Şimdi Ara

Smart IPTV uygulamasını satın alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
12
Favori
184.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Televizyonda ıptv kullanmak için bildiğiniz gibi bu lanet programa ihtiyaç var çok fazla rakipleri de yok diye biliyorum mecbur kalıyoruz. Bende 1 hafta deneme sürümünden sonra bu programı satın almak istedim tv uygulaması üzerinden kart bilgilerimi girdim fakat yurt içi yurt dışı her yerden alışveriş yaptığım kartımla satın alamadım. Gerçi aldım hesabımdan parası çekildi dekont elimde fakat karşı taraf biz göremiyoruz türkiyeden alınınca bu sorun çok oluyor falan diyor. Onun üstüne web sitesinden satın almayı denedim hata verdi tekrar denedim gene hata verdi hata başına da 4 tl civarı para almışlar. Telefonla falan sormuyor sadece para kesiliyor ve bilgi geliyor o derece güvensiz bir alışveriş.

    Ben bu uygulamayı kesinlikle satın almak istemiyorum varsa alternatifi bildirin onu indireyim ve sizde almayın. Karşınızdaki muhattaplarda öyle olgun kişiler falan değil destek alamıyorsunuz.



  • OttPlayer alternatif olarak kullanabilirsiniz. Ücretsiz ama biraz meşakatlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    Onu denedim hocam üyelik istiyor üye oldum aktivasyon maili gelmiyor o yüzden onuda kullanamadım.

    OTT player için gmail hesabınız olması gerekiyor.Tekrar deneyin.
    Büyük ihtimal hotmail hesabınızla denediniz.

    OTTplayer ve SSıptv var.Keşke satın almadan önce araştırsaydınız.Geçmiş olsun.
  • merhaba ücretli iptv edindim. Verilen link yardımıyla bilgisayar ve iphone dan rahatlıkla maçları takip edebiliyorum. Ancak Ott player aracılığıyla(bedava olduğu için) samsung smart tv den yayınları izlemek istiyorum. Elimdeki link sonu =mpegts ile biten bir link. Bunu m3u linki olarak OTT player a mı yüklememiz lazım. Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cowcow

    merhaba ücretli iptv edindim. Verilen link yardımıyla bilgisayar ve iphone dan rahatlıkla maçları takip edebiliyorum. Ancak Ott player aracılığıyla(bedava olduğu için) samsung smart tv den yayınları izlemek istiyorum. Elimdeki link sonu =mpegts ile biten bir link. Bunu m3u linki olarak OTT player a mı yüklememiz lazım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

    https://www.youtube.com/watch?v=WljvbYjLLrE


    Bu videoda anlatımı var
    OTT player kayıt olurken gmail hesabı kullanınız.hotmail kabul etmiyor.şifrenizide mümkün olduğunca karışık ve zorlu yapınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09kezman09 -- 28 Ağustos 2017; 12:41:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    Ben iptv satın aldığım kişiye söyledim bana smart ip tv uygulamasını satın aldı. Hatta senin paran gitti buda benden olsun diyip benden ücretinide almadı kendi cebinden verdi.



    Ott player bende yapamamıştım.

    Hangi IPTV saglayicisindan yararlanıyorsunhz?
  • Smart IPTV uzun zamandır kullanıyorum hatta kayın pederimede satın almdımhttp://siptv.eu/activation/ buradan tvnin mac adresini girip satın aldım sorun olmamıştı.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Memnunmusunuz iptv den.



    Bende dusunuyorum ama maclarda vs donma olursa bosuna para vermeyeyim diyorum.



    Smart tv programina ve pc deki vlc ye kurmayi dusunuyorum.

    Görüntü kalitesi ful hd olan iptv varmidir arastirmadayim.

    Pm atarsaniz sevinirim.
  • Elimde fazladan iptv hesabı mevcuttur. Siteyi özelden iletirim. Almak isteyen mesaj atabilir. Görüntü çok net olmasa bile güzel görüntüsü var. Düşünen olursa yazabilir.
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    ... reklam yasak diye kaldırdım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beni benimle bırak hacı -- 8 Eylül 2017; 16:23:11 >
  • smart iptv de bu sorunu yaşayanlar arttı

    sebebi tahmin ediyorum ki fake mac adresleri

    ve çakışıyor haliyle bazıları

    aynı sorun mag 250 ler de de oluyor stb emülatatöre fake mac ekleyebiliyorsunuz misal.

    ayrıca smart iptv evet kullanışlı ama buffering sistemiyle çalışıyor. ss iptv daha iyi sanırım. en iyisi mkiptv diye duydum yalnız.

