Şimdi Ara

Sniper Elite oynayanlara kapak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alican949

ya kardeş bu rütbe senin nası teğmen oldu?

senden msj at foruma katıl sende olursun daha ne kıdemlıler war

• gereksizlere msj at orda 10ar 10ar artıyo kardeş
  • ah ulan ah oyunu silmeseydim görürdünüz siz

biara dvdye yazmıştım bulursam oynicam durunn
  • hepsi fotoshop bunların,burdukları mesafeler 100-150 m arası hepsinin
  • ya arkadaşlar allah aşkına oyunu kurmaya başlıom ilk önce dosyaları çıkart diom data2.cab dosyasını çıkartırken hata verio nolur biriniz yardım edebilirmi????????????????
  • Ya aynı sorun bendede vardı
  • 385 metre yapmıştım bende. 3. bölümde çatıdaki adam var sağ tarafta. Oyunun başlangıç noktasından oluyor.
  • Arkadaşlar yazdığım yazıdan dolayı hepinizden özür diliyorum bu arada o yazı yüzünden banlandım.Yani insanların çekememezlikleri yüzünden ben banlandım.Yinede özür diliyorum.O kadar dişimi sıktım haklı olduğum halde ufak bişey söyledim diye 1 hafta banlandım.Yinede saygı duyuyorum modların kararları daima doğrudur diyorum.E herşeyin bi ilki vardır
  • başlık mayak
  • bu oyunu indirip oynamaya değermi malum baya boyutu fazla
  • beyler bu oyun kaç cd ve nasıl bir oyun bu sniper mi oluyoruz anlatır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Hmm yards amerikan ölçü birimi 1011 yards kaç metre yapar yahu karıştırdım

o 1 km yapıyorsa ben deyim "hadi lan"
    sende doğru
    bir harita o kadar büyük mü bu oyunda birde ben bizim evden 1 kmlik yeri vuracam diye düşünüyorumda olamaz
  • ya arkadaşlar oyunu kurdumda bu oyunun hilesi fln veya traineri varsa bana gönderebilirmi veya nerden indirildiiiini söleyebilir mi??????
  • Aslında bu silahların azami etki mesafesi 300 m falan olsa gerek. Onu oyuna yansıtamamışlar. Çok uzaktaki birine gitmeden mermi yere düşecekti. Tam komedi.
  • ak-47 namı diğer kalaşnikofun seri atışta etkili mesafesi 300m tek tek dürbünle atıştada 700m de etkili zaten dostum o tüfeklerle 1km den atış yapmak gayet normal
  • helal olsun be arkadaşım .... keşke fazla madalyam olsaydıda sana verseydim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

ak-47 namı diğer kalaşnikofun seri atışta etkili mesafesi 300m tek tek dürbünle atıştada 700m de etkili zaten dostum o tüfeklerle 1km den atış yapmak gayet normal

Bilinen ak47 yani kaleş 200 m yi ancak vururda dürbünlü olarak ne kadar vurur bilemem. Ama abisi olan ak74 ki tıpatıp benzerler onun mesafesi yüksektir ve dürbün takabilecek yapıya sahiptir.
  • zaten bi sürü benzeri var onun envai çeşit ak-101 falan filan bi sitede baya vardı ordan aklımda kalmış o değerler neyse css de en sevdiğim alettir bu arada sorumu yineliyim bu oyun indirip oynamaya değermi 256k adsl varda bende
  • Değer yaf değmez mi? Bütün bu ıvırın zıvırın içinde oyun gerçekten güzel. Özellikle grafik motoru kasmıyor ve temiz.
  • valla helal olsun vuranlara super atıs yapmıslar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.