Şimdi Ara

Slumdog Millionaire (2008) | Danny Boyle (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden beğendim filmi :)
    Hele o çocuğun tuvalet çukuruna atlama sahnesi.Bu ne sevgi aaah bu ne ızdırap dedirtti
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Cidden beğendim filmi :)
    Hele o çocuğun tuvalet çukuruna atlama sahnesi.Bu ne sevgi aaah bu ne ızdırap dedirtti

O sahneyi izlerken benim gibi birşeyler yiyenler varsa başka şeyler de diyebiliyor.
  • Ben o sahneyi izlerken makarna yiyordum, senaristin annesine selamlar söyledim
  • evet güzel değişik akıllı bir konu hoş bir film... ama şunu belirtmek istiyorum...

filmin başında çocukları üç silahşörün kitabıyla dövüyorlardı.. kafalarına vuruyorlardı... bu ayrıntı hep aklımdaydı.. aklıma şu geldi en son soru bu üç silahşörler ile ilgili olurmu acaba... gerçektende öyle oldu.. ama o soru bence o değerdeki bir ödülde sorulacak soru değildi... o şarkıların yada altı patların sorusu o sorudan daha zor bir soruydu... o en son üç silahşörler sorusu başka daha kaliteli bir soru olsaydı daha iyi olurdu kanatindeyim.. ama film baştan sona çok güsel.. izelttiriyior kendini...
  • Filmi dün gece izledim gerçekten çok güzeldi uzun süredir izlediğim en iyi film sonunda dans sahneleri hariç tabi.

Yalnız filmi izlerken aklıma Kim milyoner olmak ister yarışmasının hiç canlı yayınlamadığı geldi ama filmde canlı yayınlanıyor, filme uygun olması için canlı olarak göstermişler tamam da normalde olsa telefon hakkı %100 doğru cevaba dönüşürdü burada gerçeklikten uzaklaşmış film.

• Ya ben bugüne kadar hiç film izlemedim. Ya da bu film gerçekten çok iyi.

Az önce izledim bitirdim. Aldı götürdü film resmen. Yer yer komedi yer yer dram sahneleriyle mükemmel bir yapım. Aldığı her ödülü hakediyor kesinlikle.

Sunucunun yanlış cevap verdiğini tahmin etmiştim. Jamal'ın D diyeceğini de tahmin etmiştim. O sahne de çok iyiydi.

Ama yine de mantık hataları vardı. Böyle bir yarışmada sonran bir önceki soruda soru sorulup şıklar verildikten sonra hele de canlı yayınlanıyorsa(ki bu yarışma bildiğim kadarıyla hiç bir ülkede canlı yayınlanmıyor) reklama girilmez. Şike olasılığı çok kuvvetlenir. Herhangi bir yerden bir şekilde öğrenebilir reklam arasında.
    Bu ve canlı yayınlanması hatası haricinde film gerçekten çok iyiydi. Ne diyeyim ki.
    Sonu da mükemmeldi. Kesinlikle. (Dans sahnesi hariç. Ne gerek vardı ki sonda o denli bir dansa?)

Jamal'in büyük hali (yarışmadaki hali [Dev patel]) çok ahım şahım başarılı değildi. Lâkin çocuk oyuncular (gerek jamal gerekse de salim) bence mükemmel oynuyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Şubat 2009; 23:40:17 >

• Yorumlar güzel izlemek lazım bu filmi de...Ama kendimi şartlandırmıcam çok güzeldir mutlaka diye sonra hayal kırıklığına uğruyom :)
  • çok güzel film.izlemeyenler kesinlikle biryerlerden edinsinler.

• İçim içimi yedi canlı yayın olduğunu görünce yarışmanın. Kendimi avutmaya çalıştım ama olmadı. PHI'da hiçbir ülkede canlı yayınlanmadığını söyleyince hayallerim iyice yıkıldı. Eğer hiçbir ülkece canlı yayınlanmıyorsa film bana göre fiyaskodur, sadece senaryoyu bağlamak için gerçeklikten uzaklaşmak olmaz. Bu aynen savaş filminde üzerine havan topu düşmüş askerin yaşamasına benziyor...
  • PHI , Gereksiz Mesajlar'a konu açmıştı , oralarda takılırım bazen ;

Filmi indiriyorum hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

İçim içimi yedi canlı yayın olduğunu görünce yarışmanın. Kendimi avutmaya çalıştım ama olmadı. PHI'da hiçbir ülkede canlı yayınlanmadığını söyleyince hayallerim iyice yıkıldı. Eğer hiçbir ülkece canlı yayınlanmıyorsa film bana göre fiyaskodur, sadece senaryoyu bağlamak için gerçeklikten uzaklaşmak olmaz. Bu aynen savaş filminde üzerine havan topu düşmüş askerin yaşamasına benziyor...

