Şimdi Ara

Smile ADSL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
65.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yimmasabi

@nescafe07
    acaba sen reklamdaki adam kadar hızlı olabilir misin ?

bir fıkra var bilirmisn terzi ile ilgili

onu halleder bunu halleder
    o kada hızlıyım ki üstüne bide pantolan dikerdim anlayan anladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

quote:

Orjinalden alıntı: yimmasabi

@nescafe07
    acaba sen reklamdaki adam kadar hızlı olabilir misin ?

bir fıkra var bilirmisn terzi ile ilgili

onu halleder bunu halleder
    o kada hızlıyım ki üstüne bide pantolan dikerdim anlayan anladı.

• 19 Ekim'de başvuru yaptım şak diye giriş ücretini aldılar. Bugün 12 Kasım hala arayan soran yok. Neredeyse 1 aydır bağlantı yapılmadı yani. Şanslıysanız 444 3375 nolu telefondan birine ulaşabiliyosunuz. Ben 5 kere ulaşabildim, her defasında "en geç 2 gün içinde bağlantı için sizi arayacaklar, çok çok özür dileriz" diyorlar.

Uzun lafın kısası ortalık sakinleşinceye kadar mevcut bağlantınıza devam edin ve kesinlikle Smile ADSL'ye bulaşmayın. Bu pişman birisinin önerisidir.
  • bu ne dır
  • ben smile adsl için telefonla kayıt yaptırdım 09 11 2006 perşembe gunu dun yanı 11 11 2006 tarıhınde aradılar cep telefonumdan ve 13 11 2006 pazartesı oğlene kadar gelıp kurulumu yapacaklarını bıldırıp evın adresının tarıfını aldılar
    bence gayet makul ve gereklı bır zaman dılımınde oldu hepsı
    bakalım modem nasıl benım evde laptop kullanacağım ıcın kablosuz modem avantaajlı masa ustu kullanacaklar ıcın ttnette kablolu modem hedıye ve 2 ay ucretsız kullanım sunuyor bılgınıze.........
  • arkadaşlar smile konusunda fazla heveslenmeyen kolunu kaptıran bacağını kurtardığına şükrediyor sanırım. 11 gün de internet bağlantısını yapamadılar, ben neyse, 2 ay bekleyen dahi var mış ilgili şikayetleri okumak için buyrun tıklayın

ŞİKAYETLER için TIKLA aman diyin smile adsl e bulaşmayın. insanı kanser eder valla

artı bir süprizide oluyor smile iptal ettirdim telefon ile, o hızla ttnet alayım diye o da ne hattım doğon holding tarafından bloke edilmiş şimdi de blokenin açılmasını bekliyoruz ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtalan -- 14 Kasım 2006; 13:09:28 >
  • ben başvuruyu yaptım 1 gün sonra hattı açtılar(eski modem takılı ve ayarlı olduğundan nete hemencik girdim) 2 gün sonra teknik servis geldi yeni inca modemimi bıraktı gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: fkay

Arkadaslar yok mu üye olan kullanan hızı nasıl problem yaşanıyor mu?

Ücretsiz modem kampanyası güzele benziyor.

bnde merak edıorum geçış yapmayı dusunuorum hatta
  • Hayır geçmeyin TT. modem veriyor. ordan alın. Ben geçtim problem yaşamadım ama bir çok geçen şikayetçi üstelik phlips modem vermiyolar. inca,pikatel gibi markalarda var. Bilgi için

