Şimdi Ara

SMİLE ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
27.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU SMİLE ADSL ÜYELERİNE WİRELESS MODEM BEDAVA VERİYOMUŞ.VERDİĞİ MODEM NASIL ? İŞE YARARMI ? ÜYE OLACAMDA

• Bir arkadaşım yaklaşık 2 hafta önce abone olmak için numarasını aradı ve kendini kaydettirdi fakat adamların gelip modemi kurması 1,5 haftadan sonra oldu modemde sözde philips marka olacaktı inca modem verdiler. Kuranlar hattınız 2-3 saat içinde açılır bağlanabilirsin demişlerdi fakat ertesi gün olmasına rağmen internete bağlanılamıyor modemde bir arıza var gibi sanki tabi ogünde cumartesiydi size tekrar serviz göndereceğiz felan deyip başlarından savdılar. bugün günlerden salı olmasına rağmen halen adamlar gelecek. Acil internete ihtiyacım yok modemde beleş gelsin dersen bence abone olabilirsin böylece 150 ytl de cebinde kalmış olur. fakat acil internete ihtiycın varsa ttnet dede kampanya var kurulum ücretinide almıyorlar yaklaşık 57 ytl ve hattın başvurunu eğer telekomun bölge müdürlüklerinde yaparsan 1-2 saat sonra açılıyor. Kuruluma gelen şahıslarda ertesi gün kapına damlıyor.
  • ben de dün abone oldum
    4 markadan birini vereceğiz diyorlar modem olarak
    linksys phlips inca ya da pikatel

15 günden önce gelemeyiz deli gibi yoğunuz diyorlar
    bekliyorum ;)
  • arkadaşım sakın abone olma
    ben oldum
    bağlantıyı 15 gün sonra yaptılar onuda kaç kere telefonun üzerine yaptıklarını ben biliyorum
    modem konusuna gelince eğer bağlantını iptal edersen modemin parasını geri istiyorlar
    modem kesinlikle senin olmuyor ama müşteri temsilcileri senin olduğunu iddia ediyor telefonda ama alakası yok
    neyse benim bağlantım bağlandı ama hala internete giremedim 3 gün
    müşteri temsilcisi sorunun benden kaynaklandığını söyledi
    neyse biraz bastırdıktan sonra kendilerinden kaynaklandığını kabul etti sorunun geleceklerini söyledi gelen giden olmayınca bende iptal ettirmek istediğimi söyledim bağlantıyı
    daha sözleşmeyi imzalayalı 3 5 gün olmuştu iptal durumunda 150 YTL modem parası istediler neyse onuda zor bela hallettim bağlantım iptal edildi ama elimde bir belge falan yok iptalle ilgili sözde herşey
    eğer fatura gelirse ödemek zorunda kalabilirim karşına yetkili kimse çıkmıyor adresleri belli değil
    kesinlikle inanma yalanlarına
    ttnete abone ol onlarında modemli kampanyası çıkmış ama modemleri kabloluymuş

BİR SMILEZEDE

• Evet arkadaşlar ben Smile ADSL kullanıcısıyım. Smile ADSL geçmek isteyen arkadaşlar biraz daha beklesinler çünü Ne müşteri hizmetleri nede teknik servisleri yeterli bilgi ve beceriye sahip değiller. Anlıyacağınız Sistemlerini daha otutturamamışlar. Sistemin oturması biraz daha zaman alacaktır.

Gerçi onlarda bu kadar talep olacağını beklemiyolarmış reklam filminden sonra abone artışında ve başvurusunda patlama olmuş. onlarda şaşırmışlar. Yani anlıyacağınız işler ışık hızında reklam filmindeki gibi bi kız bulup sohbet edip ne çoluk çocuk nede internet bağlantısı sahibi olamıyorsunuz

Ama bağlandıktan sonra herhangi bir şekilde hiç bir şekilde problem yaşamadım...

Eğer ki T.T. de böyle bir kampanya yaptıysa boşuna A,B,C, şirketine geçmeye çalışmayın Çünkü T.T. dekiler bu işte tecrübeliler ve diğer şirketlerden daha güçlü ve deneyimliler...

