Şimdi Ara

Skyrim benzeri oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
23.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkçe yaması olan Skyrim benzeri oyun var mı ? Karakterimi falan geliştirmek istiyorum. Grafik olarakda güzel oyun olsun. Skyrimi hiç oynamadım. Nedeni ise ingilizcemin yeterli olmaması

R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Ortaçağ temalı değil ama Fallout New Vegas'ı tavsiye ederim. Yakın zamanlarda türkçe yaması çıkmış bulunmakta seve seve oynarsın ille de ortaçağ demiryosan
    Skyrim'in bir önceki oyunu Oblivion'u öneririm grafikleri hala güzeldir ama az gelirse grafiklerini Skyrim'den güzel yapan modlar var az bir araştırmayla yapabilirsin ve türkçe yama olarak ana hikaye + loncalar ve oyundaki bütün kitapların yaması var.
    Ve son olarak hafif taktiksel Rpg istersen Dragon Age: Origins derim. %95 türkçe yaması var bu oyunun da ve mükemmel bir hikayesi var.
    A bak son değilmiş bir oyun daha geldi aklıma Witcher 2. Oyun oyuncevirinin gayretleri sayesinde oyun firması tarafından türkçeye çevrildi yani görebileceğin her yazı türkçe ve Witcher'ın ayrı güzel bir evreni + hikayesi de cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Arkadaşlar Türkçe yaması olan Skyrim benzeri oyun var mı ? Karakterimi falan geliştirmek istiyorum. Grafik olarakda güzel oyun olsun. Skyrimi hiç oynamadım. Nedeni ise ingilizcemin yeterli olmaması

witcher 1 - 2 türkçe yaması resmi yollardan yayınlanmıştı zaten.güzel oyundur beğenirsin

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Ortaçağ temalı değil ama Fallout New Vegas'ı tavsiye ederim. Yakın zamanlarda türkçe yaması çıkmış bulunmakta seve seve oynarsın ille de ortaçağ demiryosan
    Skyrim'in bir önceki oyunu Oblivion'u öneririm grafikleri hala güzeldir ama az gelirse grafiklerini Skyrim'den güzel yapan modlar var az bir araştırmayla yapabilirsin ve türkçe yama olarak ana hikaye + loncalar ve oyundaki bütün kitapların yaması var.
    Ve son olarak hafif taktiksel Rpg istersen Dragon Age: Origins derim. %95 türkçe yaması var bu oyunun da ve mükemmel bir hikayesi var.
    A bak son değilmiş bir oyun daha geldi aklıma Witcher 2. Oyun oyuncevirinin gayretleri sayesinde oyun firması tarafından türkçeye çevrildi yani görebileceğin her yazı türkçe ve Witcher'ın ayrı güzel bir evreni + hikayesi de cabası

Usta yanlış olmasın Witcher 2 cdprojekt tarafından çevrilmedi oyun çeviri tarafından çevirildi.
    Arkadaşın dediği gibi Fallout New Vegas çok şahane oyundur bana göre skyrimi ezer geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Ortaçağ temalı değil ama Fallout New Vegas'ı tavsiye ederim. Yakın zamanlarda türkçe yaması çıkmış bulunmakta seve seve oynarsın ille de ortaçağ demiryosan

Usta yanlış olmasın Witcher 2 cdprojekt tarafından çevrilmedi oyun çeviri tarafından çevirildi.
    Arkadaşın dediği gibi Fallout New Vegas çok şahane oyundur bana göre skyrimi ezer geçer.

Yanlış tabir etmişim kusura bakmayın oyunçeviri ekibi çevirdi Cd Projekt oyuna ekledi türkçe dilini

• Dragon Age serisi denildiği gibi sağlam konu el alıyor ayrıca Mount&Blade'e göz atabilirsin Single hikayesi çok sağlam olmasa bile Online olarak eğlenebileceğini düşündüğüm bir oyundur.
    Come, Come again ! Whatever you are... Whether you are infidel, idolater or fireworshipper. Whether you have broken your vows of repentance a hundred times This is not the gate of despair, This is the gate of hope. Come, come again...

How many lives will you take to save one ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fallout new vegas
    AMD Phenom II x4 945 3 Ghz/ MSI 785GM-E51/ Sapphire 7870XT/ Kingston 2x2 Gb DDR 3 RAM/ 500 GB WD ve 1 TB SATA 3.0 Segate Barracuda/ Fujitsu SL23T-1 23" 3ms Full HD LED Monitör/ Plantronics Gamecom 380 Gaming Headset/ Steelseries Sensei RAW Frost Blue Gaming Mouse/ Khan Gaming Blacx Mouse Pad/ Steelseries Apex RAW Klavye
  • Arkadaşlar iyi hoşta, skyrimde büyü yapma falanda varmış :) Öyle bildiğiniz oyun var mı ? Yeri gelince büyü yapabileceğim, yeri gelince savaşabileceğim ?
    R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
  • Dragon Age Origins oynamadıysan oyna
    #Playstation
  • Benzemiyor ama bunlar :( Böyle büyü yapabileceğim oyun var mı ? skyrim gibi ellerim falan gözüksün.
  • Grafikleri pek iyi değil ama tam senlik. RPG tarzı ister büyücü ister okçu ister savaşçı istediğini seçiyosun ona göre geliştiriyosun item kasıyosun herşey sana kalmış. Eski çağlarda geçiyor. Gothic I,II,III muhteşem hikayesi var. IV ü tavsiye etmiyorum yapımcı şirketler ayrıldığı için 4 berbat olmuş konu bakımından. Birde Risen diye bir oyun var oda Gothic 4 de ayrılan firmanın çıkartmıs oldugu oyun Risen de çok güzeldir ama ikincisi biraz bozmuş.
    Yok eğer eski çağ istemiyosan Mass Effect 3 var. Hikayenin konusu ve sonuçları tamamiyle kullanıcının eline bırakılmış. Türkçe yaması henüz çıkmadı mass effect 2 nin var türkçe yaması. Az önce saydığım oyunlardanda Gothic 2,4 ve Risen'in türkçe yamaları mevcut.

