Şimdi Ara

Skyrim'e ufak bir eleştiri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
7.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

quote:

yahu nereden bileyim morrowind'de kaç satır diyalog, kaç tane mağara olduğunu onları mı sayayım. ben rpg öğelerine bakıyorum oyunun, diyalog mağara çeşitliliğine ise dediğim gibi çeşitlilik üzerinde bakıyorum. diyalog ve mağara mı sayayım. bak oblivion'a birbirinin aynısı olmayan mağara-zindan yoktu zamanında o da eleştirildi. ben her kapalı mekan birbirinden tamamen farklı olsun mu diyorum olmazsa bu oyun rpg olmaz mı diyorum. oyunun eleştirdiğim yönleri var ve bunları dile getiriyorum ama sen tutturmuşun açık dünya, manzara, mağara, şuranın doğası farklı buranın farklı.. seninle hangi ortak noktada buluşacağız. rpg anlayışında standartların neler. geçenlerde forumda biri dragon age origins'e açık dünyalı sandbox deyip kabul etmeyenleri rpg'den anlamamakla suçluyordu en azından onun kadar değilsin.

O son cümlede yazdığın kişi ben oluyorum,yazılarına bakılırsa hakikaten RPG'den anlamıyorsun.

yahu dragaon age origins iyi bir rpg oyunudur kabul ediyorum ama açık dünya değildir dedim diye bana rpg'den anlamıyorsun diyorsun. crysis bile 50 gömlek daha açık dünyalıdır dragon age'den.

http://en.wikipedia.org/wiki/Open_world
    Burada ne yazıyor. Oyuncunun istediği gibi serbestçe gezip istediğini yaptığı oyun türüdür. ANCAK görünmez duvarların ve yükleme ekranlarının olmaması anlamında kullanılmaktadır. Dragon Age:Originsde yükleme ekranında kahve yapıp çekirdek çitlerdim(patch çıkmadan önce bayağı uzundu)

Geçen konuda gördüm bir şey demedim, burada devreye girerim.

En basitindenhttp://www.gamespot.com/dragon-age-origins/forum/open-world-51742123 burada daha ilk mesaj "NO".

• quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

quote:

quote:

yahu nereden bileyim morrowind'de kaç satır diyalog, kaç tane mağara olduğunu onları mı sayayım. ben rpg öğelerine bakıyorum oyunun, diyalog mağara çeşitliliğine ise dediğim gibi çeşitlilik üzerinde bakıyorum. diyalog ve mağara mı sayayım. bak oblivion'a birbirinin aynısı olmayan mağara-zindan yoktu zamanında o da eleştirildi. ben her kapalı mekan birbirinden tamamen farklı olsun mu diyorum olmazsa bu oyun rpg olmaz mı diyorum. oyunun eleştirdiğim yönleri var ve bunları dile getiriyorum ama sen tutturmuşun açık dünya, manzara, mağara, şuranın doğası farklı buranın farklı.. seninle hangi ortak noktada buluşacağız. rpg anlayışında standartların neler. geçenlerde forumda biri dragon age origins'e açık dünyalı sandbox deyip kabul etmeyenleri rpg'den anlamamakla suçluyordu en azından onun kadar değilsin.

O son cümlede yazdığın kişi ben oluyorum,yazılarına bakılırsa hakikaten RPG'den anlamıyorsun.

yahu dragaon age origins iyi bir rpg oyunudur kabul ediyorum ama açık dünya değildir dedim diye bana rpg'den anlamıyorsun diyorsun. crysis bile 50 gömlek daha açık dünyalıdır dragon age'den.

http://en.wikipedia.org/wiki/Open_world
    Burada ne yazıyor. Oyuncunun istediği gibi serbestçe gezip istediğini yaptığı oyun türüdür. ANCAK görünmez duvarların ve yükleme ekranlarının olmaması anlamında kullanılmaktadır. Dragon Age:Originsde yükleme ekranında kahve yapıp çekirdek çitlerdim(patch çıkmadan önce bayağı uzundu)

Geçen konuda gördüm bir şey demedim, burada devreye girerim.

