Şimdi Ara

TürkNet Smart TV YouTube ve Netflix Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seg Smart TV kullanıyorum dün akşam YouTube da videolar açılmamaya başladı. YouTube uygulamasına giriyor ama Video yükleniyor kısmında kalıyor. Netflix in de açılmadığını fark ettim. Sorunun TV den kaynaklı olabileceğini düşündüm sonra Turkcell hattımdan WiFi hotspot açıp TV ile bağlanınca 2 uygulama da normale döndü. Sorun TürkNet kaynaklı gözüküyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Modemi resetleyin düzeliyor.
  • Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun devam ediyorsahttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
  • Dün aynı sorunu yaşadım. Modemi açıp kapattım düzelmedi ve vpn ile bulgaristan serverına bağlandım (bu arada daha az ping aldım serverdan söylemeden geçemeyeceğim :D) ve sorun çözüldü.

    Şu iptvler'e ne protokol uyguluyorsanız artık vazgeçin. Millet sizin keyfinize gmre aldığı servisi kullanmayacak. İstediği gibi istediği yerde kullanacak. Bunu kısıtlama yetkisine de haddine de sahip değilsiniz.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    VPN de denedim ama yine TV de YouTube ve Netflix videoları izlenmiyor. İşin bir ilginç bir kısmı daha var cep telefonunda da YouTube uygulaması çalışıyor ama Chrome da YouTube videoları açılmıyor ve Netflix uygulaması da çalışmıyor. Mobil internette hepsi normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Napıyorlarsa yayınla ilgili herşeyi etkiliyor işte hocam. Bugün de aynı. VPN, bulgaristan serer'a bağlandım 0 donma.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum, samsung smart tv youtube uygulaması açılmıyor. Wifi hotspot yapınca açılıyor. Kesin çözüm nedir? Desteğe yazdım. Bakalım ne cevap verecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikes -- 14 Haziran 2020; 23:0:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plusnettr P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncu_

    Napıyorlarsa yayınla ilgili herşeyi etkiliyor işte hocam. Bugün de aynı. VPN, bulgaristan serer'a bağlandım 0 donma.
    Samsung tv de vpn nasıl oluyor hocam? Bilgi verirseniz sevinirim.

    Merhaba ikes Bey, ben Alper E.
    Bağlanma problemi yaşıyorsanız iseniz çözüm yolu bulabilmemiz için sorunun yaşandığı saatler arasında, PC üzerinden, kablolu olarak, VPN benzeri programlar ve DNS kullanmadan tracert testi yaptıktan sonra, sağ alt köşede bağlantı simgesi görenecek şekilde tam ekran görüntüsünü Online İşlem Merkezi üzerinden paylaşabilirsiniz. İyi günler dilerim.
    Tracert testi nasıl yapılır?
    - Klavyenizdeki sol alttaki pencere butonuna basılı tutup R ye basın. (Pencere + R)
    - Çıkan küçük ekrana CMD yazın.
    - Siyah bir ekran açılacak. Oraya giremediğiniz web sitenin adresini "tracert facebook.com" ya da "tracertwww.google.com" şeklinde girin.


    Sorunu anlattım tvnin youtube uygulamasında sadece bu sorunun olduğunu belirttim. Gelen cevap bu.




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Destek kaydı oluşturdum. İnternet erişimi ve hızı ile alakalı bir erişim sorunu değil. Umarım bağlantı hızını etkileyecek bir çalışma olmaz kaş yapalım derken göz çıkarmayız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikes İ kullanıcısına yanıt
    Onlara birşey anlatılmıyor hocam. Hepsi man kafa. Smart tv'de vpn nasıl olur açıkçası bilmiyorum. Burda bilgisi olan biri varsa yardımcı olur. Ben (iptv'yi) bilgisayarda kullandığım için vpn kullanabiliyorum.
  • ikes İ kullanıcısına yanıt
    Bandwidth throttling uygulanıyorsa VPN ile bu aşılır. Diğer sorunları bilemem. Android TV veya TV Box kullanıyorsanız Store'dan uygulamasını yüklüyorsunuz o kadar. Kullandığınız VPN'in Store'da uygulaması yoksa, apk olarak yükleyebilirsiniz. Şahsen bu tarz sorunlar yaşamıyorum, zaten kullandığım ISS'da TurkNet değil, ama Netflix'in yurtdışı kütüphanelerine erişmek/seyretmek için kullanıyorum.
  • Bilinen bir VPN hizmetine modemle bağlandım. Televizyonda çalışmayan uygulamalar çalışmaya başladı. Geçen gün telefonla arayıp sorunu dinlediler anlattım bana televizyonun teknik servisinden destek almam gerektiğini söylediler. Ya diyorum başka servis sağlayıcısı kullanınca çalışıyor sizde çalışmıyor diye anlamıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de samsung tvde aynı sorunu yaşıyorum. Buna ek olarak playstation network e de bağlanmıyor. 2 gündür teknik destek cevap vermiyor. Bu gidişle iptal ettiricem aboneliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Tv de 2 gündür problem devam ediyor gecenin 5inde aniden gitti ve hız problemi çözüldü deyip sallıyorlar. Az önce de numaralarını bulup aradığımda yüzüme telefon kapattılar utanmazlar. 13 günde bezdirdiler yemin ediyorum. çorluda durum bu. Ayrıca upload hızım kendi önerdikleri hız testi sitesinde ortalama 0.025 olarak gözüküyor. farklı sitede 5 mb. muhtemelen uyguladıkları bir şeyden dolayı böyle oluyor ama bunu açıklamıyorlar. bulgaristan vpn demiş arkadaş ona nasıl giriyoruz tv den?
  • Rampoldi59 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz kayıt numarasını buradan paylaşabilir misiniz? Konuyu network ekiplerimize ben ileteceğim.
  • Ergin59 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz kayıt numarasını buradan paylaşabilir misiniz? Konuyu network ekiplerimize ileterek çözümleyeceğim.
  • Destek No
    34313058
    buyrun sinir kat sayısı her geçen saat artıyor umarım çözüm olur. Yarın bağlattığımın 14. günü. Bugün olmazsa yarın iptal ettireceğim.
  • Benim sorunum çözüldü. umarım herkesin düzelir
  • Ergin59 E kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.