Şimdi Ara

Skyline (2010) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
10.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

iğrenç bir film şiddetle uzak durun derin konu monu yok zaten bunun senaryosunu ilkokul çocuğu bile yazar , her zamanki uzaylı istilası geyikleri , ilginç hiçbir tarafı yok filmin bir de mal gibi sonuca bağlanmadan bitti.

tam listeye almak için link arıyodum buz gibi sogudum bu yorumdan sonra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

şu an hayal kırıklığı içindeyim afm carrefour nilüfer'e bu filmi koymamışlar onun yerine mahsunun filmini ve testereyi 2'şer salona koymuşlar.ben bilimkurgu izlemek istiyorum alla alla insanı illa sinir edecekler.işin yoksa ta koruparka git.ayrıca cumartesi gecesi seansına güya bilet alacaktım..

İyi de bu film bilim-kurgu değil ki sadece Kurgu. Bil,m diye birşey yok maalesef. İzledim ve ne kadar rezalet olduğunu anlatmakta güçlük çekiyorum. tamam uzaylı falan ama bu kadar da saçmalanmaz ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3Mi

quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Bayılıyorum böyle filmlere ama sadece fragmandan çıkardığım hataları sizle paylaşıp bir beyin fırtınası yapmak isterim;

1-)Uzaylılar okadar gelişmişler plan program vs hepsi var da dünyadaki askeri üsleri hesaplamadan yerlerini belirlemedenmi saldırıya geçiyorlar.Amerika Irak'a girmeden evel senelerce hazırlık yaptıelin uzaylısı o teknolojiyle bu hazırlığı yapmadan gelmesi düşündürücü değilmi? Etrafta o uçakların kalkıcağı üsler birkaçı gizli olsa bile ana üs komutanlıkları belli değilmi zaten uzaylılar bunu bulamıyormu?Birde Call of Duty oyununda bile anti missle lazerleri kullanılırken bizden zilyonca teknolojisi üstün uzaylılar emp+anti
    missle ve bullet proof dediğimiz zırh sistemine sahip değilmide etklieniyor ateşten?

2-)Koskoca yaratık 2 kişinin peşinde koşturup duruyor elemanlarımızda bir türlü ölmüyor etrafta onca asker varken savunmasızlara kafayı takıyor elin gelişmişi.Basit bir hayvan bile kendine tehtit olanı ilk once karşısına almaz mı?

aklıma gelenler fragmandan görebildiklerim bu kadar sizinde varsa tartışalım..
    Lütfen senaryo önemli değil efekt filmi demeyin okadar para harcanıyor senaryoyu biraz kitabına uydurmak gerçekçi yapmak zor değil istenirse oluyor...

öl yaşama. git bi köprüden at kendini. fragmanda bu kadar kusur bulduysan vay haline.
    film bu, film.

Filmi ne amaçla izliyorsun bilmiyorum ama keyif almak gerekiyor herşeyden önce. Ben de yukarıdaki yorumu yapan ve daha fragmandan bu hataları bulan arkadaşın düşüncelerine katılıyorum. Önce filmi ciddi yapacaksın ki kale alınsın, mantıklı yapacaksın ki düşünülsün, görsel olarak güzel yapacaksın ki eğlendirsin, kaliteli oyuncular kullanacaksın oyunculuk iyi olacak ki izleyici yi etkileyebilsin.

Bu filmde hiçbiri yok. Film, bu film. Böyle mantık mı olur ya. Film gibi yorum yapmak denir buna. Önce film nedir? Niçin yapılır sorusuna cevap bul ondan sonra yapılan yorumlara yorum ekle. Ama önce yorum yapabilmeyi öğren.

• Fazla ayrıntıya kitlenmemek gerekebilir bazen galiba.. İzlemeden karar vermek istemiyorum..
  • bu film hakkında tek birşey sölücem sakın ve sakın gitmeyin böle saçma bi film yok bu arada canavarlar crysis ten mi çalınmış ya
  • Sadece görsel efektçiler yaparsa böyle olur 10 milyon dolara efektleri iyi kurtarmışlar yine kurtar vadisi ırak 14 milyon mal olmuştu
  • Sinemada izlediğim güne lanet olsun.
  • Yorumlar hep kötü yönde neyse biraz izler beğenmezsem atlata atlata geçer, bitirir, silerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Yorumlar hep kötü yönde neyse biraz izler beğenmezsem atlata atlata geçer, bitirir, silerim.

ben gecen monster i izledim aynen dediğin gibi
  • Çok büyük heveslerle gittim çünkü aklı başında uzaylı, canavarlı, bilim kurgu filmleri yok çıkmıyorda, hüsrana uğrayarak döndüm hele filimin bitişini söylemiyorum bile aniden bitti film arkadaş ya, ama filmin sonunda olan kare kare anlatım olayı hoşuma gitti,

Edit:Birde ben uzaylıları tuaf canlılara benzettim hele insanları yutuşları filan o kapakçıkların açılması kapanması filan aklıma tuaf tuaf şeyler geldi hayor o değil gözümüzü gözümüze soktular yani,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 25 Kasım 2010; 1:42:39 >
  • al benden de o kadar... verdiğim 10 liraya acıyorum. senaryosu kurgusu herşeyi berbat bir filmdi.. sakın sinemada izlemeyin. sonu da saçma şekilde bitti.. 10 üzerinden 2 veriyorum...
  • eğer izlemeyen varsa 5 para etmez, yazık oldu onca paraya, en azından yaratıkları bişiye benzetselermiş crysisten çalıntı
  • olmasi gerekeni sadece efekte harciyinca boyle özürlü filmler cikiyor karsimiza.
  • 8 kişi filme gitttik gittiğimize gideceğimize pişman olduk..Paranıza yazık sakın sinemada seyretmeyin..Hatta indirmeye bile değmez bir film..Senaryo rezalet oyunculuk rezalet başı sonu rezalet...Utanmadan birde devamını çekeceklermiş..Yazıklar olsun verdiğimiz paraya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

8 kişi filme gitttik gittiğimize gideceğimize pişman olduk..Paranıza yazık sakın sinemada seyretmeyin..Hatta indirmeye bile değmez bir film..Senaryo rezalet oyunculuk rezalet başı sonu rezalet...Utanmadan birde devamını çekeceklermiş..Yazıklar olsun verdiğimiz paraya..

Gelsin izleriz donk diye bitti film bakalım ikincisinde ne olur,
  • Izlediğim en berbat senaryo en berbat oyunculuk en berbat kurgu yazık ettik o kadar paraya :(
  • trailer 2 efektler, görüntü kalitesi süper.
    edit:yorumları şimdi okudum o kada kötü olabileceği hiç aklıma gelmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 30 Kasım 2010; 12:27:56 >
  • Bir tek uçağın nuke çakmak için yaptığı manevra sahnesinden etkilendim
  • Aslında izlemeyecektim ama yorumlardan sonra nasıl bu kadar kötü olur diye indirip izlemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Izlediğim en berbat senaryo en berbat oyunculuk en berbat kurgu yazık ettik o kadar paraya :(

Herşey efekt değil aslında bu tarz filmlerde senaryo ve kurgu daha önemli oluyor, güzel bir film geliyor diye ümitlenmiştik.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.