En basitindenhttp://www.gamespot.com/dragon-age-origins/forum/open-world-51742123 burada daha ilk mesaj "NO".

aynen öyle. biz de onu deyince rpg'den anlamıyorsun diye suçlanıyoruz neyse canı sağolsun arkadaşın, kendi standartlarını belirlemiş ve ona göre yorumunu getirmiş..

• @Baybars,Afedersin de orada "No" yazan adamın mesajına ben niye itibar edeyim ki ? Oyun yapımcısı değil,editör değil,kaç tane RPG oynamış hiçbirini bilmiyorsun onun mesajını örnek gösteriyorsun,ben de 100 tane yabancı forumda "Yes" yazan mesajları bulayım,ona inanalım o zaman..Boş boş konuşupta günümün içine s*çmayın lütfen,neyi nerede konuşacağınızı bilin,o konu orada kaldıysa orada bırak buraya taşıyıp sazanlık yapmanın ne gibi bir mantığı var ? Şurada bir dünya mesaj yazarım Openworld oyun olduğunu da gayet güzel izah ederim fakat tartışmayı becerebileceğinize inanmadığım için hiç gerek duymuyorum. Sonra kel alaka bir konuda yırtık dondan çıkar gibi fırlarsınız falan.

@wildlove, İlk önce bana sataşıyorsun sonra canı sağolsun arkadaşın yazıp kendini melek gösteriyorsun.İyi niyetinden yazıyorsan sağol da,en azından karşındakine çamur atıp kendini iyi göstermek için uğraşma.

quote:

En azından onun kadar değilsin.

quote:

neyse canı sağolsun arkadaşın

Yorum bile yapmıyorum,iki mesaj arasında 365km fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 10 Aralık 2011; 19:25:10 >

• quote:

@Baybars,Afedersin de orada "No" yazan adamın mesajına ben niye itibar edeyim ki ? Oyun yapımcısı değil,editör değil,kaç tane RPG oynamış hiçbirini bilmiyorsun onun mesajını örnek gösteriyorsun,ben de 100 tane yabancı forumda "Yes" yazan mesajları bulayım,ona inanalım o zaman..Boş boş konuşupta günümün içine s*çmayın lütfen,neyi nerede konuşacağınızı bilin,o konu orada kaldıysa orada bırak buraya taşıyıp sazanlık yapmanın ne gibi bir mantığı var ? Şurada bir dünya mesaj yazarım Openworld oyun olduğunu da gayet güzel izah ederim fakat tartışmayı becerebileceğinize inanmadığım için hiç gerek duymuyorum. Sonra kel alaka bir konuda yırtık dondan çıkar gibi fırlarsınız falan.

Ya arkadaşım oturup konuşulacak bir konu değil zaten. Gel açıkla bize neymiş Open World. Niye mesajımın son bölümünü alıyorsun. Ya abi daha haritada bile gezemediğin oyuna open world diyorsun. Benim mesajımda 1 tane hakareti bırak alay içeren kelime bulamazken seninkinde maşallah mayın tarlası gibi. Sonra ben tartışmayı bilmiyor oluyorum.
    Al ya alhttp://dragonage.bioware.com/dao/game/faq/#4.07
    4.07. Will this game be an open-world-rpg like Oblivion and gothic 3 or a game divided in levels like BG2?
    Dragon Age Origins is going to be similar to other classic BioWare titles like Baldur's Gate or Neverwinter Nights. There will be a great many areas to explore and experience with a strong narrative story to drive you through the game.
    Daha ne yapayım ben? Ya sen düzgün, saygılı tartışma yapmayı bilmiyorsun ya da ben çok kibarım. 2.sinden emin değilim.

• oyunun başlarında gece yarısı riftende geziyodum.
    karşıdan biri koşarak geliyo arkasındanda guardlar.yakaladılar elemanı öldürdüler. sonra anladım ki öldürülen adam hırsızmış, üzerinde de thieves guild armoru.
    bende o zamanlar yeni almıştım o zırhı. şehir içinde o zırhı giydiğimde aynı şeyin benim de başıma geleceğini sanmıştım.ama gelmedi.
    mesela oblivionda gray fox maskesi vardı. onu takınca bizi gray fox sanıyolardı direk hapise gönderiyolardı.bunda da onun gibi olsaydı.
    thieves guild armoru giydiğimizde hırsız gibi davranılsa çok hoş olurdu.

