< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netgsm -- 30 Mayıs 2024; 15:30:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netgsm -- 30 Mayıs 2024; 15:30:53 > |
|
Fiyatlar yuksek
|
Dün açtığım kesinti şikayetine gelen yanıtlara bakmak isterseniz !!!! ![]()
![]() Şuan Saat 14.45 ve BOZUK DEDİĞİNİZ MODEM KENDİ KENDİNE 2,5 saat önce düzelmiş. Oysaki ben dün 3 modem değiştirerek denemiş, ardından çağrı merkezini aramıştım. Sabah 8 de yattım ve uyandığımda melekler şifreyi doğru girmiş sanırım, modemi çalışır buluverdim. LÜTFEN !!! İnsanları APTAL yada CAHİL, bu konulardan anlamaz yerine koymayın !!!. GÜVEN kaybedilirse, yerine tekrar koyamayacağınız bir değerdir !!! |
Fiber modem ücreti aylık 60 tl. Onu da eklersek hiç uygun değil.
|
100Mbit için upload 20Mbit olması gerekirken 12 ile sınırlamış olmaları enteresan. Fiyat da yüksek. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 30 Mayıs 2024; 15:43:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
100Mbit için upload 20Mbit olması gerekirken 12 ile sınırlamış olmaları enteresan. Fiyat da yüksek. |
![]() || Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W || ''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' |
İnternetle birlikte telefon hizmeti almak isteyenler için alternatif. |
Dijital Operatör
|
bunlarda tbtnet gibi kesintisiz internet diyip komple kesilenler gillerden sanırım. dükkan telefonunu aktarayım dedim ne siteleri açılıyor ne telefonları cevap veriyor. |
|
|
Ay be hesaplı kardeş sen yokken biz vardık buralarda. Biz buralardayken öyle maddi kaygılarlada paylaşım yapmazdık. Belki hoşuna giden rep verirdi. Sonra senin gibiler geldi bol keseden sallamaya başladı. Firmalarla kapalı kapılar ardında tanıtım pazarlığı yapar oldu. Yani demem o ki boş boş yazmayı bırakıp insanları yaftalama. Kendi küçük zihniyle birde supliminal laf ettiğini sanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kapalı kapılar arkasında değilde; kapı önünde mi pazarlık yapalım. Bize teklif geldi; sana gelmedi diye mi bu sitem. Ayıp mı hem vatandaşa hizmet; hem kendimize hizmet. Sen youtuberlerin bedavı mı yaptığını sanıyorsun şekerlemeyi? 10+; 78 mesaj, biraz gaz biraz debriyaj. Konu Netgsm; mevzu TBTNET. Netgsm'in site açılmıyormuş. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tarih, yorulmadan araştırıp muhakeme yapabileceklerin işidir; her duyduğunu gerçek sanıp hezeyana kapılanların değil
|
vdsl mi ? |