Şimdi Ara

RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BEN RESTORANT ADİSYON PROGRAMI SATIN ALMAK İSTİYORUM FAKAT BUNLARLA İLGİLİ HİÇBİRŞEY BULAMADIM ADİSYON PROGRAMI FİYAT TEKLİFLERİ ALDIĞIM BİRKAÇ ADET FİRMA VAR FAKAT BUNLARDAN HANGİLERİ KULLANIŞLI HANGİLERİ CAZİP KULLANICI YORUMLARI VE İŞLEVSELLİGİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAMADIM ARANIZDA DAHA ÖNCE BU TARZ ADİSYON PROGRAMI SATINALIP KULLANANINIZ VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİ DAHA ÖNCE SATIN ALDIĞIM BİR ADİSYON PROGRAMINDAN TAM ANLAMIYLA ZARAR ETTİM VE PROGRAM ŞU ANDA ÇÖP DURUMUNDA BİNLERCE TL PARA ÖDEYEREK KENDİ PARAM İLE REZİL OLMAK İSTEMİYORUM BENİM ARAŞTIRIP BULDUĞUM FİRMALAR MİKOM YAZILIM, AKINSOFT , EKOBİM , PROTEL, ORİON VE ATIL YAZILIM BU FİRMALAR HARİCİNDE BAŞKA ÖNEREBİLECEGİNİZ FİRMALAR VARMI YADA BU FİRMALARIN ÜRÜNLERİNİ KULLANAN VARSA İŞLEVSELLİGİYLE İLGİLİ YORUMLARINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER



  • Merhaba;

    Adisyon programı konusunda sambapos tek geçerim bahsettiğiniz gibi binlerce lira olarak herhangi bir lisans şartnameside yok google üzerinden sambapos diye araştırırsanız durumdan çok memnun kalacaksınız talep olması durumunda size bu konuda yardımcı olabilirim 0542 287 4542 bayhanazad@gmail.com irtibat kurabiliriz konuyu ticari olarak düşünmemekteyim bir yardımım dokunursa ne mutlu bizlere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayhanazad

    Merhaba;

    Adisyon programı konusunda sambapos tek geçerim bahsettiğiniz gibi binlerce lira olarak herhangi bir lisans şartnameside yok google üzerinden sambapos diye araştırırsanız durumdan çok memnun kalacaksınız talep olması durumunda size bu konuda yardımcı olabilirim 0542 287 4542 bayhanazad@gmail.com irtibat kurabiliriz konuyu ticari olarak düşünmemekteyim bir yardımım dokunursa ne mutlu bizlere
    Bende aynen azad bey gibi SambaPOS öneririm. Hızlı Sağlam, Stabil ve Bedava.

    https://www.facebook.com/sambapos,
    https://twitter.com/sambapos
    https://sambapos.org/tr
    http://www.safabilisim.com/
  • EKOBİM RESTAURANT ADİSYON PROGRAMI İÇERİĞİ:
    Restaurant, Cafe, Bar, Fast Food vb. işletmeler için adisyon ve paket servis takip programıdır.
    Cari, Kasa, Kara Liste, C/H Çek-Senet, C/H Banka, Perakende Satış, Perakende Sat.İade, Masa İşlemleri, Pratik Menü(Resimli menü), Stok, Kasa, Gelir, Gider, Özelleştirilebilir Raporlar, Rapor Tasarımı, Ofis Programlarına Transfer, Hızlı Fiyat ve KDV. Değişimi, Sayım İşlemleri, Otomatik Yedekleme, Bakım Sihirbazı. Merkez Şube Online Bağlantıyı Destekler.
    Muhasebe ile entegredir. POS uyumludur.



    Ekobim Restaurant - Adisyon Programı :
    Ekobim Restaurant - Adisyon Programı cafe, fast-food, pastane, restaurant, tatil köyü, otel, bar, sosyal tesis gibi masa ve adisyon sistemi ile çalışan büyük-küçük her ölçekteki işletmenin rahatlıkla kullanabildiği ve ihtiyaçlarını karşılayabildiği bir programdır. İşletmenizin işleyişini daha verimli hale getirmeniz için tasarlanmıştır. Siparişlerin alınmasından faturalandırılmasına, satın almadan günlük hasılatların ve maliyetlerin takibine kadar bir çok işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Ekobim Restaurant - Adisyon Programının işleyişi ;
    Ekobim Satış Noktası Sistemleri; Sipariş, satış, ürün hazırlama, hesap, adisyon, ödeme, stok maliyet takibi ve detaylı raporlamalar ile işletmenizin tüm ihtiyaçlarını tek elden çözebilecek çok sağlam bir yapıya sahiptir. Daha çok masaya daha az sayıda personel ile hızlı ve kaliteli hizmet verebilmenizi sağlar.