bu gibi küçük ayrıntılar çok daha güzel yapardı oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

oyunun başlarında gece yarısı riftende geziyodum.
    karşıdan biri koşarak geliyo arkasındanda guardlar.yakaladılar elemanı öldürdüler. sonra anladım ki öldürülen adam hırsızmış, üzerinde de thieves guild armoru.
    bende o zamanlar yeni almıştım o zırhı. şehir içinde o zırhı giydiğimde aynı şeyin benim de başıma geleceğini sanmıştım.ama gelmedi.
    mesela oblivionda gray fox maskesi vardı. onu takınca bizi gray fox sanıyolardı direk hapise gönderiyolardı.bunda da onun gibi olsaydı.
    thieves guild armoru giydiğimizde hırsız gibi davranılsa çok hoş olurdu.

bu gibi küçük ayrıntılar çok daha güzel yapardı oyunu.

dikkat etmemiştim buna saol! Doğru söylüyorsun.
  • Bakın başıma gelen birşeyi daha anlatayım. Bu harbi harbi saçmalık. Werewolf'ün önünü kesen thieften sonra en büyük saçmalık diyeyim. Bir görevde mağaradan kadını kurtarmaya gittim. Hargreaven'lar vardı (Böyle mi yazılıyordu) Neyse öldürdüm zaten 3 tanelerdi. Kafeste de bir tane bandit var. Kurtar beni diye yalvarıyor. Ben de iyilik meleği olduğum için kurtarıyım gitsin dedim nolacak. Ama kafesi açar açmaz adam üstüme çullandı. Üzerinde hiç birşey yok dwarwen dagger'dan başka. (Clothes mlothes yok çıplak) ve zırhlı bir savaşçıya dagger ile atak yapıyor. Gerçekten saçma olmuş. Oblivion kuracam bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bakın başıma gelen birşeyi daha anlatayım. Bu harbi harbi saçmalık. Werewolf'ün önünü kesen thieften sonra en büyük saçmalık diyeyim. Bir görevde mağaradan kadını kurtarmaya gittim. Hargreaven'lar vardı (Böyle mi yazılıyordu) Neyse öldürdüm zaten 3 tanelerdi. Kafeste de bir tane bandit var. Kurtar beni diye yalvarıyor. Ben de iyilik meleği olduğum için kurtarıyım gitsin dedim nolacak. Ama kafesi açar açmaz adam üstüme çullandı. Üzerinde hiç birşey yok dwarwen dagger'dan başka. (Clothes mlothes yok çıplak) ve zırhlı bir savaşçıya dagger ile atak yapıyor. Gerçekten saçma olmuş. Oblivion kuracam bu gidişle.

Şey var Aela ile birlikte Silver Hand'lerin mekanını basıyorduk. Orada kafeste Werewolf var. Dedim bu eleman bizden, kurtarayım şunu 2-3 tane herif alırsa kârdır. Bi açtım kafesi abi(sırf bunun için beast mode'dan çıktım düşün) hayvan bana dalmaya başladı. Aela olmasa gidiciyim. Öyle bir anı işte bu da.

• Skyrim ve bu kadar eleştiri... Oyuncular yakında burayı yıkarlar.
  • morrowind çıktı daggerfall daha iyidi oblivion çıktı morrowind daha iyidi skyrim çıktı oblivion daha iyidi , xxx çıkar skyrim daha iyidi... oyuncular mı hasta firmalar mı sorunlu :( bence skyrim iyi oyun eksiklerine rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

morrowind çıktı daggerfall daha iyidi oblivion çıktı morrowind daha iyidi skyrim çıktı oblivion daha iyidi , xxx çıkar skyrim daha iyidi... oyuncular mı hasta firmalar mı sorunlu :( bence skyrim iyi oyun eksiklerine rağmen

Eğer şu oyun "The Elder Dragons: Return of the Dragons" diye, TES serisinden alakasız bir oyun olsaydı emin ol hiç bir şekilde eleştirmezdim.
  • Beyler tartışmayı bırakın. Sırf multiplayer oynamak için orjinal oyun alınan bir oyun piyasası var. Hal böyleyken kimse o kadarcık para için bu kadar yıl uğraşıp da o yapay zekayı geliştirmez. Beğenen oynar, beğenmeyen oynamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Beyler tartışmayı bırakın. Sırf multiplayer oynamak için orjinal oyun alınan bir oyun piyasası var. Hal böyleyken kimse o kadarcık para için bu kadar yıl uğraşıp da o yapay zekayı geliştirmez. Beğenen oynar, beğenmeyen oynamaz...

