Şimdi Ara

Skyrim'in aşırı kötü combat sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda skyrim'i indirdim ve oynamaya başladım arkadaşlar oyunun dünyasına söylenecek söz yok yapay zeka bir o kadar harika aşırı geniş bir dünya istediğini olabiliyorsun inanılmaz bir oyun bu konuda yani ötesi yok tamam ama , o combat sistemi nedir öyle arkadaşlar ben yani oyun tamam çıkalı neredeyse 3-4 sene oluyor ama bu kadar iğrenç bir dövüş sistemi olur mu gerçekten ? rakibe vurmak için yakınına gideceğiz kılıcımız değerse diye . ee ben tam vururken saniyenin yarısı kadar bir süre sonra düşmanda kılıcını kaldırıyor hem ben vuruyorum hem o vuruyor, ee vururken birden kalkanıda çıkaramıyorum skil attıktan yada kılıça vurduktan sorna 1 saniye bekliyorsun kalkanı çıkarmak için, dev ve ejder dövüşlerine değinmiyorum bile devden kaçmak için koşacağız yoksa direk gökyüzüne ışınlıyor bizi tamam ama dümdüz koşup arkasına geçmek zorundayız çünkü koşarken yan tuşuna bastığımızda koşmayı durduruyor karakter, ejderde ise daha tam çözemedim saldırılarındna kaçma işini şuanlık oyunu durdurup un yiye yiye ejderhalarla savaşıyorum skill değiştirmek için habide oyunu durduruyorum favorilere almama rağmen halbuki tuşlara adayabilsek çok güzel olurdu bu kadar güzel bir dünya yapanlar bu skill işinede bir çare bulurdu herhalde, oyunu durdurup favorilerden skill seçmekten bıktım habire oyunu durdurup yemek yiye ye ejderha kesiyorum böyle bir saçmalık yok, bu kadar kötü bir kombat sistemi daha önce görmedim hiç olmazsa geri adım atma falan olsaydı bari saldırılarındna kaçardık sağa sola falan oyunun dünyası inanılmaz güzel ama bu şekilde nasıl oynayıp bitirdi insanlar anlamıyorum

• Ben de pek beğendiğimi söyleyemem, katılıyorum.
    Bu arada favorilerden skillerin ya da eşyaların üzerine gelip numara verebilirsiniz. İşinizi biraz kolaylaştıracaktır. Ayrıca mod olarak kurmadıysanız mutlaka SkyUI'yi kurun. Envanter sistemini bayağı iyileştiriyor.
  • keremg kullanıcısına yanıt
    kurdum hocam bir farkı yok hatta önceki bana daha kullanışlı geldi, bu dövüş sistemi en son 2000 li yıllardaki oyunlarda vardı diye hatırlıyorum ben
  • Skyrim'ın eksilerinden biri, katılıyorum.
  • katılanların olduğu gördüğüme sevindim doğrusu konuyu açarken üyelerin gelipte skyrim'i aşırı övmelerinden korkuyordum
  • Skyrim combat sistemini destekleyenler açık ve net fanboydur. Dümdüz kılıç sallamaktan ibaret bir sistem var. Arada çıkan öldürme efektleri ve kalkan ile sersemletme olmasa resmen sallaya sallaya gidiyorsun.
  • onu geç oyunu durdura durdura oynuyorum canımmı azaldı hemen I tuşuna basıyorum birkaç meyve birşey yiyip can dolduruyorum yada iksir içiyorum bu kadar efsane oyunların oyunu dedikleri oyundan daha güzel bir sistem beklerdim halbuki mouse tekerine koyabilske belli başlı skilleri ordan hemen seçsek yada bazı skillerin tuşu olsa durdurup hemen seçebilsek. bu kadar açık dünya bu kadar güzel bir yapay zekayı yapan adamlar sanırım onlara vakit ayırmaktan combat sistemine vakit ayıramadılar bu kadar aşırı basit bir combat sistemi olmaz . o ölüm efekleride ayrı bir olay hiçbir numarası yok canım çok az kalınca düşmanda birden bana aynısını yapıyor engelleyemiyorumda kalkanla 2 vurunca stamina hemen bitiyor zaten skill ağacı gerçekten ince düşünülmüş ona lafım yok maalesef combat sisteminin iğrençliğinden oyunun mükemmel dünyasına katlanamayacağım sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -Dövüş sistemi
    -Yapaysı ve donuk dünyası
    -Senaryo

Skyrim'in sınıfta kaldığı üç konu. Yeni oyunda bunlara bir çözüm getirseler çok iyi olur.

