Bildirim
Smile ADSL Üçkağıtından Sıkıldım. Yeni Bir Bağlantı Alıcam Ne Önerirsiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeşim ne işin var telekomun kıracısı smile de. Hattın asıl sahibi telekom varsa kablonet (uydunet) geç., -
Ben bağlatmadım. Babannemlerde kalıyorum ben taşınmadan önce bağlatmışlar. Bilsem bağlatmazdım tabiki. Kablonet için kablolu tv gerekiyor değil mi? Buraya kablolu tv çektirmem imkansıza yakın. Şu yeni çıkan Biriz mesela. Bunun hakkında bilginiz var mı? Bu da kötüyse başkada yok galiba bildiğim kadarıyla.. -
uydu net -
quote:
Orjinalden alıntı: krm-iks
uydu net
-
İmzanı kontrol ettim ancak ordada soruma cevap bulamadım. Kablonet için Kablolu TV gerekmiyor mu? -
Gerekiyor.Kablo tv olması gerekiyor.. 126yı arayabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: bitirenadam
Smile ADSL Üçkağıtından Sıkıldım. Yeni Bir Bağlantı Alıcam Ne Önerirsiniz?
sorun nedir tam olarak bende smile adsl e geçmeyi düşünüyorum ttnetten... -
evet arkadaşlar smile adsl ile ilgili ne problemler var?
1 sene boyunca sınırsız aylık 29ytl lik kampanyasına geçmeyi düşünüyorum ben de -
biri -
Arkadaşlar bugün Smile ADSL cep telefonumdan aradı ve forumdaki mesajımı sordu. Sorunlarımın ne olduğunu söyledi. Bende onda 49 YTL gelmesi gereken faturamın 89 YTL geldiğini söyledim. Açıklama :
Herhangi bir ayda yapılan kota aşımı, iki ay sonrasının faturasına yansımakta. Yani ben 5 Kasım'dan itibaren kotasız tarifeye geçtiğim için, ancak Ocak ayında 49 YTL ödemeye başlayacağım. Ocak'a kadar bekleyeceğim. Eğer yine bir sorunla karşılaşırsam birde Biri' yi aramayı düşünüyorum. Eğer onlarla anlaşabilirsem Biri'ye geçmeyi planlıyorum. -
smileadsl faturalandırma sistemi berbat
mesela bu ayın(kasım) faturası 15 inde kesiliyor(21-22 sinde maile geliyor) ve 25 i gibi son ödeme tarihi oluyor
tabi gecikme faizi kaçınılmaz oluyor(ben internet şubesinden yatırıyorum diğer türlü bankalar bayiler +1ytl alıyor )
ayın ortasında daha kullanmadığımız internet için para ödüyorsunuz..birde kota aşımı olursa ortalık daha da karışıyor tabi
benim 2 yıllık sözleşme bitti..bende kapattırcam en kısa zamanda
@bitirenadam
forum mesajından nasıl buldular seni onu anlamadım -
Vayyyy be CIA gibi adamlarmış forum mesajından kullanıcıya ulaşıyorlar... -
bir yakınımı ben de smile adsl yüye yaptım...
ilk ay gelen fatura:42 ytl(kredi kartını verdiği için otomatik çekilmiş)
kota aşımı yok-bağlantı yok(ben yaptım)-
ee o zaman bu fatura neyin nesi..?
az daha bende geçiyodum ki
hele şükür geçmemişim...
ya tellcom-ya da biri ye geçmeyi
düşünüyom...! -
Beni nasıl bulduklarını bende anlamadım. Facebook'tan bulmuşlardır diye düşünüyorum. İşin garibi bağlantıda benim üstüme değil. Yani ismimi alıp verilerine baksalar bulurlarda, bağlantı halamın üstüne. -
quote:
Orjinalden alıntı: SysEdit
Vayyyy be CIA gibi adamlarmış forum mesajından kullanıcıya ulaşıyorlar...
Cidden, acaba nasıl oldu o iş? -
ne cia ne fbi walla helal olsun müşteriye önem veriyolar demek bende sorunlar yaşıyordum ama müşteri hizmetleri çözdü işimi. smileadsl gülümseten hat bu olsa gerek :) sorun oluo ama çözüolar ttnet gibi sallamıyorlar ! -
gülümseten hatmı ? internetim düşük sizin hatlar problemli diyo diyorum napıcaz telefon hatlarıyla ilgilenmesi için Telekom a başvurun diyo bana ben kime para ödüyorum diyorum.Biz bakamıyoruz da felan filan sizden yapınmı diyorum siz ilgileneceksiniz.Müşteri memnuniyeti :) bende uydunete geçicem ADSL kadar ucuz bişe görmedim soygun resmen. -
4 yıldır ttnetteydim.
simle a geçişte ufak pürüzler oldu ama bu pürüzler dahi benim smile güvenimi arttırdı.
müşteri hizmetlerine diyecek hiçbirşeyim yok profesyonel olrak ciddi bir şekilde çalışıyorlar boşuna laf atmayın smile e.
ttnette sorun yaşayıp başka firmaya geçiyorsan emin ol yine sorun yaşarsın nedeni telefon hattındaki sorunlardır önce kendi hattınızın düzgünlüğünden emin olun sora firmalara laf atın bende ttnet kullanıyordum hiç bir sorunum yoktu,smile a geçtim yine sorunum yok.Ayrıca müşteriyle ilgilenme tarzları ttnet gibi yapmacık değil. -
arkadaşlar bu türknet hakkında bilgisi olan var mı sanki kampanyaları çok cazip ama kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz
Benzer içerikler
- wifi şifre kırılır mı
- türknet kurulum ücreti
- superonline dns
- turknet müşteri numarası öğrenme
- netgsm ev interneti
- kapanan hat nasıl açılır
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- cep magnet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X