Zaten yapay zekâ geliştirilmiş ama kullanılmamış.
    NPC'nin silahımızı, zırhımızı algılaması var. Ancak bunun karşılığında birşey yapmıyor. Silahı çekince "Bir guard silahını çekmiş birisine kızabilir" gibisinden bir cümle duyarsınız. Ya da Steel Plate armor varken bunun hakkında bir yorum yapar ama hepsi aşırı yüzeysel.
    Birazcık detaya indirilseydi, oyun çook daha iyi olurdu.
  • quote:

Beyler tartışmayı bırakın. Sırf multiplayer oynamak için orjinal oyun alınan bir oyun piyasası var. Hal böyleyken kimse o kadarcık para için bu kadar yıl uğraşıp da o yapay zekayı geliştirmez. Beğenen oynar, beğenmeyen oynamaz...

Maalesef bu cümlende sana katılmıyorum.Ben çöp oğlu çöp bir oyuna 50-60tl veremem,markete bir ürün almaya gittiğinizde ; bozulmuş,çürümüş olan şeye mi para veriyorsunuz yoksa normal olana mı ? Skyrim için konuşmuyorum,yanlış anlaşılmasın.

Mesela battlestrike diye adı şanı duyulmamış,rezalet bir oyunu orjinal olarak almıştım çok küçükken,bütün harçlığımı biriktirip onu almıştım.Oyunu yükledim ancak daha 12-13 yaşımdaki halimle bile oyunun rezalet olduğunu farkedip kutusuna bir daha açılmamak üzere geri koydum.

Demek istediğim şu,her oyunu orjinal almanın mümkünatı yok,Türkiye gibi bir ülkede kaymak tabaka diye adlandırdığımız statüde yaşamıyorsanız eğer ayda en fazla 1-2 tane oyun alabilirsiniz.

Ben oyunu internetten indiririm,biraz oynarım.Eğer gerçekten oyun beni etkilediyse gider orjinal olarak alırım.Sadece multiplayer oynamak için orjinal oyun alanlarda bana göre %100 haklıdırlar.Ancak Elder Scrolls - GTA - Call of Duty ve buna benzeyen,herkes tarafından kabul görmüş oyunların orjinal olarak alınmasını sonuna kadar desteklerim ama 10 tane güzel oyun varsa 100 tane de saçma sapan oyun var yahu.

Benim durumum kötü değil,çok fazla kazanmıyorum ancak beğendiğim oyunun hakkını da verip orjinalini alıyorum,ama herkesin cebinde orjinal oyuna ayıracak para yok. Kaldı ki oyun firmaları şuan müthiş paralar kazanıyor, karın tokluğuna oyun çıkartmıyorlar yani.

• quote:

@Baybars,Afedersin de orada "No" yazan adamın mesajına ben niye itibar edeyim ki ? Oyun yapımcısı değil,editör değil,kaç tane RPG oynamış hiçbirini bilmiyorsun onun mesajını örnek gösteriyorsun,ben de 100 tane yabancı forumda "Yes" yazan mesajları bulayım,ona inanalım o zaman..Boş boş konuşupta günümün içine s*çmayın lütfen,neyi nerede konuşacağınızı bilin,o konu orada kaldıysa orada bırak buraya taşıyıp sazanlık yapmanın ne gibi bir mantığı var ? Şurada bir dünya mesaj yazarım Openworld oyun olduğunu da gayet güzel izah ederim fakat tartışmayı becerebileceğinize inanmadığım için hiç gerek duymuyorum. Sonra kel alaka bir konuda yırtık dondan çıkar gibi fırlarsınız falan.