    Müşterilerinizin siparişlerini hızlı ve hatasız olarak sisteme girebilirsiniz. Müşteri siparişlerini el terminali, dokunmatik ekran yada tabletlerden girdiğiniz anda mutfaktaki yazıcılardan aynı anda otomatik olarak çıkar. Böylelikle mutfak personeli ile garsonlar arasında müşteri siparişlerini yanlış anlama durumları sona ermiş olur. Yanlış anlaşılan siparişleri engelleyerek, hem zaman kaybının önüne geçer hem de stok sarfiyatını ortadan kaldırırsınız. Mutfakta hazırlanan siparişler, masalara hızlı ve hatasız olarak dağıtılır. Satışı yapılan ürünler, stoklardan otomatik olarak düşer. Ürünleri gruplandırabilir, ürünler arasında en çok satılanlar/ en az satılanlar gibi ayrıntılı istatistik raporları alabilirsiniz. Resimli menüler ile dokunmatik ekran, el terminali, tablet ile satış yapabilirsiniz. Daha önceden kaydı açılmış carilerin adisyonlarına anında fatura kesebilirsiniz. Muhasebe entegrasyonu ile cari hesap takibi yapabilirsiniz,

    Ekobim Restaurant Programının özellikleri ve işinize sağlayacağı avantajlar :
    •Ekobim Restaurant Programı, Dokunmatik ekran özelliklerine uygun şık ve pratik bir menü tasarımına sahiptir. Dokunmatik ekran, el terminali, tablet v.b. mobil cihazlar ile müşteri masalarından hızlı bir şekilde sipariş alarak ilgili birimlere aktarabilirsiniz.
    •İşletmenizde bulunan ürünlerin resimlerini kolaylıkla sisteme ekleyip çıkartabilirsiniz .
    •Dokunmatik ekran tasarımı ile, kasada sipariş alma ve tahsilat işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilir, satış sonrası adisyon çıktıları alabilirsiniz.
    •Kolay ulaşılabilir noktalara koyacağınız dokunmatik ekranlı terminaller sayesinde, garsonun kendi siparişini kendisinin girmesini sağlar, servisin daha hızlı yapılmasını sağlayabilirsiniz.
    •Ekobim Restaurant programı ile sipariş ve adisyon sisteminiz hızlanır.
    •Personelleriniz daha verimli çalışır.
    •Hizmet kaliteniz ve müşteri memnuniyetiniz artar.
    •Ekobim Restaurant Programı, barkod okuma özelliği ile bir market otomasyonu seviyesinde de çalışabilir. Barkodlu terazilerle hazırlanan gramajlı ürünlerle beraber ve perakende sektöründe sıkça kullanılan uluslararası standartlarda ki barkodlarla çalışır. Bu sayede barkodu okutur okutmaz, sipariş listesine aktarılır.
    •Açık Hesap Takibi Yapabilirsiniz.
    •Sürekli müşterileriniz için açık hesap takibi yapabilirsiniz.

    Dört Dörtlük Stok Takibi Yapabilirsiniz.
    •Üretim reçeteleri oluşturarak ürettiğiniz yemeklerin ayrıntılı stok takibini yapabilirsiniz. Satışı yapılan ürünler, stoklardan otomatik olarak düşer.
    •Üretim reçeteleri oluşturarak ürettiğiniz yemeklerin üretim/stok detay takibini yapabilirsiniz.
    •Ayrıntılı stok takibi sayesinde işletmenizin tüm giriş-çıkışlarını kontrol altına alabilir, etkin stok-maliyet-üretim kontrolü yapabilir ve böylece işletmenizin karlılığını yükseltebilirsiniz.
    •İşletmeniz ile ilgili bütün stok, maliyet ve karlılık raporlarını anında görebilirsiniz. Belirlenen kritik stok seviyeleri ile stoğunuzdaki ihtiyacı yada fazlalığı görebilir ve buna göre stok yönetimini sağlayabilirsiniz.

    Stok Kayıplarına Artık Son.
    Sipariş alma ve siparişin mutfağa iletilmesi sırasında personeller arasındaki yanlış anlaşılmaların önüne geçerek yanlış sipariş oluşturulmasını ve bu sebeplede oluşacak stok kayıplarının önüne geçebilirsiniz. Stok ve kaynak planlaması yapmanızı sağlayarak gereksiz giderlerin oluşmasını engelleyebilirsiniz.

