Şimdi Ara

Smile ADSL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
65.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Garanti Bankası müşterileri için smile adsl de kampanya yapmış, bayağı iyi görünüyor yalnız işin kötü yanı bu kampanya sadece 1 mbit 4 gb kotalı kullanım için geçerliymiş, ne dersiniz sizce iyi bi kampanya mı?

http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_85.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Şimdi Garanti Bankası müşterileri için smile adsl de kampanya yapmış, bayağı iyi görünüyor yalnız işin kötü yanı bu kampanya sadece 1 mbit 4 gb kotalı kullanım için geçerliymiş, ne dersiniz sizce iyi bi kampanya mı?

http://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_85.html

birde taahhüt var

Garanti Bankası smile adsl İnternet Bankacılığı Kampanyasından yararlanan müşteriler abonelik başlangıcı itibariyla 24 aydan önce aboneliklerini sonlandırmak istediklerinde hediye verilen modem, 2 aylık kullanım ücreti ve aktivasyon ücreti kullanıcıya fatura edilecektir

• mrba ben ttnet adsl kullaniyorum. smile adsl e geçebilirmiyim. geçersem ne avantajım olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

acaba reklamlarındaki kadar hızlılarmı gerçekten

işin gücün o dimi senin.

Reklamlarından anladığım kadariyla bu adamların internet hakkında bildikleri tek şey msn'de hatun tavlamak .

Hem de tt altyapısıyla bana ne kadar faydalı olacaklar anlamam .

• arklar ben aldım yenı ısde super bence normal modemden dha hızlı kendımı ınternette mod olarak goruorum nerdyese her yere hızlı sekıldegırıorum onlıne oyunlar vs de dahıl ben kampanya ıle almısdım kampanya bıttı 2 ay bedevaydı modemı endınıs alıosunuz ama sorun yok su an hıcbı seyde herkeze tavsıye ederım
  • bu bedava kampanyasında istediğimiz kadar download yapabiliyormuyuz bir bilginiz varmı? Smile Adsl^'ye iki gündür mail atıyorum bir ses çıkmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metina

19 Ekim'de başvuru yaptım şak diye giriş ücretini aldılar. Bugün 12 Kasım hala arayan soran yok. Neredeyse 1 aydır bağlantı yapılmadı yani. Şanslıysanız 444 3375 nolu telefondan birine ulaşabiliyosunuz. Ben 5 kere ulaşabildim, her defasında "en geç 2 gün içinde bağlantı için sizi arayacaklar, çok çok özür dileriz" diyorlar.

Uzun lafın kısası ortalık sakinleşinceye kadar mevcut bağlantınıza devam edin ve kesinlikle Smile ADSL'ye bulaşmayın. Bu pişman birisinin önerisidir.

bende smıle alckdım ama
    arkadaşım iş bankasında çalışıyor ve bu smıle şirketinin kendilerine dünya kadar borcu oldauğunu bu reklamdaki olayın fasa fiso olduğunu söyledi ve kesinlikle almad dedi
    bağlamıyorlarmış çok uğraşırsınız ona göre

• arkadaşlarr

bende adsl var 3 gb kotalı 29 ytl ama bana 6 7 gb kota geliyo komsuma da öle 60 70 ytl veriyoz hep neden hiç bişey indirmiyommm 3 kişi kullanıyoruz ama kimse bişey indirmiyooo

toplasam 1 gb indirmişiz ama 6 7 gb parası geliyoo
    bilgisi olan varmı

bide komsum 2 kişi kullanıyo 11 gb kota gelmiş
    110 ytl ne bu ya adsl nabmaya çalışıyo

• Konuyu yanlış yere açmışsınız. Bu konunun yeri burası değil.
  • Kesinlikle Smile ADSL abonesi olmanızı tavsiye etmiyorum.Çok berbat bir teknik servisi var ve hiç bir şekilde hiç bir sorunu çözemiyorlar.Herhangi bir sorun olduğu zaman problemin telekomdan olduğunu belirtip sanki siz problemi halledecekmişsiniz gibi telekomun numararasını verip gidiyorlar ve sizin müşteri hizmetleri ile saatlerce telefonda bekleyip konuşmanızda cabası.