@wildlove, İlk önce bana sataşıyorsun sonra canı sağolsun arkadaşın yazıp kendini melek gösteriyorsun.İyi niyetinden yazıyorsan sağol da,en azından karşındakine çamur atıp kendini iyi göstermek için uğraşma.

quote:

quote:

arkadaşım sen tartışmaya hakim olduğuna emin misin bu konuda. benim trident02'ye hakaret mi ettiğimi gördün de "en azından onun kadar değilsin" dediğimde art niyet arıyorsun. bu lafı söylerken bahsedebileceğim 2 şey var, bunlar ya standartlarımızın çakışmasıdır ya da inatçı olduğundur. aptal, gerzek vb şeyler mi dedim de seni ve onu birbirinize göre sınıflandırayım. insaf yahu. sen rpg'den anlamıyorsun diyerek daha art niyetli yaklaşmış oluyorsun bir kere seninle aynı fikirde olmayana, hangi kafaları yaşadığından haberin yok. al sana 365km fark, mübalağanın bi tarafına kendin vuruyorsun sonra bizi suçluyorsun burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 12 Aralık 2011; 6:54:40 >

• Konsol oyuncusu pc oyuncusu kadar detaylara takılmaz zaten. Konsollar hep arcade tabanlı olduğu için bu da normal.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım sen tartışmaya hakim olduğuna emin misin bu konuda. benim trident02'ye hakaret mi ettiğimi gördün de "en azından onun kadar değilsin" dediğimde art niyet arıyorsun. bu lafı söylerken bahsedebileceğim 2 şey var, bunlar ya standartlarımızın çakışmasıdır ya da inatçı olduğundur. aptal, gerzek vb şeyler mi dedim de seni ve onu birbirinize göre sınıflandırayım. insaf yahu. sen rpg'den anlamıyorsun diyerek daha art niyetli yaklaşmış oluyorsun bir kere seninle aynı fikirde olmayana, hangi kafaları yaşadığından haberin yok. al sana 365km fark, mübalağanın bi tarafına kendin vuruyorsun sonra bizi suçluyorsun burada.

Onun kadar değilsin demek bile yetiyor.Cümle içinde argo ya da küfür olmasına gerek yok,kelime kendini belli ediyor zaten.

O konu orada bitmiş gitmiş. Burada,bir başka konuda tartıştığın insanı reklam etmenin ne anlamı var? Bunu yapmak seviyeli bir davranış değildir en azından. Hadi yazdın buraya, sonra ben mesaj atınca "neyse canı sağolsun arkadaşın" diye bir cümlen var,asıl sinir edici olan da bu, sanki ben senin hakkında abuk subuk konuştum da canı sağolsun yazıyorsun... 26 yaşında adamsın şu davranış şeklini kendine yakıştırıyorsan eyvallah ne diyeyim.

Dragon Age konusunu daha fazla uzatmıyorum. Diğer arkadaşlardan da konuyu saptırdığım için özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 12 Aralık 2011; 16:14:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onun kadar değilsin demek bile yetiyor.Cümle içinde argo ya da küfür olmasına gerek yok,kelime kendini belli ediyor zaten.

O konu orada bitmiş gitmiş. Burada,bir başka konuda tartıştığın insanı reklam etmenin ne anlamı var? Bunu yapmak seviyeli bir davranış değildir en azından. Hadi yazdın buraya, sonra ben mesaj atınca "neyse canı sağolsun arkadaşın" diye bir cümlen var,asıl sinir edici olan da bu, sanki ben senin hakkında abuk subuk konuştum da canı sağolsun yazıyorsun... 26 yaşında adamsın şu davranış şeklini kendine yakıştırıyorsan eyvallah ne diyeyim.

Dragon Age konusunu daha fazla uzatmıyorum. Diğer arkadaşlardan da konuyu saptırdığım için özür dilerim.

hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri yanlış anlaşılmaktır. eğer farkında olmadan, inceden veya doğrudan sana hakaret etmişsem veya etmişim gibi hissediyorsan özür dilerim.. ben burada nefret aramıyorum, bazen tartışırken çığrımdan çıkıyorum evet ama hakaret edecek kadar sinirlenmiyorum. dediğim gibi, bir yanlışım olduysa affola.