    Müşterilerinize Özel Siparişler Alabilirsiniz.
    Sipariş edilen ürün ile ilgili açıklama bilgileri (az pişmiş, limonlu, buzlu v.b.) girebilir, bu bilgilerin seçmeli menü olarak gelmesini sağlayabilirsiniz.
    Müşterilerin özel istekleri (acılı, tuzsuz, soslu, az pişmiş…) eksiksiz ve yanlış anlaşılmalara yer vermeyecek şekilde mutfak birimlerine iletilir.

    Tüm Süreçleri Takip Edebilirsiniz.
    Müşteriden siparişin alınmasından, kasada hesabın ödenmesine kadar tüm süreçleri takip edebilirsiniz.
    Mekan, masa yerleşimi ile kendi iş yerinizi görsel olarak tanıtabilir, ürün menüleri, hazır paneller ile satışlarınızı hızlandırıp hatalarınızı tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

    Yerleşim Planınızı İstediğiniz Gibi Tasarlayabilirsiniz.
    işletmenizin tüm salon, bahçe, bar, kafeterya vb. gibi mekanlarını tanımlayabilir, krokilerini yükleyerek masa ve yerleşim planlarını görsel olarak ekranda tasarlayabilirsiniz. Her garsonu belirli masalar için yetkilendirerek garson bazında masa durumlarını izleyebilirsiniz. Masa numarası ve garson bilgisini aynı ekranda görebilirsiniz.

    Masa Durumunu Ayrıntılı Olarak Takip Edebilirsiniz.
    •Masaları boş, dolu, rezervli, diğer olarak gruplandırabilirsiniz. Rezervasyon alabilir, rezervasyon işlemini menülü yada menüsüz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Masa durumlarını otomatik renklendirme özelliği sayesinde görsel olarak kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.
    •Bahçeli veya katlı işletmelerde, her bölümün ve her masanın günlük, haftalık, aylık veya istenilen tarihler arasındaki satış raporlarını alabilir ve bu bölümlerin performanslarını karşılaştırabilirsiniz.
    •İşletmenizin yerleşik düzenine göre masa dizaynı yapabilir, sınırsız sayıda masa tanımlayabilirsiniz.
    •Masa durumlarını izleyebilir, yeni sipariş girebilir, hesap alabilir, sürükle bırak yöntemi ile masa ayırma ve birleştirme işlemi yapabilirsiniz.

    Masaları Birleştirebilirsiniz.
    •EkobimRestaurant Programı ile sürükle bırak yöntemi ile masa ayırma ve masa birleştirme işlemlerini ayrıca masa değiştirme, garson değiştirme işlemlerini bir kaç tuşa basarak kolaylıkla yapabilirsiniz.
    •Tahsilatlarınızı İstediğiniz Şekilde Yapabilirsiniz.
    •Kasanızdaki Nakit, Dolar, Euro, Kredi Kartı, Yemek Çeki (yemek çeki çeşitleri) tahsilatlarınızı ayrı ayrı takip edebilirsiniz.
    •Müşteri Kartları ile Özel Fiyat Uygulamaları Yapabilirsiniz.
    •Menü, seçmeli menü uygulamaları ile kendi özel menülerinizi oluşturabilirsiniz. Özel müşterilerinize müşteri kartları verebilir, yine bu müşterilerinize özel fiyat uygulamaları yapabilirsiniz.
    •Fiş Tasarımlarınızı İstediğiniz Gibi Yapabilirsiniz.
    •Ekobim Restaurant Programı ile, çıktı alacağınız adisyon fişi, sipariş fişi, fatura, dekont…gibi tüm belgeleri istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

    Paket Servisi Takibi Yapabilirsiniz.
    Telefon ile sipariş alan ve seri satış yapan işletmeler için çok kullanışlıdır. Paket servislerde Caller İD (arayan numara) özelliği sayesinde işletmeyi arayan müşterinin tüm bilgileri hiçbir tuşa dokunmadan ekrana gelir. Kaydı olmayan bir müşteri için ise; Yeni Müşteri Kartı açabilirsiniz.

    Barkod kullanarak yada kullanmadan, ana yemekler, aperatifler, burger, deniz ürünleri gibi bir çok farklı kategoriler oluşturarak bu kategoriler içine ürünler ekleyebilirsiniz. Hızlı satış tuşlarını kullanarak seri satışlar yapabilir, her satış sonunda teslimat fişi ve yazarkasa fişlerinin çıkmasını sağlayabilirsiniz. Kullanıcı dostu bir kolaylığa sahiptir. Bilgisayar bilgisi zayıf olan birisi tarafından çok kısa bir zaman içinde kullanılmaya başlanabilecek kadar kolay kullanıma sahiptir. Eleman ve kasiyerlerin programa erişim yetkilerini belirleyerek programda sadece sizin belirleyeceğiniz bölümlere erişmelerini sağlayabilirsiniz.

