senden msj at foruma katıl sende olursun daha ne kıdemlıler war
gereksizlere msj at orda 10ar 10ar artıyo kardeş
ah ulan ah oyunu silmeseydim görürdünüz siz
biara dvdye yazmıştım bulursam oynicam durunn
hepsi fotoshop bunların,burdukları mesafeler 100-150 m arası hepsinin
ya arkadaşlar allah aşkına oyunu kurmaya başlıom ilk önce dosyaları çıkart diom data2.cab dosyasını çıkartırken hata verio nolur biriniz yardım edebilirmi????????????????
Ya aynı sorun bendede vardı
385 metre yapmıştım bende. 3. bölümde çatıdaki adam var sağ tarafta. Oyunun başlangıç noktasından oluyor.
Arkadaşlar yazdığım yazıdan dolayı hepinizden özür diliyorum bu arada o yazı yüzünden banlandım.Yani insanların çekememezlikleri yüzünden ben banlandım.Yinede özür diliyorum.O kadar dişimi sıktım haklı olduğum halde ufak bişey söyledim diye 1 hafta banlandım.Yinede saygı duyuyorum modların kararları daima doğrudur diyorum.E herşeyin bi ilki vardır
başlık mayak
bu oyunu indirip oynamaya değermi malum baya boyutu fazla
beyler bu oyun kaç cd ve nasıl bir oyun bu sniper mi oluyoruz anlatır mısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: pinky demon
Hmm yards amerikan ölçü birimi 1011 yards kaç metre yapar yahu karıştırdım
o 1 km yapıyorsa ben deyim "hadi lan" sende doğru bir harita o kadar büyük mü bu oyunda birde ben bizim evden 1 kmlik yeri vuracam diye düşünüyorumda olamaz
ya arkadaşlar oyunu kurdumda bu oyunun hilesi fln veya traineri varsa bana gönderebilirmi veya nerden indirildiiiini söleyebilir mi??????
Aslında bu silahların azami etki mesafesi 300 m falan olsa gerek. Onu oyuna yansıtamamışlar. Çok uzaktaki birine gitmeden mermi yere düşecekti. Tam komedi.
ak-47 namı diğer kalaşnikofun seri atışta etkili mesafesi 300m tek tek dürbünle atıştada 700m de etkili zaten dostum o tüfeklerle 1km den atış yapmak gayet normal
helal olsun be arkadaşım .... keşke fazla madalyam olsaydıda sana verseydim....
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
ak-47 namı diğer kalaşnikofun seri atışta etkili mesafesi 300m tek tek dürbünle atıştada 700m de etkili zaten dostum o tüfeklerle 1km den atış yapmak gayet normal
Bilinen ak47 yani kaleş 200 m yi ancak vururda dürbünlü olarak ne kadar vurur bilemem. Ama abisi olan ak74 ki tıpatıp benzerler onun mesafesi yüksektir ve dürbün takabilecek yapıya sahiptir.
zaten bi sürü benzeri var onun envai çeşit ak-101 falan filan bi sitede baya vardı ordan aklımda kalmış o değerler neyse css de en sevdiğim alettir bu arada sorumu yineliyim bu oyun indirip oynamaya değermi 256k adsl varda bende
Değer yaf değmez mi? Bütün bu ıvırın zıvırın içinde oyun gerçekten güzel. Özellikle grafik motoru kasmıyor ve temiz.