Şimdi Ara

Alien: Rogue Incursion Evolved Edition Türkçe Yama (PC Versiyon ve 4K Çözümü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda adresi olan Vr versiyonu için yapılmış mevcut Türkçe yama dosyası PC versiyonunda sorunsuz çalışıyor, denedim. 

https://sinnerclownceviri.net/konu/alien-rogue-incursion-vr-tuerkce-yama-emre.10727/#post-380019

PC versiyonu VR versiyonundan çok daha iyi görünüyor ve elden geçirlmiş olduğu ifade ediliyor. Yalnız oyun grafik ayarlarında tam ekranda 1366x768'den daha yüksek çözünürlük yoktu. Bunun çözümü var mı, oyun mu böyle, VR'dan uyarlandığı için mi böyle, hani pc için elden geçirmişlerdi? Bu kadar mıydı? sorunlarının cevabını araştırdım ve oyunu 4K tam ekran olarak çalıştırabilmenin çözümünü buldum. Aşağıya aktarıyorum:

C:\Users\<KullanıcıAdı>\AppData\Local\Alien Rogue Incursion Evolved Edition\Saved\Config\Windows içindeki GameUserSettings.ini dosyasını not defteri ile açın.

Metin içindeki ifadelerin aşağıdaki şekilde olmasını sağlayın ve dosyası kaydedip kapatın ve oyunu açın. Sorun çözüldü. Artık tam ekranda 4K'ya kadar çözünürlüğü arttırabilirsiniz.

ResolutionSizeX=3840

ResolutionSizeY=2160

LastUserConfirmedResolutionSizeX=3840

LastUserConfirmedResolutionSizeY=2160

FullscreenMode=0

LastConfirmedFullscreenMode=0

PreferredFullscreenMode=0

• tesekkurler=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 3 Ekim 2025; 1:19:27 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.