Şimdi Ara

Skyline (2010) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
0
Favori
10.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fragmandaki haberlerdeki spikerin sunduğu haber görüntüleri filmin kendisinde yoktu ... ilginçç.... sanki orası kesilmiş kırpılmış adeta.. iyi bir film olmasa da benim hoşuma gitti ama bidaha izlenicek bi film değil tek seferlik...
  • The 100 things I learned watching Skyline
    http://www.imdb.com/title/tt1564585/board/nest/175678678

• Şu filmi bi izleyeyim bakayım.

Rusya kaynaklı Bluray video (TC,RC yada herneyse)
    DVD sesi ile bir çok riplemişler.

Yeter bu filme

EK: Bluray diye çıkanlar DVD'den Upscale.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 27 Aralık 2010; 14:55:51 >
  • Crysis'in filmi gibi olmuş. Bir nanosuit eksik. Oyununa hakaret gibi olmuş. Biraz da dünyalar savaşı serpiştimişler. 10/4 O da efekleri idare eder, ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 4 Ocak 2011; 12:04:14 >
  • aslında oyunculuklar iyi birde senaryo biraz acık olsaydı 10/6 alırdı benden ama bu haliyle 10/4 en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

çokta kötü değildi yahu sıkılmadan izleniyor dünyalar savaşına baya benziyor tabi ve oyunculuklar berbattı hakkaten :)

yalnız sonunda

bizim eleman ın beyni neden kırmız idi anlayamadık fazla ışık yediği içinmi acaba :)

Bende anlamadım hiç orasını. Filmin devamı gelecek gibi ...
  • berbat bir filim.
    ilginç ama herşeye rağmen kendini seyrettirdi.
  • Nihayet blu-ray'de izleme fırsatı buldum. Görüntü ve efekt bakımından oldukça iyi fakat film olarak bir seyirlik. Kötü değil, iyi de değil. Yer yer de sinir bozucu. Finaldeki sahneler ise bir nevi bilgisayar oyununu andırıyordu.

Yaratıklar da anlaşılan pek de zeki değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 23 Ocak 2011; 11:00:12 >
  • Berbat bir film diyebilirim. Efektleri güzel tamam lafımız yok, uzaylıların araçları da insan beyniyle çalışıyo maşallah. Beyin bedava tabi duyan geliyo uzaydan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Yanlız bütçe olarakta 20-1 kadar bir fark var Düşük bütçe ile güzel bir film yapalım demişler ama becerememişler.Bakalım puanlar daha ne kadar dibe gidecek Ama adamlar 50 milyon dolar gelir elde etmişler 1 koyup 5 almışlar.İster misiniz 2.cisi gelsin Bu arada hala filmi izlemedim Herhalde artık bu saatten sonra da izlemem

Gerçekten de devamı geliyor;http://forum.donanimhaber.com/m_92238683/f_//tm.htm#92238683

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 23 Mayıs 2014; 19:36:14 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.