Ha oyun gene de kendine bağlıyor orası ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    can doldurma olayını ben de çok yaptım. Durdurup birşeyler yeme durumu harbiden çok saçma.
    Skillerin kullanımı çok sıkıntı hele favoriye eklemeyi bilmiyorsanız.
  • Hikayesi, müzikleri, atmosferi harika olduğu için göz ardı ediliyor ama gerçekten Skyrim'in dövüş sistemi ve ruhsuz, odunsu NPC'leri oyunun en büyük zafiyeti. Yalnız Elder Scrolls oyunları hep böyleydi. Ben sonraki gelecek olanda da fark olacağını düşünmüyorum.
  • Senaryosunun bir eksi oldugunu okudum, aman diyim hocam. Oyunun en begenilen yeridir o.

Combat sistemini magelerde daha cok begenebilirsin, ben de oyle olmustu.

• O sorun yüzünden ben yay kullanıyordum uzaktan uzaktan hallediyorsun. Kılıç ve kalkandan daha zevkli gelmişti bana.
  • Skilleri ve eşyaları favorilere ekleyip 1-9 arası numara verebilirsin

Ayrıca modlara bir göz at derim belki daha güzel yapan bir mod çıkartmıştır birisi, bir ara yeniden başlıcam ama ne zaman
  • Kılıç kalkan yerine yay,büyü ya da çift el hançer kullanmayı dene dövüşler çok daha zevkli geçiyor.Follower tanklarsa zaten çok rahat uzaktan hallediyorsun her şeyi.Sneaking üzerine gidersen msg oynar gibi çok az fighta girerek bitirirsin oyunu.
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel ama aşırı abartı var ya yok inanılmaz bilmem ne okadarda değil dövüş sistemi çok kötü dediğin gibi ve bazen insan sıkılıyor
  • Başıma bir şey gelmeyecekse Skyrim'in aşırı overrated bir oyun olduğunu düşünüyorum.
  • Fanboy un tanımını yapabilirmiyiz? Fanboy olmak suç falan mı? Hükümlü zanlı falan mı oluyor fanboy olanlar? Ne var bir oyunun sevdalısı olmakta?

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    bir oyunu seversin fanboy olursun anlarım aslında bende dark souls serisinin aşırı fanboyuyum ama dark souls serisinde bazı oyunlarında gerçekten problemler var oynanışta sıkıntılar var kötü yanları var, bizim fanboy dediğimiz biri fanboyu olduğu oyunu eleştirmeye kalkınca '' hayır dostum bu oyun mükemmel siz yanlış biliyorsunuz hiçbir kusuru yok '' diyen kişiler. oyunun eksiği varsa eksiği vardır kabullenmelisin. skyrim'inde eksileri aşırı fazla bu kadarda oyunların oyunu etiketini hiç mi hiç haketmiyor bence. olay bu yani öyle ahım şahım bir oyunda değil hiç sevmedim, belkide sevmememin sebebi 2011 de çıkan oyunu 2015 de denemeye kalkmamdı bilmiyorum
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    Fanboy ile fan aynı değildir öncelikle bunu belirteyim. Fanboy bir ürünü-markayı sanki kendi kârı varmış gibi savunan kişilerdir. Ben de oyunu seviyorum ama eksiklerinin de farkındayım. Sadece bu oyun için demiyorum oynadığım hayran kaldığım çoğu oyunun eksiklerini çok rahat sayabilirim ancak fanboylara göre oyunları mükemmeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O sorun yüzünden ben yay kullanıyordum uzaktan uzaktan hallediyorsun. Kılıç ve kalkandan daha zevkli gelmişti bana.

Sırf bu yüzden sneak kasıyordum hep, dediğin gibi yay kullanıyordum hep
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.