Şimdi Ara

Sniper Elite oynayanlara kapak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar.Sanırım 460 metreden fazla olmuyor 1011 yard bana da saçma geldi.Adam aynı yeri diyodu bende denedim 460 metre oldu.Yaw oyunun grafik motoru az daha güzel olsaymışçok güzel olcakmış yaaaaa.Ne biliim savaş alanında detay var amailerilere baktığınızda counter strike haritaları gibi dümdüz kötü gözüküyo yani.Bu arada dürbünlü tüfekle 500 metreden vurulabildiğini biliyorum balistikleilgili bi kitap okumuştum 700 metreye kadar atış yapılabiliyormuş
  • ya arkadaşlar bn birinci bölümde takıldım bizden bi adamla karşılaşıyorum bi şeler söylüyo sonra gidiyo bn biraz ilerliyorum adam öldü dio sanırım ne yapmalayım arkadaşlar biriniz ne olur yardımcı olsun
  • Valla onu bu bilmemde en iyi atışım call of duty de oldu
  • YAW ARKADAŞLAR BU SNİPER ELİTEYİ ALIYIMMI ÖNERİYORMUSUNUZ???????????????
  • quote:

YAW ARKADAŞLAR BU SNİPER ELİTEYİ ALIYIMMI ÖNERİYORMUSUNUZ???????????????

sence??? bu kadar yorum tutulduğunu göstermezmi???
  • ya arkadaşlar allah aşkına biriniz cevap versin ne olur ya takıldım diyorum nolur biriniz yardımcı olsun napcam bn 1. bölümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican949

ya arkadaşlar allah aşkına biriniz cevap versin ne olur ya takıldım diyorum nolur biriniz yardımcı olsun napcam bn 1. bölümde

Kardeş sanırım orada bi adam sana eliyle bi tarafı gösteriyor sonra kendisi başka taraftan gidiyor sana gösterdiği tarafa dürbünle bak nöbetçiler olucak orada kulübelerde orada belirli sayıda adam öldürüp yolu temizliyceksin sonra seninkiler gelicek ilerlediğinde yine adamları temizliicen sonrasını sen bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

quote:

Orjinalden alıntı: alican949

ya arkadaşlar allah aşkına biriniz cevap versin ne olur ya takıldım diyorum nolur biriniz yardımcı olsun napcam bn 1. bölümde

Kardeş sanırım orada bi adam sana eliyle bi tarafı gösteriyor sonra kendisi başka taraftan gidiyor sana gösterdiği tarafa dürbünle bak nöbetçiler olucak orada kulübelerde orada belirli sayıda adam öldürüp yolu temizliyceksin sonra seninkiler gelicek ilerlediğinde yine adamları temizliicen sonrasını sen bulursun

saol kardeşim teşekkürler yalnız takıldııım bi yer daha oldu şimdi dioki "get to injured gr agent" die bi görev 3 kişiyiz ne yapıcam bilimorum biriniz yardımcı olabilir mi???????????*

• YA HADİ NOLUR YARDIMMMMMMMMM HE BU ARADA BN O DEDİĞİM YERDE Bİ SNİPER ÖLDÜRDÜM ONDAN ANAHTAR GİBİ Bİ Şİ ALDIM ELİME FLN ALAMIYORUM BİZİMKİLERİN OLDUUU YERE GİDİYORUM HİÇ BİŞİ OLMUO LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİNNN NOLUR
  • ancak bu atış airportta mümkün oluyor. aslına bakılırsa bundan daha uzun atışlar mümkün fakat airportta uçak hangarlarının tepesine çıkacak bi merdiven bulamadım. eğer o hangarların tepesine çıkılırsa bence şöyle bi 1150-1200metrelik bi atış yapılır... ama yok işte. haritada öle bişey yok. varsa yoksa telsiz kulesinden atıcan. aşağıdan bakınca zaten uçaksavarların yanındaki adamı göremiyorsun, kayboluyo herif.

Sniper Elite oynayanlara kapak

şuda kurşunun gidişatı:

Sniper Elite oynayanlara kapak

bundan öte bi atış olurda, airportta o uçaksavarın yanındaki herifi kuleden başka bi yerde göremedim. kayboluyo herif dediğim gibi. ah o hangarların tepesine çıkılsa :) buda benden kapak. kolay gelsin.

• ha bu arada o yabancı sitede adamın dediği yer bu benim kurşunladığım yer. 2 tane uçaksavar ve uçaksavarların yanına birer adam var. zaten kuleye çıkınca 2 kapı serilmiş iyi atış için. biri 460 metre uzaktaki adama bakıyo, diğeri 1kmdeki adama. ama 1km uzaktaki adama kapıya yatmadan merdivenlerin dibinden ayakta atış yapınca 1012metrelik bi olay çıkıyo....
  • Arkadaşlar ben yeni üyeyim ve sniper elite oyunununda aşırı acemisiyim
    mesela yerden bi silah aldım sümük gibi yapıştı mereti elimden atamıyorum.
    daha sonra kapıları hangi tuşla açıyorum
    mesela tnt aldım hangi tuşla kuruyorum
    ve daha ilk bölümde yerde yaralı biri var herkesi öldürdüm herifin olduğu yere giriyorum hemen missin failed yazıyor nedendir_?

lütfen yardım edin
  • Hel@l K@rd€s
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

http://img71.imageshack.us/img71/4514/4625rz.jpg

buyrun ve ağzınız açık kalsın daha fazlasını da yapıcam.

ben orda hedef görmedim sen adamı vurmuşsun helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: athena7

quote:

Orjinalden alıntı: .::FreeMan::.

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: The_BaD

Rekor!!!

Buda topiği acan arkadaşa kapak olsun

iide kapak olacak bişey yok. duran hedefi vurmak kolay. işin zor olanı hareketlisini vurmak

edit: ayrıca en iyi atış bana ait de demedim. daha iyisini yapan varsa resmini koysun dedim

bence topiğin başlığını deiştir yoksa sana kapak koyan cok olacak kardeş

müthişş

• ben daha başlarındayım uzun bir oyun mu?
  • ben 313 yaptım daha öteside varmış
    1012 diyenler on be abi
  • GÜZEL SEN BÜYÜYÜNCE FBI A NİŞANCI OL
  • güzel atış
  • Zaten gunumuzde basit sniper silahlari bile 1000mt yi rahat asabilir. Ben oyunu temin edeyim, ekran kartim gelsin off. Cod2 de cok iyi atislar yapiyordum ozellikle g43 ile tek mermide head-shot ama mesafe kisa tabiki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.