Şimdi Ara

smf yi boşverin işte size FİREBOARD 1,0,0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerin kullanılan içerik yönetim sistemi Joomla 'nın forum entegresine JoomlaBoard yardım ediyordu. Ayrıca IPB , VBulletin Board'da çeşitli şekillerde entegre edilebiliyordu.
    JoomlaBoard'dan daha kullanışlı SMF'den daha çekici, ayrıca Community Builder ile birlikte çalışabilen yeni bir forum bileşeni FireBoard çıktı..!

JoomlaTurkiye tarafından burda belirtilen bazı çekici özellikleri:

SMF'nin tema mantığından daha basit ama daha gelişmiş bir görsellik
    Sınırsız alt kategori ekleme
    Daha hızlı ve temiz kodlama
    Profil alanı
    Eklenti (plugin) sistemi (İleriki versiyonlarda yönetim alanından yükleme yapılabilecektir.)
    Dile göre değişen simgeler ve yüklü temaların görsellerini kullanabilme
    Forum içi modül pozisyonlama (Dilediğiniz Joomla! modülünü, FireBoard'un dilediğiniz yerine yerleştirebilirsiniz.)
    Sevilen konular
    Öne çıkanlar
    Duyurular
    Son konular
    İstatistikler
    Kimler çevrimiçi ve hangi sayfada
    Kategorilere göre tanımlanabilen özel resimler ve simgeler
    Community Builder, myPMS ve ClexusPMS uyumululuğu
    Gelişmiş adımlı-içerik alanı
    JoomlaBoard içeriğinden transfer edilebilme
    RSS ve PDF desteği
    ve daha fazlası...

FireBoard'u İndirmek ve Test Etmek İçin:www.bestofjoomla.com
    FireBoard Temalarını Görmek İçin: demo.bestofjoomla.com
    LİNKLER GÖÇMÜŞ İSE SÖYLEYİN DÜZELTEYİM

• hmm, bazı özellikler vBulletin alınmış ve geliştirilmiş özellikleri de var.

kurmadım ama smf 'den çok daha iyi gibi görünüyor.

Editörü nedir onu da öğrenmek gerekir tabi.
  • Keske alintidir diye yazsaydin + sen mi upload ettin ki link gocunce duzelticeksin
  • sewdim bu sistemi artık kullanacagım yarın paralı olmazsa iyi
  • sevdiğiniz için sevindim:)
  • Valla iyi guzel paylasım ama SMF yi bosverin demen bence uymamıs baslıga. Zira su an paralı sistemlerle (vbulletin misali) yarısabilen tek forum SMF, hem gelişmeye en acık olanı da SMF. SMF yi tek gecerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Minare

Valla iyi guzel paylasım ama SMF yi bosverin demen bence uymamıs baslıga. Zira su an paralı sistemlerle (vbulletin misali) yarısabilen tek forum SMF, hem gelişmeye en acık olanı da SMF. SMF yi tek gecerim

+1

SMF'den başka bir IPB Bilirim
    Fireboard daha dünkü çocuk :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fireboard da kategoriler arasında konu (topic) taşıma şini nasıl yapıyoruz bilen var mı?
  • bence acele etmemek gerekir ben denedim daha beta oldugu için birsürü eksigi var
  • ya benim joomla sitem var...bu forumu ona entegre edebilir miyim? olursa nasıl olacak bu iş??
  • tesekkkurler hos bir seye benziyor
  • arkdaşlar daha beta olduğu için bazı özellikleri iyi değil ama biraz vb biraz smf birazda ipb katmışlar ileriki versiyonlar daha güzel olacaktır
  • SMF yi boşverin mi..

Hocam dur daha bismillah kullanılsın bi yaygınlaşsın 2-3 ek özellikle bitmiyor iş..

Açıkları varmı görelim sonra coderları nasıl çalışıyorlar kısa zamanda SMF gibi büyük gelişme gösterebilecekmi bunları zaman gösterecek..
  • bedava forumda smf yi tek geçerim başkada bişey demiyorum
  • smf den buna nasıl geçeriz + destek sitesi bilen var mı + turkçe dil paketi yok
  • her şeyden bir özellik alıp oluşturulmuş gayet güzel saol paylaşım için
  • su an icin tema ve modul olanaklari kisitli ama fireboard gercekten kisa bir sonra cok yayginlasacak diye dusunuyorum.
    ornek isteyenlerhttp://www.fototrof.com/foto-forum/index.php buradan bakabilriler
  • Bunun için destek sitesi var mı hem biraz yaygınlaşsın,Smf'yi hemen tahtından indirimez önce phpbb yi indirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpsi1987
    +1

SMF'den başka bir IPB Bilirim
    Fireboard daha dünkü çocuk :P

aynen öyle :) 1 seneye yakın ipb kullandım ben de.. hem lisans işini de pek dert etmemize razı değiller.
    eheh
  • SMF gibi vB'ye modlarıyla eklentileriyle dişli bir rakip olan üstelik ücretsiz bir forum sistemini tek çırpıda silip atmak, çok saçma. Eğer Hosting ve forum işlerini bırakmamış olsaydım denerdim, ama her yeni sistemin fazlaca açıkları olur. Görünüşe bakmamalı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.