Şimdi Ara

Slumdog Millionaire (2008) | Danny Boyle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok duydum son günlerde ismini.İndiriyorum bakalım.
  • Altın küreyi kaptığı gibi izlemiştim.
    Bence sayıları gittikçe artan , kalitesi, senaryosu vasatı geçemeyen hollywood yapımlarının içinde bir çiçek gibi.

15 milyon dolarlık bütçesiyle kazandığı başarılar ortada. Tebrik etmek gerekiyor.

Umarım bizim yapımcılarda ders alırlar diyeceğim ama ...

Vikas Swarup Türkiye' de de görev almış geçmişte. Kim bilir kitabında bir etkimiz olmuştur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 25 Şubat 2009; 18:31:23 >
  • Bu filmi eleştirenlere anlam veremiyorum.Neyini beğenmediniz söyler misiniz ? Ya da Benjamin'de daha beğenicek ne buldunuz ? Dikkat çekmek için eleştiri yazmayın lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bu film 200 oscar alsa da izlemem dramlar beni uyutur.

Öyle düşünme,herşey var filmde,genel işleyiş gayet başarılı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mqos

Bu filmi eleştirenlere anlam veremiyorum.Neyini beğenmediniz söyler misiniz ? Ya da Benjamin'de daha beğenicek ne buldunuz ? Dikkat çekmek için eleştiri yazmayın lütfen.

zaten dikkatli bakarsan neyi beğenmediğimizi yazdık..sende yazmış olmak için yazma emi?

• Fİlm güzeldi fakat o kadar fazla ödül filme fazla bence.
  • Aslında keşke indirmeseydim ve ilk sinemada izleseydim diye düşünüyorum. İzlediğim için şimdi sinemaya gitsem fazla zevk almayacağım.
    Ama iyi bir gişe yapacağı belli.
  • Güzeldi 8 / 10
  • Bugün gittim çok beğendim ödülleri sonuna kadar hakediyor.
  • Aldığı bütün Oscarları sonuna kadar hakeden, 10/10 bir film...
  • arkadaşlar internet sitesinde filmle ilgili tanıtımlarda salimin çok para kazanıp parasıyla öldüğü, jamalın ise zengin ve mutlu bir hayat yaşayacağı söyleniyor.

ben filmi izledim ve şu kanıya vardım: ''Jamal kazandığı ödülü kardeşine veriyor bence ve onun karşılığında kıza yardım ediyor zannedersem salim. o küveti doldurduğu paralar yirmi milyon rupiden olabilir. jamalda parayı veriyor ama sevdiğini alıyor''

yani programın bizde canlı yanınlanmadığını düşünüp orda da öyle olabileceğini varsayıp bu kanıya vardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: josseph84

arkadaşlar internet sitesinde filmle ilgili tanıtımlarda salimin çok para kazanıp parasıyla öldüğü, jamalın ise zengin ve mutlu bir hayat yaşayacağı söyleniyor.

ben filmi izledim ve şu kanıya vardım: ''Jamal kazandığı ödülü kardeşine veriyor bence ve onun karşılığında kıza yardım ediyor zannedersem salim. o küveti doldurduğu paralar yirmi milyon rupiden olabilir. jamalda parayı veriyor ama sevdiğini alıyor''

yani programın bizde canlı yanınlanmadığını düşünüp orda da öyle olabileceğini varsayıp bu kanıya vardım.

Bir şeyi kaçırıyorsun ama Salim, Latika'yı bıraktıktan sonra Jamal 20 milyon rupiyi kazanıyor

• sonuçta polis sorguya çekerken de programı izliyor olabilir. yani kaset kaydından değil de programın banttan yayınından... (sadece bi fikir aydınlatırsanız sevinirim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: josseph84

arkadaşlar internet sitesinde filmle ilgili tanıtımlarda salimin çok para kazanıp parasıyla öldüğü, jamalın ise zengin ve mutlu bir hayat yaşayacağı söyleniyor.

Yok Salim latikayı bıraktıktan sonra ölüyor 20 milyon rupi ile alakası yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Bu filmi eleştirenlere anlam veremiyorum.Neyini beğenmediniz söyler misiniz ? Ya da Benjamin'de daha beğenicek ne buldunuz ? Dikkat çekmek için eleştiri yazmayın lütfen.

zaten dikkatli bakarsan neyi beğenmediğimizi yazdık..sende yazmış olmak için yazma emi?

bu niye üstüne alınmış şimdi ya.. hay allahım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

bu niye üstüne alınmış şimdi ya.. hay allahım

"bu" değilim ben bu 1 2. ise bende bu filmi eleştiren kişilerdenim o yüzden cevap verme gereği duydum

• Sen beğenmişsin yinede,benim dediğim hiç beğenmiyor hiç haketmiyor diyenlereydi... Bu nasıl film,Türk sinemasına benzemiş diyenler vs vs... Üstüne alınması gereken kişiler ''belli'' zaten.
  • arkadaşlar şaka gibi yorum yazıyorsunuz.Dikkat çekmek için buraya gelip beğenmedim yazsam ne işe yarayacak.Donanımhaberde dikkat çektim diyelim bana bir kazancı olacak mı?Çok komiksiniz.Benjamin Button daha iyi bir filmdi.Şu anda ki ekenomik kriz ortamında adamların umuda ihtiyacı vardı.O yüzden böyle umut pompalayan bir yükseliş hikayesine oscarı verdiler.Ama filmin müzikleri mükemmel 1 aydan beri dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi director -- 3 Mart 2009; 0:39:47 >
  • quote:

Sen beğenmişsin yinede,benim dediğim hiç beğenmiyor hiç haketmiyor diyenlereydi... Bu nasıl film,Türk sinemasına benzemiş diyenler vs vs... Üstüne alınması gereken kişiler ''belli'' zaten.

ilk mesajında "hiç beğenmeyen" "az beğenen" ayrımı yapamadım kusura bakma..birde bunun üstüne hem Slumdog Millionaire filmini eleştirip hemde Benjamin Button'u sevince üstüme alındım..düşününce haksızda sayılmam aslında
  • izledim bugün kız arkadaşmla çok güzel film tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.