Şimdi Ara

Sniper Elite oynayanlara kapak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım bu konuyu görünce birde ben cevap yazayım dedim buyrun buda benim rekorum

Sniper Elite oynayanlara kapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssaalliihh -- 19 Temmuz 2006; 22:15:56 >

• buyrun arkdaşlar buda bnim atışım oyunu bitirdim son bölümde airport bölümünde bu atışı yaptım önce 1012 ve 1013 oldu merdivenin üstünde ince yerden attıımda 1013 oluo ancak sağdaki pencereye doğru yatmış olan kapının üzrinden yürüyüp en dibe gidip atıınızdaa 1014 oluo bn öle yaptım

http://www.resimupload.com/resim_upload.asp?url=pictures/1014%20kapak.jpg&ekleyen=BrAWeHeArT"]1014%20kapak.jpg[/url]

ayrıca buda bu topiği açan arkadaşa 1014 kere kapak olsn

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: The_BaD

Rekor!!!

Buda topiği acan arkadaşa kapak olsun

+1
  • buda hepinize kapak 1014 head shot.

http://rapidshare.com/files/18851381/1014_headshot.bmp.html

rapidshare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivo06 -- 1 Mart 2007; 14:43:04 >
  • askadaslar benım derdım kapak falan degıl ben su pılotun kurtarıldıgı bolumde takıldım nasıl gecıcem ben orayı ya! pilotun kardesını de kurtardım ama sonuc yok ne var yok temızledım ama olmadı ne yapmalıyım bana yardımmmm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HüseyinKral

güzel atış

• guzel vıdeo tebrık ederım bıde benım su soruya bı el atsanız fenamı olur valla tıkandım yardım
  • arkadaşlar bu oyunda nefes tutma vs. varmı?
    oyun evde yok.
    cafede multiplayer falan yapıyoruzda singleden hiç oynamadım.
    varsa hangi tuş?
  • f tusu oluyor bende ama shift diyenlerde var
  • Ya arkadaşlar oyunu oynuyorum ama bi yerde takıldım ve çıldırmak üzereyim bi bölümdeyim gece hava karanlık bi askeriye ye giriyorum filan büyük su santralimi ne war onları patlatmaya çalışıyosun hani tren yolu filanda war bombaları yerleştiriyorum sonra mission failed diyo o bölümü nasıl geçicem lütfen yardım edin acil çıldırmak üzereyim şimdiden tşkr
  • bolumun ıngılızce adı destroy the fuel dump ıse bır tane buyuk tankerlerın oraya bomba yerlestıyorsun zamanı bıraz uzun tut daha sonra harıtadakı dıger yerede yerlestır bombayı yanlız etrafdakı olu askerlerı temızle komutan geldıgınde fark etmemelı durumu, komutan geldıkten sonra bıraz bekle bır tane defter cıkaracak kasadan zaten o sırada demo gırmesı lazım sonra komutanı oldur ve bolum bıtsın
    benım soruyada (yukarıda) bır cozum bulursan ılerleyen bolumler de cevap yazarsan cok ıyı olur umarım yardımcı olabılmsımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steve-o -- 9 Haziran 2007; 0:06:37 >
  • İnsan kasarsa her$eyi yapıyor.. Merak etmeyin :D

• YouTube'dan bir video. Aynı atışı bende yapmıştım 1008 metre head shot Son bölüm

• Şu oyunu bir deneyelim bakalım
  • photoshop
  • ne seviyesiz bi başlık böle ya.
  • buyrun rekorum... ayriyetten photoshop diyenlere videomda var ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

quote:

Orjinalden alıntı: The_BaD

Rekor!!!

Buda topiği acan arkadaşa kapak olsun

Kapak olsun falan bir DH adminine yakışmıyor,ya da ben yakıştıramadım bir üye böyle seviyesiz konuşabilir,olabilir fakat bir adminden asla beklenmeyecek bir şey.
  • Güzel oyun ps2de oynuyorum arada sırada ama ps2de pek sarmıyo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.