• Ejderhaların kolay olduğundan yakınanlar bir de Werewolf olup savaşmayı denesin.Ejderha kılını bile kıpırdatamıyor.Yere indiğinde maximum 10 saniye dayanabiliyor.
  • quote:

quote:

Maalesef bu cümlende sana katılmıyorum.Ben çöp oğlu çöp bir oyuna 50-60tl veremem,markete bir ürün almaya gittiğinizde ; bozulmuş,çürümüş olan şeye mi para veriyorsunuz yoksa normal olana mı ? Skyrim için konuşmuyorum,yanlış anlaşılmasın.

Mesela battlestrike diye adı şanı duyulmamış,rezalet bir oyunu orjinal olarak almıştım çok küçükken,bütün harçlığımı biriktirip onu almıştım.Oyunu yükledim ancak daha 12-13 yaşımdaki halimle bile oyunun rezalet olduğunu farkedip kutusuna bir daha açılmamak üzere geri koydum.

Demek istediğim şu,her oyunu orjinal almanın mümkünatı yok,Türkiye gibi bir ülkede kaymak tabaka diye adlandırdığımız statüde yaşamıyorsanız eğer ayda en fazla 1-2 tane oyun alabilirsiniz.

Ben oyunu internetten indiririm,biraz oynarım.Eğer gerçekten oyun beni etkilediyse gider orjinal olarak alırım.Sadece multiplayer oynamak için orjinal oyun alanlarda bana göre %100 haklıdırlar.Ancak Elder Scrolls - GTA - Call of Duty ve buna benzeyen,herkes tarafından kabul görmüş oyunların orjinal olarak alınmasını sonuna kadar desteklerim ama 10 tane güzel oyun varsa 100 tane de saçma sapan oyun var yahu.

Benim durumum kötü değil,çok fazla kazanmıyorum ancak beğendiğim oyunun hakkını da verip orjinalini alıyorum,ama herkesin cebinde orjinal oyuna ayıracak para yok. Kaldı ki oyun firmaları şuan müthiş paralar kazanıyor, karın tokluğuna oyun çıkartmıyorlar yani.

Adam para kazanıyorsa bundan size ne? Yapabiliyorsanız siz de yapın. Adam bunu yapıyor. Alır orjinalini oynarsın, beğenmezsen birdaha almazsın. Yok orjinal alacak param yok diyorsan almazsın arkadaşım. Bu kadar basit. Herkes Ferrari'ye mi biniyor?

Ayrıca Call of Duty kadar saçma bir oyunun da bu kadar satmasını kafam almıyor. Skyrim'in yanında devede tırnak kalır. Her yeni oyunda "birsürü yeni şey var" diye değiştirilmiş silah ve grafikleri yamayıp yamayıp parayı götürüyorlar. 8 oyundur çelik yelekli adama bıçak atıyorum, artezyen kuyusu gibi kan fışkırıyor adamdan. Ateş ediyorum, aynı şekil. Madem bu kadar önem veriyorsunuz ayrıntıya, gidin BF3 alın. D&R cevahirdeki adamla aramızda aynen şu konuşma geçti:

"
    - Abi Skyrim geldi mi?
    -- Yok gelmedi, depoda var gözüküyor ama burada yok.
    - Kültür bakanlığı bandrol basmamıştı ondan herhalde.
    -- Türkiye'de oyunun kültürü mü var ki bakanlığı düzgün çalışsın?
    - Neden abi?
    -- Bak bugün MW3 geldi. Bu güne kadar satılan BF3, bugün satılan MW3'ün 4'te 1'i.
    - Kötü mü ki abi?
    -- Kötüsü mü var anasını satayım. Oyundan anlayan adam yok ki bu memlekette. "

durum bu. Bunu niye anlattım? Çünkü Skyrim ve CoD serisini sanki aynı kalite oyunlar gibi yazmışsın da ondan. Şu haliyle Skyrim piyasanın en iyi oyunu. Buna rağmen hiç sorgulamadan gidip MW3 alan tayfanın gelip de burda "Skyrim'e küçük bir eleştiri" diye diz boyu b.k'a batırması gücüme gidiyor. Adam para kazanıyorsa kazanıyor, sanki Türkiye'den kazanıyor o parayı. Yapabiliyorsan daha iyisini yap, oynayalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 12 Aralık 2011; 18:11:50 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.