Şimdi Ara

Mafia 2 tarzı oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
57.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mafia 2 yi bitirdim ama oyun çok kısaydı tadı damağmda kaldı.Oyunda en hoşuma giden şey siper alma sistemiydi gerçekten çok temiz çalışıyordu.Bana mafia 2 gibi siper alma sistemi olan bir oyun önerin sandbox vs... önemli değil adam gibi siper alma sistemi olsun vurduğumu indirdiğimi hissediyim yeter.Sistemim gayet iyi ve oyununun boyutu vs. önemli değil.

Not:Red Faction,GTA serisi,Wanted weapons of fate,gear of war oynadım.Onları önermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıkıldım99 -- 27 Eylül 2010; 19:08:17 >

"Mafia 2" Benzeri Oyunlar

"Mafia 2" tarzı oyunlar arıyorsanız, işte dikkate alabileceğiniz bazı seçenekler:

• Mafia: Definitive Edition: "Mafia 2"nin yeniden tasarlanmış versiyonu orijinal hikayeyi ve oynanışı günümüz standartlarına göre günceller.
    • The Godfather II: "Mafia" serisine benzer bir açık dünya suç draması oyunu, suç dünyasında bir ailenin yükselişini konu almaktadır.
    • Yakuza 0: Japon suç dünyasını keşfedebileceğiniz bir açık dünya aksiyon-macera oyunu, benzersiz dövüş mekaniklerine ve ilgi çekici bir hikayeye sahiptir.
    • Sleeping Dogs: Hong Kong'un suç dünyasında geçme bir aksiyon-macera oyunu, yakın dövüş ve silahlı çatışmaları birleştirir.
    • GTA V: "Mafia" oyunlarındaki suç ve açık dünya unsurlarını genişleten devasa bir açık dünya aksiyon-macera oyunu.

Bu "Mafia 2" benzeri oyunlar da suç, ihanet ve aile bağları temalarını işleyerek ilgi çekici hikayeler ve sürükleyici oynanışlar sunarlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hadi ama beyler acil yardımınız lazım şöyle adam gibi siper alma sistemi olan akıcı bir aksiyon oyunu önerisi bu kadar zor mu ?
  • Mafia 1
  • 2 sene falan oldu çıkalı ama quantum of solace de guzel oyundur sıper alma kor ates falan var tam istediğin oyun dovuş sahneleri falanda super kesinlikle oyna filmin aynısı zaten

Açıkçası benzer siper alma sistemleri ve gerçekçi vuruş hissini bu oyunlarda tattım sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout tarzı oyun önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Day Z Tarzında Oyun Tavsiyesi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence mafia 1'i oyna. Oyun 2002 oyunu ama Mafia 2'den kat kat güzel ve daha uzun. Oyunun Türkçe yamasını yüklediğinde, senaryoyu eksiksiz rahatlıkla anlayabilirsin. Hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim ki oyunu oynayalı 1 ay oldu.

oynamadıysan kesinlikle oyna, mafia 2 den daha fazla zevk alacaksın
  • mafia gibi bir oyun yok onuda eşsiz ve güzel yapan bu zaten... onun gibi oyunlar olsaydı sıradan olurdu

Quantum of solace deniycem

pişman olmazsın emin ol ben seve seve oynadım kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile ayrıca grafikleride gayet güzel
  • Reservoir Dogs, Scarface, The Punisher, Hitman Blood Money, Just Cause

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

Quantum of solace deniycem

pişman olmazsın emin ol ben seve seve oynadım kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile ayrıca grafikleride gayet güzel

<MODERn warfare 2 nin kullandıüı IV ENGİİNE i kullanıyormuş zaten grafiklerden korkum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural07

100 lerce oyun bitirdim saydıklarınız dahil.. The Saboteur favorim,bir oyun bu kadar tatlı,zevkli olur konusu,müzikleri,oynanışı....deneyin yorum bekliyorum

Bence de aralarında Mafia 2'ye en fazla benzeyene The Saboteur'dur

The Saboteur oyna tarzı yakın ama konusu,oynanışı çok daha güzel.hele o müzikleri....

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • arkadaşlar ben mafia 2 yi daha yeni oynuyorum ve 14. chapterdayım.. Görevde catısdıkdan sonra Rob shops car bring bilmem ne bişilr dio anladığım kadarıyla birinin arabasını hurdadaki adamın yanına götürücem ama ekranda hangi araba yada herhangi bir simge yok lütfen yardım edermisiniz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.