• bence kimse geçmesin..en baştan beri de herkese geçmeyin dedik burda biçok kişi..bak philips modem yerine başka modem vermişler..yani TT ye yalancı dediniz TT den beter ettiler..bırakın doğan ın yalanlarını..
  • bende smile kullanıyorum..aradıktan yaklaşık 15 gün sonra geldiler ve philips modemi bağlayıp gittiler bir sorun çıkmadı ama çektiğiniz çileye değmez telekomdan alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    geçen yıl açıldı
    VDSL/VDSL2 MODEM KONUSU??
    8 yıl önce açıldı
    KABLONET MODEM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telekom'a daha önceden abone oldum ve sonra iptal ettirmiştim.Şimdi benden 2 yıllık sözleşme yapmamı istiyorlar.2 yıl boyunca ben nasıl adsl parası verem ?
  • Bu işi yapanlar, şu 56K dialup dönemlerinde rahmetli Kemal Sunal'ın oynadığı reklamlarla aylık 25-30 milyona dünyanın en kötü hizmetini verenler değil mi?
  • SMİLE BAĞLATACAM NAPİM BAŞKA ÇAREM YOK
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GardiyaN_

SMİLE BAĞLATACAM NAPİM BAŞKA ÇAREM YOK

Eğer illede geçecem diyosan biraz daha bekle. Sistemi oturtup işletme ve hizmet vermede olan problemleri gidersinler...
  • kesinlikle smile adsl abonesi olmayın ben oldum ve çıktım (çıkabildiysem o da tabi) girdiğime gireceğime bin pişmanım. 15 gündür uğraştırıyorlan beni, strese girdim onların yüzünden, her aradığımda ilk defa arıyormuşum gibi davranıyorlar, her defasında aynı şeyleri söylüyorlar, hatta iptal işlemini verdikten sonra sonuç ne oldu diye aradım, sizi cepten aradık cevap vermediniz diye yalan beyan bile veriyorlar, cepten hangi numaradan aradınız diye soruyorum gizli numara diye cevap alıyorum, bakıyorum telefonuma hiç gizli çağrı düşmemiş, (telefon numarasını da iki defa teyit ettirdim hangi numara diye, tel no doğru) teknoloji çağında desteksiz atma olmaz, gerisi anlayın artık.................

onlarca şikayet var kimse memnun değil (istisnalar hariç)

şikayetleri görmek için tıklayın

Ayrıca RTÜK ede şikayette bulundum yanıltıcı reklamları hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtalan -- 16 Kasım 2006; 13:09:18 >

• quote:

arkadasim okuma yazma yokmu sende yaa ustte o kadar yazilana karsin sen hala smile diyosun

http://www.ttnet.net.tr/modem_kampanya.htm

• bence şikayet etmekle iyi yapmışsın..umarım işe yarar...beyler smile adsl hakkında diye bikç başlık açıldı ve ben orda DOĞAN dan bişey almayın..bilen bilir diye yazılar yazdım birazda açıklama yaptım..bilmem görenler varmı..almayın şu smile ı falan...görüyosunuz sonuçları
  • bende kendimce kampanya başlattım zaten insanları bilinçlendirmek maksadıyla benim düştüğüm hataya düşmesinler.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

arkadasim okuma yazma yokmu sende yaa ustte o kadar yazilana karsin sen hala smile diyosun

NAPICAM O ZAMAN Bİ FİKRİNİZ VARMI

• kardeş sen smileadsl al
    boşver

ttnetten almaya niyetin yok anlaşılan
    sana o kadar söylüyoruz alma pişman olursun diye ama sen ikna olmak yerine ısrar ediyorsun

ayrıca smileadsl aldığın zaman arıza yaptığında veya bir sorunla karşılaştığında evine teknik servis hizmeti göndermediklerinide unutma
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

quote:

NAPICAM O ZAMAN Bİ FİKRİNİZ VARMI

link varya orda oraya bascaksın sonra şaşıracaksın vay be telekomun da böyle bir kampanyası varmış
    diyeceksin(sonra bi lamba yanacak kafanın üstünde demekki bana bunu anlatmaya çalışıyolardı diye
    düşünceksin)
    linkte yazan sana en yakın bayiye gideceksin 2 günde internet hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 16 Kasım 2006; 19:10:06 >

• ttnet al pişman olmazsın kardeş
  • vay beee şuraya bak.
    tt den nefret ederdik, bi tane rakip çıksa da rahat etsek derdik.
    bi rakip çıktı TT yi öve öve yere göğe sığdıramıyoruz..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.