Şimdi Ara

Sniper Elite oynayanlara kapak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aha buyrun daha iyi bir atış yapan varsa koysun resmini de görelim.

dikkatinizi çekerim moving target dio

not: photoshop vs. laflar duymak istemiom

• oyunu bi kuralım hele o zaman bakarız ama galiba fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaphaturk -- 31 Aralık 2005 0:04:12 >
  • Aferm sana..
  • kapağı kapatalım da soğumasın...
  • baldan vurmuşsundur arkadaşım (: oyunu oynamadm, herkes tavsiye ediyo da.. herhalde iyi bir mesafedir.
  • Mermi 201 metre gidene kadar ağır çekimde herhalde bi 5 dk sürmüştür.

Ben bi bölümde takıldım. Şu 2 tane büyük Tüpraş'takiler gibi depo var ve 2 yere saatli bomba koyuyosun sonra trenle bir Alman komutan geliyor. Ben burda bombaları koyuyom, cesetleri ortadan kaldırıyom bide saatli bombalardan 1. kurduğumu 2 dk, 2. kurduğumu 1 dk'ya ayarlıyom. Buraya kadar normal ama bombalar patladıktan sonra görev iptal edildi diyor Bombaların her ikisinide 2 dk ayarlıyom bu sefer hiç oluyor. Bir arkadaş yardım edebilir mi acaba ? Bombaları nasıl yerleştiricez?
  • ben yardım ediyim bari cvp gelmemis... o bombaların zamanını biraz daha artırman gerekiyo... yani alman general gelmeden patlamaması gerekiyo cünkü komutanın hersey yolunda olarak görmesi gerekiyo karagahı... Böylelikle general trenden inecek ve sana gizli radyo sifresinin nerede oldugunu gösterecek... bölümde bitecek böylelikle... Ben bitirdim oyunu baska sorun varsa sorabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yani şimdi keskin nişançı oldun.
    ne diyim git madalya falan verirler belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adest

ben yardım ediyim bari cvp gelmemis... o bombaların zamanını biraz daha artırman gerekiyo... yani alman general gelmeden patlamaması gerekiyo cünkü komutanın hersey yolunda olarak görmesi gerekiyo karagahı... Böylelikle general trenden inecek ve sana gizli radyo sifresinin nerede oldugunu gösterecek... bölümde bitecek böylelikle... Ben bitirdim oyunu baska sorun varsa sorabilirsin...

Teşekkür ettim arkadaşım. Bombaları 5dk'ya ayarladığımda sorun kalmadı ve bölümü geçtim
  • Rekor!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BaD -- 31 Aralık 2005 22:04:10 >
  • Helal kardes ben en fasla 204 move yaptiydim assasinate bormann bolumundeki sniperla.O bolumde degil yanlis anlamayın oradaki sniperla.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: adest

ben yardım ediyim bari cvp gelmemis... o bombaların zamanını biraz daha artırman gerekiyo... yani alman general gelmeden patlamaması gerekiyo cünkü komutanın hersey yolunda olarak görmesi gerekiyo karagahı... Böylelikle general trenden inecek ve sana gizli radyo sifresinin nerede oldugunu gösterecek... bölümde bitecek böylelikle... Ben bitirdim oyunu baska sorun varsa sorabilirsin...

Teşekkür ettim arkadaşım. Bombaları 5dk'ya ayarladığımda sorun kalmadı ve bölümü geçtim

eyvallah... ne demek, eger baska sorun olursa yine cvplarım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_BaD

Rekor!!!

helal sana
  • bravo
  • eh benimki de fena sayılmaz head shot

yanlız dikkatini çekerim mercek x2'de x4 değil o silahı hangi bölümde aldın bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaphaturk -- 7 Ocak 2006 1:01:19 >
  • resim ilkinde çıkmadı da:)

• quote:

Rekor!!!

Buda topiği acan arkadaşa kapak olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Rekor!!!

Buda topiği acan arkadaşa kapak olsun

iide kapak olacak bişey yok. duran hedefi vurmak kolay. işin zor olanı hareketlisini vurmak

edit: ayrıca en iyi atış bana ait de demedim. daha iyisini yapan varsa resmini koysun dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::FreeMan::. -- 7 Ocak 2006 1:17:30 >

• valla çok iyi yaw, en iyi 204 head shot yapmıştım ama bu çok daha iyi
    quote:

Rekor!!!

• 207 metre moving yaptım pek iyi değil ama ne yapalım.Scientists bölümünde hani varya çatıda bi adam bölümün başlarında.Oradan vurdum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.