    Muhasebe İle Entegrasyon Sağlayabilirsiniz.
    •İşletmeniz ile ilgili adisyon işlemlerinin yanında, muhasebe modülleri ile hesaplarınızın muhasebeleştirme işlemlerinide gerçekleştirebilirsiniz. Fatura kesmek, kasa takibi, stok takibi, cari hesap takibi, çek/senet işlemleri… gibi muhasebe işlemlerinizi yapabilirsiniz.
    •Günlük-aylık ciroları ayrıntılı olarak raporlar, kasanızı takip edebilirsiniz, kasadaki kaçak ve eksiklerin önüne geçersiniz. Ayrıca kasada biriken nakit, kredi kartı, yemek fişi, dolar… gibi hesapları tek tıklamayla ayrıntılı olarak görebilirsiniz.
    •Müşteri hesaplarının borç-alacak durumunu listeleyerek, programı aynı zamanda Cari Takip Programı gibi kullanabilirsiniz. İşletme içinde yaptığınız masrafları, personel avans, maaş ödemelerini, işyeri giderleri gibi kalemleri kolaylıkla takip edebilirsiniz.

    Müşteri Memnuniyetinizi Artırın.
    Hizmet kalitenizi yükselterek, müşterilerinizin işletmenize karşı güvenini arttırırsınız.

    Zincir Restaurantlarınızı Tek Bir Merkezden Yönetin.
    Yurt İçi / Yurt Dışı tüm şubelerinizi, internet bağlantısı ile merkezden yönetebilirsiniz.
    İstediğiniz yerden, istediğiniz şubenize erişerek, tüm kayıtlara ulaşabilir, ayrıntılı raporlar alabilirsiniz.
    İşletmenize gitmeden, internetin olduğu heryerden istediğiniz zaman şubelerinize bağlanarak, işletmenizin stok durumunu, cari ekstreleri, kar/zarar raporlarını, kasa defterini, gelir/giderleri ve birçok raporu izleyebilirsiniz.

    Çoklu Dil Desteği;
    Çoklu dil desteği özelliği ile farklı ülkelerde bulunan işletmelerinizi tek yapıda birleştirebilir, tüm operasyonları eş zamanlı olarak yürütebilirsiniz.

    Ücretsiz Reklam Verebilirsiniz.
    Müşterilerinize iletmek istediğiniz duyuru, bilgi, kampanya ve sloganlarınızı fişlere yazdırabilir, direk müşterinin eline verdiğiniz fişler ile firma ve ürünleriniz ile ilgili etkili bir reklam çalışması yapabilirsiniz.

    Sıfır Hata İle Çalışırsınız.
    Dokunmatik ekran yada tabletlerden girilen siparişler ayı anda mutfağa iletilir. Mutfak personeli ile garsonlar arasındaki yanlış anlaşılmalar tamamen ortadan kalkar, yanlış stok takibi dönemi sona erer, aynı zamanda hesap alma işlemi sırasındaki hata yapma ihtimalide sıfıra iner.

    Karlılık Analizleri Yapabilir, Karlılığınızı Yükseltebilirsiniz.
    Herhangi bir ürün sattığınızda elde ettiğiniz karı programda anında görebilirsiniz. Kar oranınızı günlük olarak takip edebilir, yönetim ile ilgili kararlarınızı doğru ve yerinde verebilirsiniz. Karlılık raporlarınızı istediğiniz tarih aralıklarına göre alabilirsiniz.
    Daha çok masaya daha az sayıda personel ile hızlı ve kaliteli hizmet verirsiniz. Böylelikle sıfır hata ile çalışan işletmenizin karlılık oranı artacak, müşteri memnuniyetiniz sürekli olacaktır.

    Kolay Kullanım Avantajını Yaşayın.
    Kasiyerler ve servis elemanları tarafından kullanılan satış ekranımız, hiç bilgisayar bilgisi olmayanlar tarafından bile birkaç dakika içinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Dokunmatik ekranda çalışan görsel özelliği sayesinde, kolay kullanıma sahip olan Ekobim Restaurant Programına personeliniz kısa zamanda adapte olacaktır.

    Kullanıcı Yetki Tanımlaması İle Kayıtlarınız Güven Altında.
    Kullanıcı yetkilendirme sistemi sayesinde, eleman ve kasiyerlerin programa erişim yetkilerini belirleyerek programın sadece sizin belirleyebileceğiniz bölümlerine erişmelerini sağlayabilirsiniz. Her personel için yapabileceği işleri ayrı ayrı belirleyebilirsiniz.