Orijinalden alıntı: Likelihood

Grafikleri pek iyi değil ama tam senlik. RPG tarzı ister büyücü ister okçu ister savaşçı istediğini seçiyosun ona göre geliştiriyosun item kasıyosun herşey sana kalmış. Eski çağlarda geçiyor. Gothic I,II,III muhteşem hikayesi var. IV ü tavsiye etmiyorum yapımcı şirketler ayrıldığı için 4 berbat olmuş konu bakımından. Birde Risen diye bir oyun var oda Gothic 4 de ayrılan firmanın çıkartmıs oldugu oyun Risen de çok güzeldir ama ikincisi biraz bozmuş.
    Yok eğer eski çağ istemiyosan Mass Effect 3 var. Hikayenin konusu ve sonuçları tamamiyle kullanıcının eline bırakılmış. Türkçe yaması henüz çıkmadı mass effect 2 nin var türkçe yaması. Az önce saydığım oyunlardanda Gothic 2,4 ve Risen'in türkçe yamaları mevcut.

Teşekkür ederim oyun güzel. Yeni çağ istemiyorum. Silah falan olmasın. Baya da yazmışsın ama büyü yapabileceğim eski çağ oyun var mı ? Skyrimde büyü yapması çok hoşuma gittide :)

Ya direk skyrim mi oynasam. Ana menüyü türkçe yaparım yamayla. Öğrenemez miyim :( Senaryo önemli değil. Kimi öldürmem gerektiğini bilsem yeter ?????????

• quote:

quote:

Grafikleri pek iyi değil ama tam senlik. RPG tarzı ister büyücü ister okçu ister savaşçı istediğini seçiyosun ona göre geliştiriyosun item kasıyosun herşey sana kalmış. Eski çağlarda geçiyor. Gothic I,II,III muhteşem hikayesi var. IV ü tavsiye etmiyorum yapımcı şirketler ayrıldığı için 4 berbat olmuş konu bakımından. Birde Risen diye bir oyun var oda Gothic 4 de ayrılan firmanın çıkartmıs oldugu oyun Risen de çok güzeldir ama ikincisi biraz bozmuş.

Teşekkür ederim oyun güzel. Yeni çağ istemiyorum. Silah falan olmasın. Baya da yazmışsın ama büyü yapabileceğim eski çağ oyun var mı ? Skyrimde büyü yapması çok hoşuma gittide :)

Ya direk skyrim mi oynasam. Ana menüyü türkçe yaparım yamayla. Öğrenemez miyim :( Senaryo önemli değil. Kimi öldürmem gerektiğini bilsem yeter ?????????

Valla ben orta derece ingilizceyle oynadım. Zaten görevleri haritada işaretliyodu diye hatırlıyorum pek bi sıkıntı çıkartmıyor ana senaryoda. gothic ve risende de büyücü olabiliyosun fakt skyrimdeki gibi yakın çekimi yok onun. Eğer skyrime başlayacaksan sana tek önerim var vampirlerden uzak dur. gördüğün anda kaç :D yada dövüşmen gerekirse sakın sana vurmalarına izin verme :D Valla ne olduğunu bile anlamazsın ilk zamanlar gün geçtikçe görevleri yaprsın yaparsın bi bakmışsın kasabadaki herkes seni kovalıyo onca save emek boşa gider demedi deme :D Tabi vampir olarak oynamak istemiyosan.

• witcher 2 oyna gitsin
  • Skyrim indirdim :) Ya oyunun başında sen kiimsin diye sordular. Bende kendimi insan olmayan dark elfi işaretledim. İnsana geri dönülüyor mu ?
  • quote:

Skyrim indirdim :) Ya oyunun başında sen kiimsin diye sordular. Bende kendimi insan olmayan dark elfi işaretledim. İnsana geri dönülüyor mu ?

Dönemezsin. Orda seçtiğin her ırkın kendine ait özellikleri var. Dark elf mesela güçlü bir büyücü + büyü defleri fazla birde günde bir kere basabildiğin ateşten bir kalkan gibi bişeyi var etraftakilere zarar veriyor.

quote:

Skyrim indirdim :) Ya oyunun başında sen kiimsin diye sordular. Bende kendimi insan olmayan dark elfi işaretledim. İnsana geri dönülüyor mu ?

Dönemezsin. Orda seçtiğin her ırkın kendine ait özellikleri var. Dark elf mesela güçlü bir büyücü + büyü defleri fazla birde günde bir kere basabildiğin ateşten bir kalkan gibi bişeyi var etraftakilere zarar veriyor.

Oyun harbi karışıkmış. Silmeyi düşünüyorum. Türkçe yama gelmedende oynamam :D
  • dishonored var ilginc mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benzemiyor ama bunlar :( Böyle büyü yapabileceğim oyun var mı ? skyrim gibi ellerim falan gözüksün.

Bu cümleni okuyunca aklıma direk "Dark Messiah of Might and Magic" geldi. Biraz eski bir oyun ama grafiklerine bak hala güzeldir grafikleri bana göre, eğer takılmam grafiklere diyorsan büyü sistemi güzel hele hele yakın dövüş sistemi Elder Scrolls serisinden bile güzel yani kısacası oyna!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attackers In The Forest -- 17 Kasım 2012; 8:50:21 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.