Adamlar gelip modemi bağlayıp aaa bunu XDSL ışığı yanmıyor diyip modemi bırakıp gidiyorlar .Ondan sonra siz uğraşıp durun internete girecem diye.
    TTNet abonesi olmak kesinlikle daha avantajlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

arkadaşlarr

bende adsl var 3 gb kotalı 29 ytl ama bana 6 7 gb kota geliyo komsuma da öle 60 70 ytl veriyoz hep neden hiç bişey indirmiyommm 3 kişi kullanıyoruz ama kimse bişey indirmiyooo

toplasam 1 gb indirmişiz ama 6 7 gb parası geliyoo
    bilgisi olan varmı

bide komsum 2 kişi kullanıyo 11 gb kota gelmiş
    110 ytl ne bu ya adsl nabmaya çalışıyo

arkadaş 4 gb kotalı normalde 1 kişiye yetmezken siz nasıl 3 kişi kullanıyorsunuz normal bir internet kullanıcısı hiç bir şey indirmeden bile bu kotayı dolduruyor alsanıza sınırsız 1024 yada 2048 rahat edersiniz ben 3 kişi bulsam hemen sınırsız 2048 abonesi olurdum ayrıca komşun 11 gb kullanmışsa o kadar fatura gelmesi normaldir ama 110 gb de kullansaydı faturası gene o kadar gelecekti tt.net'in kota sayfasına bakmıyormusunuz hiç ne kadar kullanıyorum diye ben her gün 2 defa bakıyorum şu an itibariyle 3.5 gb 'yi geçmişim sadece oyun ve sörf'le

• quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orjinalden alıntı: Salur

Şimdi Garanti Bankası müşterileri için smile adsl de kampanya yapmış, bayağı iyi görünüyor yalnız işin kötü yanı bu kampanya sadece 1 mbit 4 gb kotalı kullanım için geçerliymiş, ne dersiniz sizce iyi bi kampanya mı?

birde taahhüt var

Garanti Bankası smile adsl İnternet Bankacılığı Kampanyasından yararlanan müşteriler abonelik başlangıcı itibariyla 24 aydan önce aboneliklerini sonlandırmak istediklerinde hediye verilen modem, 2 aylık kullanım ücreti ve aktivasyon ücreti kullanıcıya fatura edilecektir

iyide zaten smile'de aynı kampanya'yı yapıyor şu anda bildiğim kadarıyla ama bunda fazladan 2 ay bedava var galiba ayrıca forumda okuduğum kadarıyla tt'net de buna benzer bir kampanya başlatmış ama tam resmi bir açıklama görmedim internet sitesinde