    Ayrıntılı Raporlar Alabilirsiniz.
    Yönetici raporları ile günlük, haftalık, aylık istediğiniz tarih aralıklarına göre ayrıntılı kar / zarar raporları alabilir, iş süreçlerinizi takip edebilirsiniz. Yöneticiler için stratejik araçlar sunar. İşletmeniz ile ilgili geçmişe dönük tüm adisyon, cari, stok, kasa, kar/zarar, maliyet raporları…v.b ayrıntılı raporlar alarak, işletmenizi detaylı olarak kontrol edebilirsiniz.

    SMS Gönderebilirsiniz.
    Tüm müşterilerinize, özel günlerinde, bayramlarda, promosyon günlerinizde, kampanya duyurularınızda toplu mesaj gönderebilirsiniz. Kısa zamanda, çok kişiye ulaşarak etkili ve ucuz bir reklam yapmış olursunuz.

    DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
    BİZE ULAŞMAK VE DETAYINI İNCELEMEK İÇİN SAYFAMIZI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.
    http://sektorelprogramlar.net/restaurant_adisyon_programi.html/ekobim-restaurant-adisyon-programi-restoran
  • Menulux POS Sistemi : Bulut tabanlı Restoran Adisyon Programı
    Restoran, cafe, pastane ve zincir işletmeler için yeni nesil restoran otomasyon sistemi ile tanışın! Bulut tabanlı restoran adisyon programı ile masa ve paket siparişleri alarak barkodlu satış yapmaya hemen başlayın.

     RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ

    Eğitim Gerektirmeye Yaklaşım
    Menulux’un yeni nesil restoran adisyon programı ile ürün ve kategorilerinizi dakikalar içinde tanımlayabilir, herhangi bir eğitime gerek olmadan kolay bir şekilde sipariş almaya ve satış yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

    Offline Çalışma
    Offline çalışma desteği sayesinde internetiniz kesilse bile restoran POS sisteminiz kesintisiz olarak çalışmaya devam eder. Bir çok bulut tabanlı adisyon sistemi yazılımından farklı olarak Menulux’un gelişmiş uygulama içi server özelliği sayesinde günlerce internet olmadan çalışırsınız.

    Kullanıcı Dostu Görsel Arayüz
    Restoran programı’nın kullanıcı dostu ve şık görsel arayüzünü kullanarak kolay ve hızlı şekilde masa siparişlerini ve ödemeleri alabilirsiniz. Bu sayede size müşterilerinizle ilgilenmeniz için size daha fazla zaman kalır.

    Güçlü Entegrasyonlar ve Stok Sistemi
    Restoran programı sipariş ve satış süreçlerinize yönelik birçok yetenekli özellik sunar. Barkodlu hızlı satış, sipariş ve adisyon yönetimi, Caller ID ile paket sipariş gibi temel özelliklerin yanında Yemeksepeti, Getir, Trendyol ve Migros gibi tüm online sipariş sistemlerine entegre çalışırsınız. Ingenico yazarkasalara entegre şekilde nakit ve kredi kartı ödemeler alabilirsiniz. Bunun yanında cari hesaplar, stok ve rezervasyon yönetimi gibi gelişmiş özelliklerin de hepsi bir arada.

    Online Yönetim ve Mobil Raporlama
    Online yönetim özellikleri sayesinde herhangi bir cihazdan ürün ve fiyatları değiştirebilir, satış, gün sonu ve kasa raporlarına anında erişebilirsiniz. Tüm güncellemeler adisyon sisteminize otomatik olarak aktarılır. Menulux Boss mobil rapor uygulaması sayesinde de Android veya Apple iOS telefonunuz üzerinden raporlarınıza erişebilir, stoklarınızı da anlık olarak kontrol edersiniz.

    Tüm cihazlarda çalışan bulut tabanlı restoran adisyon programı için Menulux’e hemen başvurun.

