Şimdi Ara

Sneaky'in neden Hayranı yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıza benzediği için mi acaba? God tier adclerden farkı yok (dlift,rekless vb). Niye bu çocuğu övmüyorlar?

• Neden olsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gayet begeniyorum oynayisini.

• dlift neresi god tier na da bile vasilli wildturtle qtpie daha iyi abartmayın şu adamı
  • ben fanıyım
  • Olmak yada olmamak

• Çünkü 2 sezondur açık ara ile NA'daki en iyi adc. Ama olur mu DL var o çok iyi best adc world
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi oynuyo da sinir bi tip. böyle arkadaş ortamında olsa yine geldi muhabbeti yapılacak cinsten

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Çünkü 2 sezondur açık ara ile NA'daki en iyi adc. Ama olur mu DL var o çok iyi best adc world

Na da açık ara best adc?? Wildturle ismini hiç duymadın galiba herifin bi ara 3 tane hesabı challangerde ilk 3deydi
  • NA ve EU dahil en iyi büyük ihtimal. Diğeri kim diye sorarsan Rektless
  • quote:

Orijinalden alıntı: 420 Blaze It

quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Çünkü 2 sezondur açık ara ile NA'daki en iyi adc. Ama olur mu DL var o çok iyi best adc world

Na da açık ara best adc?? Wildturle ismini hiç duymadın galiba herifin bi ara 3 tane hesabı challangerde ilk 3deydi

SoloQ ile Takım maçları çok farklı bana göre. Wildturtle takım oyununu ilk geldiği sezon çok iyi oynuyordu fakat xpecial gittikten sonra gözle görülür bir performans düşüşü var bence. Bu arada DL var best adc üstteki arkadaşın dediği gibi..
  • god tier dediklerindende iyi
  • bu takım adamı
  • Çümkü Dlift gibi trash talk yapıp solo split pushlar yapıyım derdi yok. Sokak basketbolunda bi laf vardı "Siyahi oyuncular önce iyi görünmek sonra kazanmak isterler Beyaz oyuncular ise önce kazanmak sonra iyi görünmek isterler" Sneaky tam olarak LCS in beyaz adamı konumunda. Sadece türkiyede değil dünyda'da efendi adam yerine p*ç olan adamın sevilmesi yüzünden çok fazla fanı yok
  • c9 genelde sevilmiyor
  • Sup farkı. Çocuğun sup fena.
  • ParadiseCity kullanıcısına yanıt
    aradığım yorum, eklemek istiyorum c9 sezon 3 de ligi egale ettiklerinde en göze çarpan isim meteos tu. sneaky ( only draven ) draven pickleriyle ünlü kardeşimiz o sezon c9 un fight giriş şekilleri korede ders diye okutulacak cinstendi. bu 5 arkadas na da soloq playerları ve sürekli birbirlerinin maclarına geliyorlar ve şakalaşıyorlarmış araları iyiymiş ve bu takımı kurmuşlar önceleri farklı bi isimle bulunsalarda sonradan c9 takımı bünyesine girdiler;

edit: bu arkadaşlar solo q playerları ve unicorn love gibi ilk seoznlarında büyüklerin eline ağır bi şekilde verdiler. hatta na vs avrupa lcs macında 3-0 yendiler fnatic gi. ama her ne olduysa hai hastalandıktan sonra eskisi gibi olamadı.

bu arkadaşların neden sevilmediklerine gelince bu arkadaşlar işin professionallığını biyere bırakmış ve 5 solo q arkadaşı gibi her maclarını oynuyorlar kaybettıklerınde herkes aglamaklı oluyo ama sarılıyorlar birbirlerine öyle gidiyorlar. holyphoneix worldsde en cok c9 takımından etkilenmiş mesela acayip düzgün çocuklardı diyorlar 0 egoları var. yani işin özü oyun oynadıklarının farkında bu cocuklar, yayın acarken yayın adlarını best zed na koymuyorlar mesela ( pobelter ).

ayrıca hayranı var bence 15k izleyeni oluyor

• 420 Blaze It 4 kullanıcısına yanıt
    İsterse solo q'da 10 tane hesabı Challenger olsun, fark etmez. Solo q ve competitive play farklı şeylerdir önce bunu öğren. Şuan NA'nın en iyi AD Carry oyuncusu açık ara Sneaky'dir. Henüz Piglet'i görmedik fakat ben pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. WildTurtle'ın performansı geçen sezon LCS Summer Split'ten beri pek iyi değil.
    Asıl konuya gelirsek; Sneaky'nin bayağı hayran kitlesi var. Bunu açtığı streamlerden, Reddit'ten, Twitter'dan falan anlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 1 Şubat 2015; 3:53:51 >
  • çünkü kendisi = tabbz , takım oyuncusu şekilli hareket yapamıyo
  • o dudakları görüpte hayran olmamak elde değil(nohomo)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.