• arkadaşlad bende yeni smile adsl aldım. bazı arkadaşların dedeği gibi smile cok ta kötü değil. müşteri hizmetlerine biraz geç ulaşılıyor ama sonucta bir şekilde görüşebiliyorsunuz. tabii birde philps 6500 modem hediye ediyorlar. bağlantı yapıldıktan sonra xdsl ışığı benimde sürekli sanıp sönüyordu. bu sorun türktelekomun portlarından kaynaklanan sorunlar... ttnet abonesi olsanız bile aynı sorunla karşılaşabilirsiniz ve yine cözümü turk telekom sağlayacak.. türk telekoma arıza ile ilgili bilgi verdikten sonra onlar gerekeni yapıyorlar gerci ben bir hafta uğraştım ama sorun smile adsl değil sorun turk telekomun portları... sonuçta smile adsl bazı arkadaşların söylediği kadar kötü değil..
  • Bende reklamlara kanıp smile aldım. 8 günde anca bağladılar, oda günde 3 kere arama ile. Son bir haftadır ise net günün 10 saati varsa 14 saati yok. Dsl ışığı yanıyor internet yanmıyor, yada dsl hiç yanmıyor. İkiside yandı oh geldi internet derken ne google'a girebiliyorum ne bir yere. smileadsl.com yazdığımda şak diye açılıyor. Bugun mesela sabah 6 dan akşam 5'e kadar böyleydi internet. google'a tıklıyorum 10 dakika sonra anasayfası geliyor, arama yapmak ne mümkün. Ama akşam 5'ten sonra normal hızında. Bu yavaşlık günün değişen saatlerinde oluyor. 1 2 kere aradım, google'a ping attırıyorlar. pingden ip alıp onunla gir diyorlar o zaman daha hızlı açıyor. 2 bilgisayar olmasa evde sorun bende diyecem. Bilmiyorum son 1 haftadır hiç memnun değilim bu şekilde olmasından dolayı. Smile kullanan diğer arkadaşlardada bu yavaşlık sorunu var mı ? Portları doldu ama halen satış yapıp sıkıştırıyorlar mı acaba ?
  • portlarda sıkıştırma die bir şey olacağını sanmıyorum port ya vardır yada yoktur,ben smile adsl aramamdan üç gün sonra bağlandı bağlantı hızında hiç problem yok ...
  • Internet omurgasinin tekeli Telekom'dan alinmadan diger firmalardan dsl hizmeti almamak gerek diyorum.
    Simdilik ttnet'e katlanacagiz.
    Ama kimse 24 aylik bir sözlesme imzalamasin.
    2008'de ne olacagini kimse bilmez.
    Ben emektar 256 kb kullanicisi olarak bekliyorum
  • telekomun omurgasını kullanıyorlar ama 9 lira daha ucuz telekomudaki kullandığım adsl i iptal ettirdim bunu kullanıyorum şimdi hiçbir farkı yok tabi bu bölgeden bölgeye değişebilir...
  • Bırakın arkadaşlar artık bu ilkel teknolojileri yaa.WiMax teknolojisini bu ülkeye getirmeyenlere tepki gösterin artık.Bu tekelcilik olduğu müddetçe bizim kanımızı emmeye devam edecekler.bunun önüne geçilmesi içinde WiMax teknolojisinin gelmesi lazım.bu teknolojiyi ve bu teknolojinin bu ülkeye niçin gelmediğini bir araştırın lütfen.inanın isyan edeceksiniz.Nasıl kanımızın emildiğinin farkına varın artık.VE TEPKİ VERİNNNN...bu ülkenin geleceği için!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dicetel10

Bırakın arkadaşlar artık bu ilkel teknolojileri yaa.WiMax teknolojisini bu ülkeye getirmeyenlere tepki gösterin artık.Bu tekelcilik olduğu müddetçe bizim kanımızı emmeye devam edecekler.bunun önüne geçilmesi içinde WiMax teknolojisinin gelmesi lazım.bu teknolojiyi ve bu teknolojinin bu ülkeye niçin gelmediğini bir araştırın lütfen.inanın isyan edeceksiniz.Nasıl kanımızın emildiğinin farkına varın artık.VE TEPKİ VERİNNNN...bu ülkenin geleceği için!

ADSL bile canım Türkiyemde oturmamışken WiMax nasıl gelsin be kardeşim. TTNet sömürüyü iyi biliyor...
  • Bende ttnet kullaniyorum aklima bir soru takildi sizede yoneltmek isterim..

Bu aralar bildigim uzere smilede yogun bi sekilde bag. problemi sorunlari vs. geliyor, sizin aktardiklariniz uzerede bu acik;
    Sizce ne kadar dogal bu...
    Alt yapi olarak ttnet kullanildigi biliniyor, ttnet neden abonelerinin oraya gitmesine goz yumsun..?
    Annadiniz siz...
    Tabi kimseye suc atmak yada camur atmak deil amacim ama burasi TURKIYE ttnet ozel bir kurum hersey ellerinde bir kac 100 kisinin port'u ile oynandiginda ne olur smile kotu olur boyle sitelere duser aman olur sakin olur...

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repi -- 16 Ağustos 2007; 5:57:58 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.