    Yeni nesil POS sistemleri ve adisyon programı hakkında daha fazla bilgi için www.menulux.com web sitemizi ziyaret edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menulux -- 26 Şubat 2024; 19:36:36 >
  • http://mimaxpos.com/m724-cafe-restaurant-yonetim-otomasyonu/

    M724 Restoran yazılımı Android, IOS, Windows Phone, Windows Universal vs… gibi birçok platformda çalışabilen, kullanıcı dostu bir yazılımdır. M724 sayesinde yapabilecekleriniz,
    » Bütün platformlarda çalışabilir,
    » Her personelinize uygun yetki seviyesi tanımlayabilir,
    » Siparişleri ister yazıcıdan, ister tablet vb. bir cihazdan takip edebilir,
    » Bir siparişin ne kadar sürede hazırlandığını, servis edildiğini takip edebilir,
    » Bildirim modülü sayesinde, hazırlanan sipariş bilgisi alabilir(sipariş veren personelin cihazına gidecek şekilde), silinen siparişleri yönetici olarak anında görebilir,
    » Silinen siparişler yetkili personel tarafından bildirim olarak görülebilir ve ilgili sipariş sadece yetkili personel tarafından silinebilir,
    » Reçete tanımı yaparak üretiminizi ve firelerinizi takip edebilir,
    » Masa veya sipariş aktarma işlemi yapabilir,
    » Parçalı ödeme sayesinde ister ürün bazlı ister tutar bazlı ödeme alabilir,
    » Masa boşaltma işlemi sayesinde yeni gelen müşteri ile masadan kalkan müşterinin hesaplarını ayrı görebilir,
    » Self servis, paket servisi modülü ile de satışlarınızı yapabilir,
    » Gün sonu, masa raporu, personel raporu, ürün raporu, kategori raporu gibi bir çok raporlama sayesinde işletmenizi daha iyi bir seviyeye getirebilir,
    » Ve bunun gibi birçok özelliği hızlı ve stabil bir şekilde kullanabilirsiniz.
  •  RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ
    Kullanım açısından beklentilerinizin bir tık ötesini özel tasarım ve kodlamalarla, sade görsellik ve teknik olarak da tamamen işlevsellik odaklı POS sistemi üretmektedir.

    Birçok benzer firmalara oranla seçiciliğimiz, farklı çizgimiz ve kalite anlayışımız ile kimi zaman sıfırdan özenle işletmenizin üm sistemini oluşturuyor, kimi zaman da mevcut donanımınız üzerinden devam ettiriyoruz. Bunları yaparken de sizleri en iyi şekilde temsil edecek, kaliteli, farklı ve kullanışlı olmasına, personel eğitiminin tam ve anlaşılmış olmasına özen gösteriyoruz.

    Öncelikli işimiz Restoran & Cafe & Bar POS yazılım ve donanım hizmetleri olmakla birlikte Web Yazılım&Tasarım alanında da uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz.

    Bizimle hayal kurmaktan korkmayın.

     RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİhttp://www.ixirpos.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna2318 -- 13 Mart 2018; 14:53:20 >
  • Teperes olarak ücretsiz demo yapıyoruz.

    www.teperes.com
  • Codesoft Yazılım -http://www.codesoft.com.tr

    Sektör farketmeksizin Şirketinize özel yazılım ve ön muhasebe yazılımlarımız ile hizmetinizdeyiz.!!

    Ekonomik fiyat doğru yazılım 0266 225 50 35 - 0539 763 09 16
  • https://www.posmaks.com/


    Paket servisi siparişlerimizde bir takım aksaklıklarla karşılaşıyordum. internetten araştırdıktan sonra Posmaks'a girip demo talebi oluşturdum. Çok hızlı bir şekilde bana geri dönüş yaptılar, hızlı kurulum ve program için eğitim verdiler. aslında ilk başta biraz çekindim ek ücret alırlar diye ama almadılar. eğitim ücreti de yokmuş:) paket siparişlerimizi artık tek bir sayfadan kontrol edebiliyoruz. hem yemeksepeti entegrasyonumuz oldu hem telefon ile gelen siparişler ekrana düşüyor bir de yetmezmiş gibi benim işletmeme özel web sitesi oluşturdular. bu üç noktadan siparişlerimi farklı fiyatlarda oluşturabiliyorum ve siparişlerimi çoook hızlı teslim ediyorum :)

    eğer sizde sürekli yıllık bakım parası, güncelleme ücreti gibi ek ödemelerden yorulduysanız Posmaks yazılımına bir bakın derim.
  • Merhabalar. Konu ile ilgili cihaz ve işletim sistemi zorunluluğu olmadan

