Şimdi Ara

Slumdog Millionaire (2008) | Danny Boyle (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • filmin sonundaki dansı görünce direk kapattım.O ne biçim dans ya
  • Filmi daha yeni izledim, güzeldi ama efsane filmler arasına elbette giremez. 10/7,5 bence
  • Bende filmi yeni izledim
    Filmin kötü yanları mantık hataları ile dolu olmasıydı hemde bariz mantık hataları mesela jamalı yarışmadan sonra metro istasyonunda kimsenin tanımaması büyük bir saçmalık,yarışmanın canlı yayınlanması,çocukların tren seyahati zaten bana çok ütopik geldi vs vs.
    Ama Allah için müziklerini gerçekten beğendim :)
    7/10
  • 1-2 ay oluyor izleyeli, çok güzel işlenmiş hintli 2 kardeşin büyümesi vesaire ama sıkıcı olabiliyor. 6.5/10
  • Hayatımda üç defa izlediğim tek filmdir.
  • Harika bir filmdi. Hiç sıkmadan sonuna kadar izletiyor kendini. b*ka atlama sahnesinde herkesin içi bir hoş olud
  • Çok güzel bir filmdi , enlerim arasına girebilecek kadar iyiydi.
    Sonunda verdiği mesaj da çok güzeldi '' hak yerini bulur ''

Kötü iş yapıp o kadar parayı kazanmasına rağmen salim para içinde ölüyor ve aslında o parayı hakeden kişi , yani jamal alıyor
  • güzel bir film; hayatta yaşadığımız bazı şeylerin anlamı olduğunu gösteren bir film yapmışlar.
  • Çok güzel bir film.
  • Bence biraz abartılmış film. Efsane bir film değildi . Güzel denilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı yıl önce izlemiştim çok iyi bir filmdi gerçekten kesinlikle izlemeyen kalmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Böyle bir filmi 9 yıl sonra izlemek nedir ya Çok iyi bir filmdi. Her sorunun farklı bir hikayesinin olması ve hikayelerin kendisi çok etkileyiciydi.

Zamanında 8 oscar aldığını bilmeme rağmen izlememiştim. Ama yine benim için bi 3 Idiots değil Bu film 8 oscar aldıysa 3 Idiots 12 oscar almalıydı

9/10

Hocam sana yakıştıramadım nasıl izlememiş olursun bu filmi ya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi yeni izledim. Şahsen pek Hint filmleri/dizileri ile aram olmamasına rağmen bunu çok beğendim. Sıkıcı değil, akıcı bir film. Sadece şu yarışmanın ülke çapında abartılması meydanlarda, evlerde insanların toplanıp yarışmayı izlemesi kısımları çok absürt geldi. Onun dışında gözüme batan bir şey yoktu. Konuyu ve kurguyu güzel işlemişler, sürükleyiciydi. 8/10
  • Güzel filmdi 2 gün önce ilk defa izlemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.