.10979/

Destekçi üye olmak için: (12 ay için TRY408.00 -binlerce yama-çoğu makine çeviri)

https://sinnerclownceviri.net/hesap/yukseltmeler

2- Tg Yama (sadece bu yama için 80 lira-el çevirisi)

https://tgyama.com/sniper-elite-resistance-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 11 Şubat 2025; 8:7:45 >

• lostideas L kullanıcısına yanıt

öğrencinin cebinde ki harçlığa göz diken zihniyetlerden bir şey edinmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewilmacry. -- 13 Şubat 2025; 20:44:35 >

Ne saçma. Oyun oynayan sadece öğrenci mi?! Ben 50 yaşında emekliyim. Size göre herşey bedelsiz mi olmalı! Size öğrencisiniz diye herşeyi bedava mı veriyorlar? Ne yani, bir hizmet ortaya koyan insanlar, bizim hizmetimizi öğrenci olanlar da kullanabilirler diye ücretsiz mi yapmaları gerekiyor? Bu nasıl bir saçma mantık? Ayrıca öğrenci olan bir insan, herhangi bir hizmet veya mal satın aldığında karşılığını ödememesi mi gerekiyor?! O insan ya çalışır parasını kendisi kazanır öder veya ailesi öder. Herhangi bir şekilde öğrenci diye o hizmet veya malın karşılığının ödenmemesi diye bir şey istisnalar hariç hiçbir yerde söz konusu değildir. Sadece belli bazı hizmetlerde indirim söz konusudur, o da her şeyde değildir, bunu biliyorsunuz. Neden böyle duygu sömürüsüne dayanan karalama yapıyorsunuz? Oynadığınız oyunlar ücretsiz mi? Öğrenci olduğunuz için size ücretsiz veya indirimli olarak mı sunuluyor!? Benim param yok, zaten oyuna para vermiyorum korsan oynuyorum diyorsanız, sizin zaten mantığınız doğru bir yere dayanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 16 Şubat 2025; 15:28:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3 Türkçe yama
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumda ciddi anlamda problemli bir sürü insan var. İnsan gibi hakaret etmeden farklı olan fikrinizi ortaya koyamıyor musunuz? Bu acizlik ve ahlaksızlıktır. Ben gerekçeleriyle kanaatimi ortaya koydum. Aynı üslubu beklerim. Ne yani, bebek oyuncaklarının kitlesi ise yüzde 100. Onlar da bebekleri mi su-i istimal ediyor bu durumda? Oyun firmalarına öğrenci olduğunuz için ücretsiz olmasını talep etsenize. Bakalım bu mantığa nasıl cevap verecekler? Ayıptır, fikir olarak sağlam, destekli gerekçe uretemeyince hakaret edip asagilayarak mi baskın cikmaya calisiyorsunuz. Terbiyesizlik bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 20 Şubat 2025; 16:36:14 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izleyici7 -- 20 Şubat 2025; 17:40:33 >

Hakaret anlamında söylemedim , yaşının geçtiğini ne demek istediğimi anlayabilecek durum da olmadığını kısaca yazdım. Zaten yönetici arkadaşların hakaret olmadığı halde silmişler mesajı, bu forumda aylarca duran ne hakaret içerikli mesajlar gördüm ben. Emekli olduğun için boş vaktin olabilir ve forum da gereksizce uzun uzun yazılar yazabilirsin. Ne yani şimdi oturup sana bebeklerin harçlık almadan oyuncak aldığını yani onun maddi bir kazanç sonrası alınabildiğini akıl edemeyecek durumda olduğunu mu anlatayım. Bu kadar sığ düşünen birisiyle muhatap olmak istemediğim için kısa kestim. İyi forumlar lütfen bundan sonra benim mesajlarıma cevap vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewilmacry. -- 20 Şubat 2025; 17:50:18 >

Ücretliyse gerek yok şahsi fikrim. Oyunu İngilizce bir şekilde 12 saate yakın bir sürede (toplamda 8 bölüm var) bitirdim. Sadece göreve başlarken birkaç satır bilgi veriyor onun dışında oynanışta hikaye unsuru yok bile. Oyunun mantığı; Git, öldür, patlat, sonraki bölüme geç. Öyle ahım şahım hikayesi olmadığı için yamasız da oynarsanız bir şey kaybetmezsiniz.

• @lostideas şu yaşına gelmişsin daha korsan ın ne olduğunu öğrenememişsin. max türk. bir de yaşını söyleyince ne oluyor? ne yapayım 50 ise? korsana neden para vermek zorundaymışız? bana ne emek veriyorsa, oyun kıranlar da emek veriyor yine de korsan korsandır. sonra neden resmi dil desteği gelmiyor. aha bu yüzden aha bu kafa yüzünden sonra gider steam de mafya ya neden türkçe gelmiyor diye ağlarsınız. :d

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.