    -Sipariş Alım, Kayıt ve Yedeği Sağlayan
    -Stok Takip, Uyarı ve Yedekleme Sağlayan
    -Müşteri Takip ve Gelişmiş Ayarlamalara Sahip
    -İstek tek şube ister şubeler arası yönetim hakkına sahip
    -Vergilendirme ve Maaliyet sistemleri sağlayan
    -Ücretsiz 1 ay deneme sürümüne sahip
    -İlk yıl 60TL/Ay ücretlendirme ile profesyonel bir çözüm sunabiliriz. Referans ağımız hakkında bilgi sahibi olmak için Özel Mesaj yolu ile ulaşabilir ve ücretsiz deneme talebinde bulunabilirsiniz.
  • Merhaba arkadaslar, Tum tech urunlerini kullanabileceginiz Oracle ucretsiz deneme surumu icin benimle iletisime gecebilirsiniz.
  • Merhabalar. Teknik servis bakım takibi için özel bir yazılım var mıdır? Kraftone 802 902 C812 CID602 caller id cihazlarıyla kullanılabilecek, yaklaşık 200-300 kayıtlı müşteriye telefonla hizmet siparişi servis randevusu hizmeti verecek. Sambapos, Akınsoft, Sentez, Atılım erp12 rop resto eray advanrps vb kraftone callerid donanımlarıyla çalışan benzer altyapılı programlar olabilir.
  • Vallaha biz uzun zamandır sambapos kullanıyorduk ama teknik bir sorun oldugunda başımıza gelmeyen kalmadı sonra restoyu denedik ondanda dstek alamadık adamları arıyoruz hafta sonu gelemeyiz diiyorlar garsonlar çalıyor ediyor mu korkusuyla iş yaptık 1 ay en sonunda ipos restoran programını aldık kafamız rahat bu dertten bizi kurtardıkları için Süleyman Bey'e teşekkür ederiz.Bende heryerde bu konuda tavsiye ederim bizim programı.Bence program almadıysanız hem uygun fiyatlı hemde herşey var programda.İşletme sahibi arkadaşlara şiddetle öneriririm.
    www.siparisprogrami.net
  • https://restomenum.com/ a bir bakabilirsiniz
  • Ege Adisyon'u tavsiye ederim. Türkiye'nin en iyi bulut tabanlı adisyon ve qr menü sistemi deniliyor. İşletmemizde bizde kullanıyoruz. Hem fiyat olarak çok uygun hemde gerçekten fevkalade bir yazılım.




    Bizi en çok mest eden özellikleri yazıyım




    Garson çağırma modülü (müşteriler masalarına garson çağırabiliyor. direk garsonlara bilgi gidiyor. şu masa garson talebinde bulundu diye.)

    Qr Menü'den sipariş. (Müşteri QR menüden kendi siparişini kendisi girebiliyor sisteme.)

    Mutfakta ekran kullanılması. sipariş yazıcısını kaldırmış adamlar mükemmel olmuş. sipariş direk mutfak ekranlarına düşüyor. hazırlanınca rengi değişiyor. servis edilince mutfaktan kalkıyor falan çok ileri düzey birşey yapmışlar.

    Detaylı Ciro takibi falan çok kullanışlı



    tavsiye ederim. www.egeadisyon.com

  •  RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ



    Adisyo, Hızlı ve Kurulum Gerektirmeyen POS Sistemi


    Adisyo, kafe restoran operasyonlarınızı herhangi bir cihaz üzerinden yönetebileceğiniz düşük maliyetli, basit ve kullanımı kolay bulut tabanlı pos sistemidir.


    Eğitim ve kurulum gerektirmeden üye olur, ürünlerinizi tanımlar ve dakikalar içinde sipariş almaya başlarsınız.


    Üstelik ilk 15 gün ücretsiz



    Aşağıdaki bağlantı yardımıyla üye olun, dakikalar içinde bir pos sistemine sahip olun!



    https://pos.adisyo.com/#/signup



    İletişim: 0216 706 06 24


    Mail: destek@adisyo.com






    Zincir Restaurantlar


    Adisyo Çoklu Şube Yönetimi ile İşletmenizin Bütün Şubelerini Tek bir Noktadan Yönetin


    Adisyo'nun şubeli restaurant & cafe'ler için geliştirdiği masa yönetimi, paket sipariş-kurye yönetimi, müşteri yönetimi ve çoklu şube yönetimi özellikleriyle rakiplerinizden ayrışın.





    Bulut Mutfak


    Bulut Mutfaklar için Hızlı ve Kurulum Gerektirmeyen POS Sistemi


    Adisyo ile bulut mutfağınızı paket sipariş-kurye yönetimi, gelişmiş entegrasyonlar ve müşteri yönetim paneli ile tek bir yerden kolayca yönetin.





    Hotel Cafe & Restaurant


    Hotel Cafe & Restoran İşletmeniz için Hızlı ve Kurulum Gerektirmeyen POS Sistemi


    Adisyo'nun hotel içerisindeki cafe & restoran işletmeler için geliştirdiği masa yönetimi, paket siparişi ve kurye yönetimi, müşteri yönetimi özellikleriyle rakiplerinizden ayrışın.