http://forum.donanimhaber.com/m_10410805/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_10503614/tm.htm
  • Amman diyorum! bir haftadan uzun süredir Smlie ADSL'den kurtulmaya çalışıyorum. Başvurum sonrası hattımı hem bağlamadılar, hem de bloke ettiklerinden TTNet'e de geçemiyorum. İptal işlemini gerçekleştirmiyorlar ve zora sokuyorlar. Bir sürü yere şikayet ettim, adamlar duvar gibi. Doğan Holding'in son numarası da bu işte.
  • Durumlar vahim
  • tek artısı modem hedıyesı
  • 11 kasım başvuru, 12 kasım zırt diye 15-17 yaşlarında öğrenci olduğu herhalinden belli, benim bilgimin yarısına sahip olmayan bi eleman... bağlantı ücretini al, ortadan kaybol... bu gün 30 kasım hala açılmadı...
    bağlantı ücreti kadar neredeyse telefon ücreti ödiyeceğim... bi Aydın Doğanla konuşmadığımız kaldı... şirket alelacele kurulmuş, telefon başındaki elemanlar bile bilgisiz... takıldıkları yerde teknik servise paslıyorlar sizi, kimsede aramıyor... milyon telefon görüşmesi yaptık... sonuç sıfır... bunların yaptığı adsl hizmeti değil, modem satışı resmen... toptan almışlar, piyasaya dayanıyorlar... öyle bedava filan değil... abonelik iptalinde 150 milyon modem parası talep ediyor düdükler... dikkatli olun veya gidin türk telekomdan bağlantınızı yapın... olsun bitsin...

• bende ttnetten vazgecip bi kablosuz modem için smile alayım diyodum iyiki burayı okudum valla en iyisi tt net gibi bu durumda uzak durmak lazım bunlardan
  • arkadaşlar bende bu gün smile ADSL yi aradım. Smile ADSL de Sadece telefon ile bağlantı kurabiliyorsun. Yani yüzyüzemuhattap olunacak kimse yok. Nekadar zamanda bağlarsınız diye sordum 1 hafta 10 günü bulur dediler. Telekomun webinden araştırdım zaten bu şirketlere telekom toptan satış yapıyor. bu ADSL leri 29 ytl parekende toptan 21 ytlye 49 ytl sınısız oda 35 ytl gibi fiyat ile tt satıyor. bu şirketlerde pazarlamasını yapıyor. Benim kablosuz moodem ihtiyacım olduğundan smile düşünüyorum fakat güven vermiyor. web sitesinde 12 ay abaonelik sözleşmesinden bahsediyor. fakat telefonda 24 ay sonunda modem senin diyor. Yani daha vitrinden bizi kanndırıyor.
    Şimdi süper onleine ADSl yi araştırıyorum.
    Birde 12 ay veya 24 ay tahattütname istamleri. Tüm şirketlerde var bu. 2007 de türksatta uydu internet hizmmetleri artacak ve kullanımının yaygınlaşacağı şeklinde bazı haberler var. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yoksa bunun içinmi 12 ay 24 ay gibi bir tahattütname isteniyor?

Birde Adına taktım gülümseyen ADSl veya gülen ADSL dememişlerde smile gibi bir ingilizce kelime kullanıyorlar. Türkçenin bir eksiği yokya "smile" kelimesini kullananların?

• smile'a geçenler şikayetci hep. kötünün kötüsü vardır derler ya buda o hesap.
  • ya superonline ADSL nasıl?
  • Dün bizim komşu almış. Eleman kurmuş bi de şifrelemen gerekir demişi, başkası girmesin diye. Tamam şifrele demiş komşu. 30YTL para istemiş. Gittim 5 dakikada hallettim. Milleti ayakta öpüyorlar yaw.
  • rekabet yok arkadaşım telekomun altyapısıyla veriliyor gene internet ....
  • Arkadaşlar rekabet olamaz ki zaten Telefon gibi hizmetlerdeki firmalar Türkiye'de "Doğal Tekel"dir. Ya devlet eliyle yönetilir ya da bir özel firmayla anlaşma yapılır ona bırakılır. Siz adsl sektöründe bence bi yüz sene rekabet beklemeyin. Telekomun kemikleşmiş tekelinin yokolması için ya bu devletin darmadağın olması lazım (allah göstermesin) ya da halkın ayaklanıp telekom yönetimini ele geçirmesi lazım Belki o zaman adam gibi fiyatlar koyarız. Buradan isyana davet ediyorum hepinizi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.