Şimdi Ara

Skyforge - MMO F2P - PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yapımcı Volker Boenigk'in yazısına göre, ücretsiz oynanacak, çok oyunculu-çevrimiçi oyun (MMO) Skyforge gelecek ay yayınlanacak.

Skyforge'daki oyuncular, Aelion'un ev gezegeninizi korumak için kullanılan ölümsüzlüğün sahibidir. Gezegen, oyuncuların işgalcilere karşı savaşmak için kullanabilecekleri eski teknoloji ve sihirlerle doludur. Seçim yapabileceğiniz 14 farklı sınıfla ve istediğiniz zaman dersleri değiştirebildiğinizden dolayı, oyuncular her zaman rekabette üstünlük sahibi olacaklar.

quote:

If you register for the title now, players will receive the Immortal Pack when the release date comes. The pack contains an exclusive Cyber Costume, Halo, and Glowing Eyes. For PlayStation Plus users, you will receive a few more items including the Wings of Vows, which coincidentally looks very much like the Mercy wings from Overwatch.

Immortal Pack'i almak için yapmanız gereken tek şey, resmi Skyforge PS4 web sitesine gidin ve PSN hesabınıza kaydolun.

Skyforge Mart 2017'de serbest bırakılacak, ancak belirli bir tarih belirtilmedi.

• Güzel oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Skyforge - MMO F2P - PS4
     Skyforge - MMO F2P - PS4
     Skyforge - MMO F2P - PS4
     Skyforge - MMO F2P - PS4
     Skyforge - MMO F2P - PS4
     Skyforge - MMO F2P - PS4
     Skyforge - MMO F2P - PS4

• 11 nisanda ücretsiz gelıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun indirmeye açıldı arkadaşlar boyutu 16 GB... Bu arada oyun açık dünya değil deniliyor doğrumudur ?
  • Biraz oynayayım dedim de açıkcası kalitesizliğini kaldıramadım daha fazla :/

• Çok kötü bir oyun değil ayrıca ps4 de ücretsiz oyun sayısını düşünürsek bence ps4 de ücretsiz olarak oynanabilen oyunlar arasında denenmeli diye düşünüyorum. Warframe gibi olmasa da iş görür ve oynanabilir ama çok büyük bi beklenti içine girmemek gerek. Türkçe olsaydı türk oyuncular için çok daha iyi olabilir.
    Ayrıca oyun içinde 14 sınıf var ve oyun sizi ilk başta 3 sınıftan 1 tanesini seçmenizi istiyor tabi bu oyun sonuna kadar böyle devam etmiyor eğer paladin seçerseniz ve beğenmezseniz başka sınıfla değiştire biliyorsunuz. Çok kullanışlı bir sistem bence bir boss kesemediğiniz zaman 1 paladin 2 şifacı 1 attacker gibi kombinasyon yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halo Wars
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer sınıfları açmak için ne yapmamız gerek. Oyun hakkında detaylı Türkçe rehber bulabileceğimiz bir site var mı?
  • beğenmedim sildim
  • Skyforge PS4 - Serpent Queen Trailer

• Oyunu güncel oynayan var mı?

• Güncel oynayan varsa bir kaç sorum olacak.

• Skyforge: New Horizons Trailer

• Skyforge - Ignition Release Trailer | PS4

• Skyforge | 5th Anniversary Release Trailer | PS4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.