    ben mag 256 kullandığım için pek bilgim yok tek dicem donma çok oluyor görüntü kalitesi düşük oluyor (tv philips)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beni benimle bırak hacı

    smart iptv de bu sorunu yaşayanlar arttı

    sebebi tahmin ediyorum ki fake mac adresleri

    ve çakışıyor haliyle bazıları

    aynı sorun mag 250 ler de de oluyor stb emülatatöre fake mac ekleyebiliyorsunuz misal.

    ayrıca smart iptv evet kullanışlı ama buffering sistemiyle çalışıyor. ss iptv daha iyi sanırım. en iyisi mkiptv diye duydum yalnız.

    ben mag 256 kullandığım için pek bilgim yok tek dicem donma çok oluyor görüntü kalitesi düşük oluyor (tv philips)

    Ben ott player kullanıyorum daha stabil. Kullandığım ip tv de donma yaşamıyorum. Samsung smart tv. Spor, sinema,belgesel,çocuk, vb. Şeklinde ayırdım dosya m3u halinde hiç sıkıntı yaşamıyorum. Ott playerde önce gmail İle hesap açıyoruz. Listeyi ayrı ayrı ekliyoruz. Daha sonra tv ye kurduğumuz ott playere mail ve şifremizi giriyoruz. Altta ki satırda "tile" yazıyı "list c " ile değiştirince daha güzel oluyor. Son eklediğim de genel liste olarak ekledim. Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine logoda ekledim. İsteyene logoları atarım.


    Smart IPTV uygulamasını satın alamama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 9 Eylül 2017; 23:51:2 >
  • Smart iptv uygulamasını satın almadan önce uygulamayı kaldırın ve yeniden yükleyin sonrasında satın alma işlemini gerçekleştirin. Ödemeyi televizyon üzerinden değilde web site üzerinden yazınız. Uygulamada bazen problemler olabiliyor. Buda onlardan birisi sanırım
  • internetten bulduğum bir m3u dosyasını biraz önce kaç defa yüklememe rağmen televizyonda kanalları göremedim. uygulamayı kaldırdım televizyonu kapattım - açtım uygulamayı yeniden kurdum tekrar kurulum sağladım bu sefer çalıştı. uygulama sanırım bazen bug'a giriyor. Türk çözümü kaldır yeniden kur düzelir.
  • Genelde smart iptv 'de sorunlar çıkmakta ama bunu sıklıkla güncelleme yaparak çözebilirsiniz. Genel sorunlarda codec sorunu oluyor yani video ya ses ya görüntü sıkıntısı oluyor ki genelde bu durum görüntü var ses yok. Eh burada da tv nin içeriğind eolan DIVX codeclerinin ne yazık ki sürekli güncellenmiyor olması ve cihaz üreticisinin pek sıklıkla bu gereksinimlere ayak uyduracak güncellemeri çıkartmıyor olması en büyük sorunu teşkil ediyor. Tabi smart tv niz android değil ise!

    Eğer android smart tv de programı kullanıyorsanız tüm tabanda codecler yüklenebildiği için sorun yaşamıyorsunuz bu sefer tabiki

    Ek cihaz almak ta hem külfiyet hem gereksiz alan kaybı pfffffff
  • Edit: Zaten cevaplamışım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikimdemirgibi -- 10 Nisan 2018; 20:1:8 >
  • izlemek için ödeme yaptım daha sonra smarttv marketinde ott player i gördüm. hem bedava hemde kanal menüsü falan daha kullanışlı. boşu boşuna para vermişim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nikimdemirgibi

    Genelde smart iptv 'de sorunlar çıkmakta ama bunu sıklıkla güncelleme yaparak çözebilirsiniz. Genel sorunlarda codec sorunu oluyor yani video ya ses ya görüntü sıkıntısı oluyor ki genelde bu durum görüntü var ses yok. Eh burada da tv nin içeriğind eolan DIVX codeclerinin ne yazık ki sürekli güncellenmiyor olması ve cihaz üreticisinin pek sıklıkla bu gereksinimlere ayak uyduracak güncellemeri çıkartmıyor olması en büyük sorunu teşkil ediyor. Tabi smart tv niz android değil ise!

    Eğer android smart tv de programı kullanıyorsanız tüm tabanda codecler yüklenebildiği için sorun yaşamıyorsunuz bu sefer tabiki

    Ek cihaz almak ta hem külfiyet hem gereksiz alan kaybı pfffffff
    reklamını yaptığınız iptv sitesi aşırı pahalı... 80 eur nedir yıllık ??
  • ss iptv ücretsiz öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    ss iptv ücretsiz öneririm
    ucretsız ama m3u atılıyor smart iptv url lınkı ıle otomatık guncelleme yapar favorı grupları olarak hız olarak daha ıyıdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.