Şimdi Ara

pak dosyası nasıl açabilirm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar internette tavsiye edilen programları denedim ama açamadım küçük bir çeviri çalışması yapmak istiyorum bir kaç oyunun dil dosyalarına baktım pak. ama açamadım bir türlü yardım ederseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

PAK Dosyası Nasıl Açılır

PAK dosyaları sıkıştırılmış arşivlerdir ve genellikle oyun verilerini, dokuları veya diğer oyun dosyalarını içerirler. Bir PAK dosyasını açmak için üçüncü taraf bir arşiv açma programına ihtiyacın olacak.

PAK Dosyası Açma Adımları:

1. Bir PAK Dosyası Açma Programı Yükle: 7-Zip, WinRAR veya PeaZip gibi bir arşiv açma programı yükle.
    2. Programı Çalıştır: Arşiv açma programını çalıştır.
    3. PAK Dosyasını Seç: Açmak istediğin PAK dosyasına göz at ve seç.
    4. Dosyayı Aç: Programın ana arayüzüne sürükleyerek veya "Aç" düğmesini tıklayarak dosyayı aç.
    5. İçeriği Görüntüle: Arşiv açma programı PAK dosyasının içeriğini gösterecektir.
    6. Dosyaları Çıkar: Gerekli dosyaları seç ve "Çıkar" düğmesini tıklayarak bunları istediğin bir konuma çıkar.

Uyumlu Programlar:

Aşağıdaki programlar PAK dosyalarını açabilir:

• 7-Zip
    • WinRAR
    • PeaZip
    • Universal Extractor
    • IZArc

PAK dosyasını açamıyorsan, dosyanın bozuk veya programının en son sürümünü kullanmadığın anlamına gelebilir.

Not: PAK dosyaları, farklı oyunlar ve uygulamalar tarafından kullanılabilir ve açma yöntemi değişiklik gösterebilir. Belirli bir PAK dosyası için özel talimatlar varsa, bunları lütfen takip et.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunun adını yaz ve oyunun dosyasını atarsan yardımcı olabiliriz.
  • Basit. Windows dan uzantilari goster de. Pak uzantisini zip olarak değiştir. Örnek falanca.pak falanca.zip olacak şekilde. Sonra WinRAR ile klasore çıkart. Aynı yontemin tersiyle paketle. Winrar ise yaramazsa 7z ile acabilirsin. Dosya sifreli ise açılmaz. Bu durumda oyunun adini yazip falanca.pak unpack key diye googlede aratabilirsin. Unreal engine 4 motoruda pak kullanır. Unreal engine 4 oyununu acmak icin gerekli olan arac gerece googledan aratarak ulaşabilirsin. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablero-de

Basit. Windows dan uzantilari goster de. Pak uzantisini zip olarak değiştir. Örnek falanca.pak falanca.zip olacak şekilde. Sonra WinRAR ile klasore çıkart. Aynı yontemin tersiyle paketle. Winrar ise yaramazsa 7z ile acabilirsin. Dosya sifreli ise açılmaz. Bu durumda oyunun adini yazip falanca.pak unpack key diye googlede aratabilirsin. Unreal engine 4 motoruda pak kullanır. Unreal engine 4 oyununu acmak icin gerekli olan arac gerece googledan aratarak ulaşabilirsin. Kolay gelsin.

Saol dostum bir deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.