    Dijital QR Menü


    Adisyo Dijital QR Menü ile Temassız Sipariş ve Ödeme Alın


    Müşterileriniz masadaki QR kodu, telefonlarına okutarak ürünlerinize erişir ve hijyen kurallarına uyarak kolaylıkla siparişlerini verir.  Dijital QR menüyle klasik kâğıt menülerdeki baskı maliyetlerinden kurtulun.





    Stok Maliyet Yönetimi


    Tükenen ve Kritik Stoklarının Bilgisini Hemen Alın


    Adisyo ile ürünlerinizin stok bilgilerini tutabilirsiniz. Eğer stokta kalmayan bir ürün sipariş olarak girilirse Adisyo sizi uyarır, böylece ürününüz bitmeden tedarik için önlem alabilirsiniz.





    Mutfak (Sipariş) Yönetimi


    Adisyo Mutfak Sipariş Yönetimi ile Siparişlerini Kolayca Yönetin


    Adisyo mutfak yönetim sistemiyle servis ve mutfak arasındaki iletişimi sağlayarak zamandan tasarruf edin! Siparişin geldiği andan mutfakta hazırlanıp müşteriye ulaşmasına kadar olan süreci kolayca yönetin.





    Gelişmiş Entegrasyonlar


    Adisyo'nun En Çok Tercih Edilen Uygulamalarla Entegrasyonunu Kullanarak Müşterilerinize Daha İyi Hizmet Verin


    Trendyol, Yemek Sepeti, Getir, Migros Yemek vb. entegrasyonlarını kolayca devreye alarak hizmet ve müşteri ağınızı genişletebilirsiniz





    Cari Hesap Yönetim


    Adisyo Cari Hesap Yönetimiyle müşterilerinize ait Ödeme ve Tahsilat İşlemlerini Kolayca Takip Edin!





    Raporlama ve Analiz


    Satış, Stok ve Çalışan Performansı gibi Önemli Verileri Kolayca Takip Edin


    Adisyo ile yapmış olduğunuz tüm satış, ödeme ve stoklarınız işletmenize özel detaylı ve anlaşılır raporlar halinde sunulmuştur.





    Garson Çağrı Sistemi


    Adisyo'nun El Terminali ve Garson Uygulaması ile Sipariş Alımlarını Kolayca Yönetin


    Adisyo Garson uygulamasını telefonunu yükleyerek bir el terminaline dönüştürebilir ve siparişlerinizi rahatça alabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisyo -- 20 Ocak 2023; 10:25:17 >
  •  RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ
     RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİadisyo.com
    Adisyo – Bulut Tabanlı Adisyon Programı | Restaurant Programı | Cafe & Bar Programı | Restoran Otomasyonu | 15 Gün Ücretsiz Adisyon Programı
    https://adisyo.com

    kullanmaya başladığımdan beri restaurantım içindeki işleyişi dşünmeyi bırakıp restaurnat için ne yapabilirimi düşünmeye başladım beni büyük bir karmaşadan kurtardı, başka pos sistemleri gibi destek hattına ulaşılması zor değil şunu rahatlıkla söyleyebilirim apple bir adisyo iki destek konusunda kesinlike herşeyle ilgilenip sonuca ulaştırıyorlar.

    şuanki piyasada fiyat ve işlevsellik olarak daha iyisi olduğunu düşünmüyorum.

  •  RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİ
     RESTORANT ADİSYON PROGRAMI ÖNERİLERİadisyo.com
    Adisyo – Bulut Tabanlı Adisyon Programı | Restaurant Programı | Cafe & Bar Programı | Restoran Otomasyonu | 15 Gün Ücretsiz Adisyon Programı
    https://adisyo.com

    2019 dan beridir kullanıyorum adisyoyu. Sektörde durmadan kendini geliştiren yenilikçi ve her konuda iletişime anında geçebildiğim bir işletme hiç düşünmeyin arayın zaten görür görmez bana teşekkür edeceksiniz. Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar.

  • QR kodları, akıllı telefonların kamerası ile okunabilen, hızlı ve etkili bir şekilde bilgiye erişim sağlayan bir teknolojidir. QR kodlu menüler ise restoran, otel ve cafelerde kullanılan kağıt menüler yerine, müşterilerin telefonlarına indirebilecekleri dijital menülerdir. Bu sayede müşteriler, menülerde yer alan ürünlerin fotoğraflarını görüntüleyebilir, fiyatları karşılaştırabilir ve hatta siparişlerini doğrudan telefonlarından verebilirler. Bu da müşteri deneyimini artırırken işletmelerin hizmet kalitesini ve verimliliğini yükseltir.



    https://karasoft.com.tr/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoftcomtr -- 27 Nisan 2023; 23:28:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.