Benim bildiğim kadarıyla ve mantıklı düşününce canlı yayınlanmıyor, yayınlanmaması lazım.
    O zaman telefon joker hakkının bi anlamı kalmaz zaten.
    Hadi canlı yayını geçtim. Sunucunun cevabı verdiği soruda soru ve şıklar verildikten sonra reklam girmesi, yarışmacının tuvalete falan gitmesi büyük hata bence. Yani çok büyük bir şike ihtimali doğuyor burda.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

İçim içimi yedi canlı yayın olduğunu görünce yarışmanın. Kendimi avutmaya çalıştım ama olmadı. PHI'da hiçbir ülkede canlı yayınlanmadığını söyleyince hayallerim iyice yıkıldı. Eğer hiçbir ülkece canlı yayınlanmıyorsa film bana göre fiyaskodur, sadece senaryoyu bağlamak için gerçeklikten uzaklaşmak olmaz. Bu aynen savaş filminde üzerine havan topu düşmüş askerin yaşamasına benziyor...

Benim bildiğim kadarıyla ve mantıklı düşününce canlı yayınlanmıyor, yayınlanmaması lazım.
    Hadi canlı yayını geçtim. Sunucunun cevabı verdiği soruda soru ve şıklar verildikten sonra reklam girmesi, yarışmacının tuvalete falan gitmesi büyük hata bence. Yani çok büyük bir şike ihtimali doğuyor burda.

yahu hadi onu geçtim, şimdi yarışmanın süresi bitince adam eve gidiyo. Adam bilmediği soruyu zorlamaz, düşünür, düşünür süre biter. Sonra adam evde cevaplar gelir.

• quote:

quote:

quote:

yahu hadi onu geçtim, şimdi yarışmanın süresi bitince adam eve gidiyo. Adam bilmediği soruyu zorlamaz, düşünür, düşünür süre biter. Sonra adam evde cevaplar gelir.

Soruyu cevaplamadan süre bitmesi gibi bi olay yok yanlız. Soruyu cevaplayıncaya kadar süre devam eder. Canlı manlı dinlemez.

Spoiler'dan alıntı yaparken rakamların bir tanesini değiştir. Yoksa açılmıyor alıntıdakiler. Bozuk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soruyu cevaplamadan süre bitmesi gibi bi olay yok yanlız. Soruyu cevaplayıncaya kadar süre devam eder. Canlı manlı dinlemez.

Spoiler'dan alıntı yaparken rakamların bir tanesini değiştir. Yoksa açılmıyor alıntıdakiler. Bozuk.

Bant yayında mümkündür, fakat canlı yayında böyle bir şey söz konusu değil.

• quote:

Olağanüstü durumlar sözkonusu olduğunda mümkündür.
  • quote:

quote:

Olağanüstü durumlar sözkonusu olduğunda mümkündür.

İstediği kadar olağanüstü olsun, gerçekçiliği bozmuş

• Çocuğun göz sahnesi çok fenaydı

birde "jemaal" demeleri çok hoştu..

cemaal jemaaal
  • Slumdog Millionaire 8 dalda Oscar aldı.

Slumdog Millionaire (2008) | Danny Boyle

En İyi Film: Slumdog Millionaire

En İyi Yönetmen: Danny Boyle (Slumdog Millionaire)

En İyi Erkek Oyuncu: Sean Penn (Milk)

En İyi Kadın Oyuncu: Kate Winslett (The Reader)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Heath Ledger (The Dark Knight)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Penelope Cruz (Vicky Christina Barcelona)

En İyi Özgün Senaryo: Milk (Dustin Lance Black)

En İyi Uyarlama Senaryo: Slumdog Millionaire (Simon Beaufoy)

En İyi Sinematografi: Slumdog Millionaire (Anthony Dod Mantle)

En İyi Kurgu: Slumdog Millionaire (Chris Dickens)

En İyi Sanat Yönetimi: The Curious Case of Benjamin Button (Donald Graham Burt ve Victor J. Zolfo)

En İyi Görsel Efekt: The Curious Case of Benjamin Button (Eric Barba, Steve Preeg, Burt Dalton, Craig Barron)

En İyi Kostüm: The Duchess (Michael O’Connor)

En İyi Makyaj: The Curious Case of Benjamin Button (Greg Cannom)

En İyi Yabancı Film: Okuribito (Yojiro Takita)

En İyi Kısa Film: Spielzeugland (Jochen Alexander Freydank)

En İyi Belgesel (Uzun Metraj): Man on Wire (James Marsh, Simon Chinn)

En İyi Belgesel (Kısa Metraj): Smile Pinki (Megan Mylan)

En İyi Animasyon (Uzun Metraj): Wall-E (Andrew Stanton)

En İyi Animasyon (Kısa Metraj): La Maison en petits cubes (Kunio Katô)

En İyi Müzik: Slumdog Millionaire (A.R. Rahman)

En İyi Şarkı : Slumdog Millionaire “Jai Ho” (A.R. Rahman, Gulzar)

En İyi Ses Kurgusu: The Dark Knight (Richard King)

En İyi Ses Miksajı: Slumdog Millionaire (Ian Tapp, Richard Pryke, Resul Pookutty)

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 23 Şubat 2009; 10:27:48 >

• Danny Boyle ödülü sonuna kadar haketti bana göre.
    Konuyu düşündüğünüzde basit bir konu hatta arabesk bir konu. Ama yönetmen becerisiyle film çok başarılı hale gelmiş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.