Şimdi Ara

Smile ADSL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
65.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan ttnet'e razıyız diceğimi hiç sanmıyodum
  • Ben Smile adslye 18'i akşam aradım telefondan gayet kolay bi biçimde abone oldum. 21'i pazar günü sabahtan servis aradı uygunsanız bugün gelebiliriz dediler tamam ama akşam saat 19 gibi gelin dedim. 19:15de eve geldiğimde ellrinde PHILIPS modem kapımda beni bekliolardı. 15 dakikada bağladılar ve anında internete girdim. Sorun yasıyan arkadaslara bişi demiorum ama genel olarak tarihler hep eylül ekim aylarında sanırım artık bu tip sorunlar azaldı yada kalmadı. İnternet sayfalarıda,call centerlarıda gayet hızlı bi şekilde çalısıyo. Ben hiç bir sorun yasamıyorum.
    Getirdikleri Philips modemdende gayet memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonyali61

quote:

Orjinalden alıntı: kesif35

ya superonline ADSL nasıl?

ben superonline kullanıyorum sebebi ise 5 yıldır kullandığım mail adresimi devam ettirmek
    hizmete gelince herhangi bir problem yok parasını aylık olarak ya havale yapıyosun yada verdiğin kredi kartı numarandan kesiyolar..
    güzel olan tarafı toplamı 1 gb olan 5 adet superonline uzantılı mail adresin oluyooo
    ben şahsen tavsiye ederim

hocam superonline güzel de sırf 1gb mail adresi veryor diye de almak olmaz. yahoo da 1 gb. gmail 2 buçuğu geçti.
    superonline mail abonelik iptali ile bitiyomu? ilginç . blmiyodum.

saygılar.

• yaw soucta ttnete baglı. farklı bişey değilki aynı para aynı hizmet. yani boş beleş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

yaw soucta ttnete baglı. farklı bişey değilki aynı para aynı hizmet. yani boş beleş.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

ii heralde artık düşer zaten TT sıkıştı ya hemen indirime kaçıyor başta kimse yoktu 30 YTL 256 KB dı sonra süper online geldi 512 29 YTL oldu şimdide smile nin geleceğini anladılar 1024 KB 29 YTL

farkındaysan değişen bişey yok kota daha hızlı doluyo. hatta bu hızla 1 gün boyunca bişey indirsen 4 kere 3gb kota delmiş oluyosun

hep bize giriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muşmula -- 29 Ocak 2007; 18:06:33 >

• ya ttnet sonuçda...
    alın güzel bi modem kendinize
    bide bağlayın sınırsız dağıtın 4kişiye paylaşın en güzeli bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

ya ttnet sonuçda...
    alın güzel bi modem kendinize
    bide bağlayın sınırsız dağıtın 4kişiye paylaşın en güzeli bu

kotada 4 e bölünsün
  • alla alla ondan iş yok bunda iş yok ne zmn bizm adam gibi adslmis olcak
  • ya benim bildiğim smile adsl, başka bi dsl değil, sonuçta Türk Telekom'un hizmeti başka birsey değil, biraz makyajlayıp sunuyorlar yoksa aynısı
  • Ya bence ttnet alın valla smile ne vaad ettiyse vermedi moden başka marka geldi ardından kulaklık skype kredisi gelcek dediler 3 günde yok 3 ay oldu hala geliyo bide ben bu adamları 3ayda 30 kere aramişimdir.Ama yok yok

• quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

alla alla ondan iş yok bunda iş yok ne zmn bizm adam gibi adslmis olcak

hiçbir fikrim yok
  • arkadaşım Smile adsl için 4 ay önce başvurdu..hala hiç bir haber yok..port yok diyorlarmış aradığında modem de gönderilmemiş..arayıp sormasam kimsenin haberi olmaz diyor..bedava iş
  • port olmadıgı ıcın olabilir ben TT adsl bağlatmak için başvuru yaptım 10gün falan bekledim port gelecek diye
    ama 4 ay ilginç bi durum

quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

arkadaşım Smile adsl için 4 ay önce başvurdu..hala hiç bir haber yok..port yok diyorlarmış aradığında modem de gönderilmemiş..arayıp sormasam kimsenin haberi olmaz diyor..bedava iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

port olmadıgı ıcın olabilir ben TT adsl bağlatmak için başvuru yaptım 10gün falan bekledim port gelecek diye
    ama 4 ay ilginç bi durum

quote:

Orjinalden alıntı: Bocék

arkadaşım Smile adsl için 4 ay önce başvurdu..hala hiç bir haber yok..port yok diyorlarmış aradığında modem de gönderilmemiş..arayıp sormasam kimsenin haberi olmaz diyor..bedava iş

valla arkadaş gitti 2.000 lira verip dizüstü bilgisayar aldı..aldığı gibi de başvurdu ama hala bi haraket yok..sanırım yalan oldu internet işi

• bu işler hep böylemi Hatırladığım kadarıyla bize 3 ayda gelmişti.
  • Arkadaşlar ben 3 gün önce başvurdum portunuz var dendi ve 3.gün adamlar sinyalimi gönderdiler ben bağlanamadım telefonda çok yardımcı oldular tamamen telekomdan bağımsız gibi bişey bu ben gayet memnunum herkesede tavsiye ediyorum telekom gibi işte illa hat kimin üstüneyse onun adına alınmak mecburiyetinde gibisinden bir durum yokkkk zaten sırf bu yüzden tercih ettim babam yaşlı insan bidaha gidipde onun imzasını attırana kadar ohoooo problemsiz internet tavsiye ederim
  • bende çok memnunum 7 gunde bağlandı 2 aydır kullanıyorum sorunsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: u_haluk

Arkadaşlar ben 3 gün önce başvurdum portunuz var dendi ve 3.gün adamlar sinyalimi gönderdiler ben bağlanamadım telefonda çok yardımcı oldular tamamen telekomdan bağımsız gibi bişey bu ben gayet memnunum herkesede tavsiye ediyorum telekom gibi işte illa hat kimin üstüneyse onun adına alınmak mecburiyetinde gibisinden bir durum yokkkk zaten sırf bu yüzden tercih ettim babam yaşlı insan bidaha gidipde onun imzasını attırana kadar ohoooo problemsiz internet tavsiye ederim

imza işi güzelmiş.
  • bende alıorum smile adsl bakalım memnun olacağımı sanıyorum telefonda bile verrdikleri bilgi çok iyi konuşmaları
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.