Şimdi Ara

Sniper Elite oynayanlara kapak (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım 1011 atşını kontrol kulesinin sol tarafından yapıyorsun. senin yaptığın 400 küsür bide 1011 var sol tarafta, iyi bak. ben 1011 yaptım fazlasıda olmuyor zaten, ,steyen olursa videosunu gönderebilirim.
  • oyunu bitirdim takılan olursa yardımcı olurum elimden geldiğince.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chernobile21

oyunu bitirdim takılan olursa yardımcı olurum elimden geldiğince.

walla yaedımcı olabilirsen çok sevinirim arkadaşım.infiltrate the square bçlümünde takıldım .alman kıyafetli adam bi bodrumda duruyo ve ölüleri oraya taşıyorum hiç bişey olmuyo yaa nolcak buu.az muhterem hep duruyor orda yaa.

Sniper Elite oynayanlara kapak

• Saçmalık kapakmış iyice oyuna kaptırmışsınız kendinizi.
    Konuyu okumadım kusura bakmayın okumaya hiç zaman harcayamam böyle saçma bir konuyu.

al sana gerçek kapak.

konu nasıl kapanmadı anlamadım..Resmen hakaret içeren bir konu.
    Not:Tepkim sadece ve sadece konuyu açanadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 10 Şubat 2009; 19:15:26 >
  • Evet konu başlığı benide çok rahatsız etti ama neyse.

Arkadaşlar bu oyun keskin nişancı similasyonu değilmidir? Yani 200-300 metrelik atışlar yapılıyormuş genelde ben oynamadım ancak bu mesafeler kısa değil mi? Yoksa baya bir similasyon olduğu için 1000 metreye yakın atışlar için gerçekten profesyonel atıcı gibimi olmak gerekiyor? Anlamadım
  • sec begen istediğin kapağı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 11 Şubat 2009; 2:16:24 >
  • 500 den vurdum zamanında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

Saçmalık kapakmış iyice oyuna kaptırmışsınız kendinizi.
    Konuyu okumadım kusura bakmayın okumaya hiç zaman harcayamam böyle saçma bir konuyu.

al sana gerçek kapak.

konu nasıl kapanmadı anlamadım..Resmen hakaret içeren bir konu.
    Not:Tepkim sadece ve sadece konuyu açanadır

Değerli arkadaşım anladım senın ne demek istediğini ama adam yazmış bu da size kapak olsun demiş ne var bunda bu kadar buyutecek. neden şahsi alınganlıklar içindesin çözemedim doğrusu. sadece basıtçe bi oyun. bu tepkiye ne geek var. kötü bi gün geçiriyor olmalısın..sanırım daha sakın olman gerekiyor. saygılarr

• Helal Olsun.
  • İtina ile konuyu hortlatmışsınız, helal
  • helal olsun bu oyunu kurucam bende bu aralar herkes takılıyo bu aralar ...
  • şimdilik o adamla işin yok. select yap ve gitmen gereken yer kırmızı daire içine alınmış zaten, oraya git 3. görevi bitir.
  • quote:

şimdilik o adamla işin yok. select yap ve gitmen gereken yer kırmızı daire içine alınmış zaten, oraya git 3. görevi bitir.

tesekkur ederim arkadaşım. bu işi hallettim. sonunda oyunu bitirdim .
  • arkadaşlar bu da benım kapağım. Umarım heyecan verir size. Oyunu daBöylelikle bitirmiş bulunuyoruz. HAA unutmadan bu arada oyun bittikten sonra yazılar çıkıyo yaa oyunu bitirdiğinizi sanmayın. tekrar açarsanız bölümlerin olduğu yeri orada SECRET bölüm var . Telsizciyi götürüyorsunuz. Sonra bitirdim die hava atmaya kalkmayın sakın Bu atış gerçek bir 1014 metrelik bi atıştır.Keleden dışarı çıkabilseydim daha bika. metre uzardı ama olmadı

• BU DA DURDUĞUM YER: VERMİCEKTİM AMA ARKADAŞLAR DA DENESİN. SONRA FOTOSHOP FALAN MUHABBETİ YAPMAYIN

• quote:

Orjinalden alıntı: altayayhan

quote:

oyunu bitirdim takılan olursa yardımcı olurum elimden geldiğince.

walla yaedımcı olabilirsen çok sevinirim arkadaşım.infiltrate the square bçlümünde takıldım .alman kıyafetli adam bi bodrumda duruyo ve ölüleri oraya taşıyorum hiç bişey olmuyo yaa nolcak buu.az muhterem hep duruyor orda yaa.

bir önceki görewde öldürdüğün rütbeli subayı e tusuna basıp sırtlayıp senın elemanın yanına getirecen sora yeni görew otomatikman acılıyor

• quote:

BU DA DURDUĞUM YER: VERMİCEKTİM AMA ARKADAŞLAR DA DENESİN. SONRA FOTOSHOP FALAN MUHABBETİ YAPMAYIN

Güzel ATIŞ ben PANZER nicki ile girdiğim için genelde patlıyolar :D long range kill yazıyo sadece ama bu müthiş olmuş tebrikler

• yaw ben bu oyun uzerıne kac tane snıper bıtırdım ama 365 metre attıgımı hatırlıorm tabı kımseyı ınandırmak zorunda deılım olmaz dıye bısey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutakun

quote:

BU DA DURDUĞUM YER: VERMİCEKTİM AMA ARKADAŞLAR DA DENESİN. SONRA FOTOSHOP FALAN MUHABBETİ YAPMAYIN

Güzel ATIŞ ben PANZER nicki ile girdiğim için genelde patlıyolar :D long range kill yazıyo sadece ama bu müthiş olmuş tebrikler

teşekkü ederim

• cevaplar çok eskide olsa bu oyun 2005 tede çıksa hala geçerliliğini korudugundan ve özelliklede onlınesini yüzlerce türk oyuncuda oynadıgından bende bir kaç şey eklemek istiyorum..bütün bildiklerimi ve burada paylaşacaklarımı bu oyunun yani sniper elitenin türkiye sitesinden alıp sizlerle paylaşıyorum...
    bu oyunun sıngle player game sinde en uzak mesafe havaalanındaki kuleden yapılan 1014 metredir..ama onlıne oyunda bir arkadaşınızın yardımı ile 40 bin 50 bin metrelik hatta daha fazla atışlar yapabilirsiniz onlıne oynarken..evet yanlış okumadınız ve abartı yok.50 bin hatta daha fazla atışı iki kişi olmanız şartı ile onlınesinde yapabiliyorsunuz..
    bazı arkadaşlar sıngle player gamede bazı bölümleri geçememişler ve yardım istemişler.bütün sıngle player haritaları ayrı ayr ve resimli olarak bu sitede var.okudugunuzda geçemediğiniz bölüm yapamadıgınız görev kalmıyor.bende gene bu sitedeki değişik başlıklarda bazı arkadaşların verdiği bu linke tıklayıp sniper elite türkiye sitesine üye oldugumda aradıklarımdan daha fazlasını buldum.galiba diğer arkadaşların başlıklarını yada mesajlarnı okumamışsınız bir çok arkadaş link vermiş.burada aradıgınızdan daha fazlası var..hatta klasik dürbünden başka değişik dürbün seçenekleri türkçe yama rus ve alman bayrakları ywerine türk bayrakları ile oynama imkanınız yada dilerseniz tuttugunuz takımın bayragı ile oynamak için size özel yama yapıp veriyorlar hiç bir ücret talep etmeden.hatta oyunun dvd sini bulamayanlara ücretsiz gönderiyorlar...tnt yada bombalar patladıgında sadece sizin göreceğiniz resimler çıkıyor .siz hangi resmi istiyorsanız ilgilisi size ait olarak özelden gönderiyor..birde sngle playerdeki bütün haritalar onlınede oynanabiliyor bir dosya var onu indirdiğinizde..daha sayamadıgım çok şey var işte..aşağıdaki linkten bahsedilen siteye ulaşabilirsiniz..adamlar sizlerin yukarıdaki mesajlarda bahsettiğiniz bir çok şeyin videosunuda koymuşlar sitelerine.kapak arayanlarada tavsiye ederim !... 1014 metre head shot da var aralarında.!!!1
    AYYILDIZ SNİPER ELİTE TÜRKİYE : www.ayyildiz1.com

kapaklık 1014 metre head shot

http://www.youtube.com/watch?v=hF_pLuKFa7o

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.